2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043381 بازدید | 88176 پست
سلام روزتون به خیر خواستم بگم اگر صلاح بدونید به بچه ها شکر تیغال بدید روی این ویروس جدیده خیلی خوب ...

سلام

گرچه چند وقته گذشته ولی خواستم بگم شکر تیغال واقعا برای سرفه دخترم عالی بود👌ممنون🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوشگلا  فکر کنم دو سه  روز نبودم 

به اون یکی برنامم نرسیدم😁  پریود شدم   داااغونم  هیچ کاری به جز غذا پختن انجام ندادم  این یکی دو روز 

خونه در حااالت افتضاحی به سر میبره 

یه ست لباس برا  خودم خریدم  بیرونی  خیییلی خوشتیپم کرد 😍😎 کلا دوسش دارم   حالا اگر تونستم عکس می زارم  

دیگه اینکه امروز برنامم 

خونه رو تمیییییز کنم   

حالا ببینم تا شب میام گزارش میدم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام صبحتون بخیر من چند دفعه اومدم بنویسم وسطش مجبور شدم گوشی بزارم کنار و نوشته هام نصفه موند یه ...

۵ تا  چه جوررر بریدی   😥   ان شالله زودتر خوب بشییی 💜

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
منم امروز ساعت ۶ با ی بدن درد شدید از خواب پاشدم دیدم حسابی لرز دارم مریض شدم هیچکاری نکردم جز اب دا ...

ان شالله زودی رو به راه بشی 💗💗💗💗

قرص هایی ک میدن برا شیردهی ضرر نداره ‌من واقعا دکتر لازمم ولی از اینکه ضرر کنه نمیرم 

نه خواهر   قرصایی هست که برا شیر دهی ضرر نداشته باشه    همین فلوکستین   بی ضرره 

۵ تا  چه جوررر بریدی   😥   ان شالله زودتر خوب بشییی 💜

مرسی عزیزممم🥰🥰

سوسن انقد الکی برید که خودمم باورم نمیشد. پشت انگشت اشاره م افقی برید. بد جایی بود زیاد بخیه خورد

ظرفهای شام شستم فقط من‌پیام می ذارم

تو فقط پیام بزار🥰😁😁.

جدای از شوخی ممنون که تاپیک رو بالا نگه می‌داری

من خیلی شلوغه کلی کامنت نخونده دارنولی تلاش میکنم بیشتر بیام اینجا. بودن اینجا ذهنم رو خالی و آروم می‌کنه

راستی لیست قورباغه بنویس شادی جون خیلی کمک می‌کنه

گاهی فک میکنی یه عااااالمه کار نکرده داری، ولی وقتی لیست ازشون درست میکنی میبینی اونقدی هم نبودن ، و اینطوری ذهنت خیلی آروم میشه و منسجم تر هم جلو میری

و من:

امروز صبح زود رفتم سرکار بعدشم. فتم اداره یه جلسه داشتیم، جلسه خیللللی سنگین بود، ینی اعضایی که تو جلسه بودن یکم لولشون به لحاظ چارت اداری زیادی بالا بود ، ولی با این وجود تو جلسه  حرفی برای گفتن داشتم و خوب پیش رفت خداروشکر.

الانم اسنپم دارم برمی‌گردم محل کارم

تا ۲ و نیم میمونم بعدش میرم خونه

فردا باید برم اداره بیمه و ساعت یک هم یه قرار مهم دارم که انشالله حتما بهش برسم

خونه ی مادