2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043288 بازدید | 88175 پست

با توجه به شرایط ام خیلییییی اروم وسرسری هال وآشپزخونه جاروبرقی کشیدم.همسرم دیروز مقداررری لوبیا سبز خریده واقعا نمی تونم همه یه جا پاک کنم یه بخش اش پاک کردم ریختم تو لگن خیس بخوره.بقیه گذاشتم یخچال.نهار گذاشتم یه کم طرف تو سینک بود شستم کارای دخترمم کردم فعلا با دخترم مشغولم یه تماس تلفنی گرفتم

شادی صدام کنید
دوست خوبم، من زیاد اینجا گزارش نمیدم و بیشتر خواننده خاموش هستم از تجربه های دوستان استفاده میکنم ول ...

سلام عزیزم ممنون بابت راهنماییت .اگه بخوام از این نظر نگاه کنیم من کاملا تنهام با این ک همسر فرزند و خانوادا دارم ولی فقط اسمی کنارمن ولی وجود عاطفی ندارن منم دیگه سرد شدم  .ولی گاهی وقت ها اونا منو ول نمیکنن با اذیت هاشون ،مثال اون جمله است ک میگه اگه تو شیر نخوری فکر میکنی اونم تورو نمیخوره 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم،من هم خیلی اوقات مثل شما میشم.انگار هیچ کس آدمو درک نمیکنه،فکر میکنی همه ازت توقع دارن،هیچ کس ...

ممنون ازت ک برام وقت گزاشتی تایپ کردی حوصله به خرج دادی ‌اره دیروز بعد گریه هام سبک شدم .اینم روش خوبیه ک یاد داشته هامونو بکنیم شکر گذاری کنیم .میدونی من تو زندگیم دقیقا از نقطه ضعفم دارم زجر میبینم براهمین بهم خیلی سخت میگذره 

بهترین وامن ترین ادمی که می تونه بهت عشق بده خودتی هر کس جز پدرومادرت امروز هستن وفردا نیستن 

اره این ک هست ولی ی سری چیزها نیازه مثلا ادما همشون نیاز دارن جنس مخالف بهش توجه کنه هرچقدر هم با هر روشی تو زندگیمون این نقطه رو کمرنگ کنیم مثلا یکی با کار کردن یکی با توجه به خودش یکی با بچه ولی باز این خلا حس میشه ی روز سرباز میکنه 

مرسی از همتون ک به فکرم هستین خیلی از روزها اینطوری میشم ولی داعم اینجا نمیگم چون میدونم شماها هم مشگلات خودتونو دارین اینجا میاین انگیزه بگیرین ولی بعضی وقت ها حرف ها ادمو خفه میکنه  ببخشید ناراحتتون کردم

اره این ک هست ولی ی سری چیزها نیازه مثلا ادما همشون نیاز دارن جنس مخالف بهش توجه کنه هرچقدر هم با هر ...

دقیقا چون ته حرف ات گرفتم بهت میگم مراقب خودت باش.عزت نفس خودت نگه دار که با ارزش ترین دارایی ات.

شادی صدام کنید

ما نهار خوردیم.ظرفها شستم.لوبیا خرد کردم فریز کردم.سطل زباله ها خالی کردم.بازم کار دارم ولی گفتم هم جانب احتیاط برای بینی ام نگه دارم هم دخترم تو اتاق نمی تونم برم تو اتاق کارام بکنم.

شادی صدام کنید
دقیقا چون ته حرف ات گرفتم بهت میگم مراقب خودت باش.عزت نفس خودت نگه دار که با ارزش ترین دارایی ات.

هیچ وقت گناه نمیکنم اینو به خدا قول دادم ک اگه پامو کج گزاشتم بچه هامو ازم بگیره دراین حد قول سخت دادم ک هرگز این کار نکنم تحت هیچ شرایطی براهمینم انقدر بهم سخت میگذره 

ممنون ازت ک برام وقت گزاشتی تایپ کردی حوصله به خرج دادی ‌اره دیروز بعد گریه هام سبک شدم .اینم روش خو ...

عززززیزم.درکتون میکنم،خیلی زیاد.

همه ی آدمها یه نقطه ضعفهایی دارن اما در عوض و در مقابل اون نقطه ضعفها،نقاط قوتی هم دارن،به اونها فکر کنید.شما قطعاً نقاط قوت زیادی دارید،یک نمونه ش همین رانندگی،،،،من خودم رانندگی بلد نیستم و اصلاً دنبالش هم نیستم که یاد بگیرم ،چرا؟ چون از تصادف میترسم.😑🙄

خب همین که میتونید رانندگی کنید یعنی اعتماد به نفس بالایی دارید و این خودش یک نقطهٔ قوته.

دوست عزیزم که خیلی از نظر روحی خسته اید،کاش میتونستم کنارتون باشم و حرفاتونو بشنوم.

بعضی حرفها رو (البته) با هیچ کس جز خدا نمیشه زد،هیچ کس نیست که بدون درد و رنج و سختی باشه،هر کسی به نوعی برای خودش مشکلاتی داره...

اینجور وقتها که دل من خیلی میگیره و احساس تنهایی میکنم،،،میرم وضو میگیرم و نیت میکنم قرآنو باز میکنم اولین آیه ای که به چشمم میخوره میخونم،معمولاً هم پیامی ازش دریافت میکنم که انگار خدا داره باهام حرف میزنه تا آخر اون صفحه رو با معنی میخونم....بعدش آرومتر میشم.

اشک همراه همیشگی دل شکسته س.خدا توی دلهای شکسته س.

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه و خوب بمونه و دیگران رو هم توی این حال خوب شریک کنید.💝💝🌼🌼

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

امروز یه خرابکاری بزرگی کردم.

البته تقصیر خودمه چون تنبلم.

و خداوند همیشه لطفش شامل حالم میشه.

مشغول آشپزی بودم،داشتم مواد ماکارونی رو آماده میکردم.

از اون طرف هم قابلمه رو گذاشتم زیر شیر (آب شیرین کن) تا پر شه بذارم برای پخت ماکارونی.

گوشی تلفن زنگ خورد.... و ادامهٔ ماجرا....

بلللله،تلفنم کوتاه بود،اومدم سراغ ادامه ی آشپزی،دیدم یه گوشه از موکت آشپزخونه خیس شده....

و بعد فهمیدم که وااااای برای چندمین بار فراموش کردم که شیر آبو ببندم....😑😑😉😉

من کابینتها رو معمولاً یکی یکی تمیز میکنم نوبتی.خیلی هم داخل اون نقاط کور کثیف نمیشن،بیشتر کابینتهای طرف گاز رو تمیز میکنم.

این کابینتی که آب رفته بود توش یه کابینتی بود اون گوشه دور از گاز کنار ظرفشویی،که ظرفهای بسته بندی و فریزری و یکبار مصرف و مثلاً چیزایی مثل سبد و لگن و قابلمه های دم دستی رو توش میذارم و هر بار اون قسمت جلو رو که باهاش کار دارم تمیز میکنم،اون عقب ظرفهایی که زیاد استفاده نمیکنم میذارم.آخرین بار که کابینت رو کامل خالی کرده بودم هفته ی آخر اسفند بود.....

خدا همیشه برام توفیق اجباری تمیزکاری پیش میاره،خلاصه که این شد که ظرفها رو گذاشتم بیرون و کف کابینت رو که دو طبقه بود خشک کردم،باورتون نمیشه،اصلاً کثیف و گرد و خاکی نبود،،،چون نقطه ی کور بود و کنج بود،تمیز مونده بود قسمتهای جلویی رو هم که همون طور که گفتم مرتب تمیز میکنم،،،خدا خواست بهم بگه زود به زود برو سراغشون حتی اگه تمیز مونده باشن...شاید یه پیامی داشته باشه این کار.

تصمیم داشتم اوایل خرداد تمیزش کنم که یک هفته جلو افتاد.😊😊😉😉

این هم از خاطرهٔ انشاگونهٔ من.🤗🤗🌼🌼

بچه ها فقط برام دعا کنید امسال بتونم برم حرم امام حسین این ارزوی پارسالم بود ک بهش نرسیدم

إن شاءا... به زودی زود قسمتتون میشه.

خود آقا رو شفیع قرار بدید،برات کربلاتونو بگیرید.

🤲🤲🤲🤲🤲

بچه ها فقط برام دعا کنید امسال بتونم برم حرم امام حسین این ارزوی پارسالم بود ک بهش نرسیدم

سلام عزیزم اگه تونستی یه چله زیارت عاشورا بردار به نیت تعجیل در فرج و هدیه کن به امام زمان یا هر معصومی که به دلت افتاده

امروز چهار شنبس بهترین روز واسه شروعشه

انشاالله هر چی خیره پیش میاد.

قبلا نه ولی الان حکمت زندگیو میدونم ،ما این دنیا اومدیم تا با مشکلات قوی بشیم و رشد کنیم و به خدا نزدیک تر بشیم خییلی روم تاثیر گذاشته. زندگی همه خیییلی سخته ولی رنگ سختیشون متفاوته

سعی کن با وجود بی عاطفگی افراد دوروبرت، مهربون باشی باهاشون بخاطر خودت و خدات

سلام عزیزم ممنون بابت راهنماییت .اگه بخوام از این نظر نگاه کنیم من کاملا تنهام با این ک همسر فرزند و ...

عزیزم هر کسی توی زندگی مشکلاتی داره، که جزئی از زندگی هستن و همین مسائل یا شرایط زندگی هست که باعث رشد و قویتر شدن ما میشن به نظر من سعی کن به چشم مشکل بهشون نگاه نکنی، همسر و بچه هاتون نمیتونن شما رو اذیت کنن تا شما بهشون اجازه ندی وقتی خودتون با خودتون رفتار درستی ندارین بقیه به خودشون اجازه میدن هر طوری دلشون میخواد با شما رفتار کنن، بازم بهتون میگم خوددوستی رو یاد بگیرین و اگاهی خودتونو بالا ببرین، اگر با آگاهی زندگی نکنین زندگی خیلی براتون سخت میشه، کتاب بخونین، کلاس یا دوره های اموزشی شرکت کنین سعی کنین بیشتر با خودتون وقت بگذرونین و خودشناسی داشته باشین، مطمئن باشین با آگاهی بیشتر روزی میرسه که همین همسر و بچه هاتون تبدیل به بهترین دوستاتون میشن. 

عززززیزم.درکتون میکنم،خیلی زیاد. همه ی آدمها یه نقطه ضعفهایی دارن اما در عوض و در مقابل اون نقطه ضع ...

چقدر شما خوب مهربونید کاش میشد بغلتون کنم حرفاتون ارامبخشه درسته تو فضای حقیقی همدلی ندارم ولی تو مجزای دوست های خوبی مثل شما دارم خدارو بابت این شکر ❤️❤️❤️

2810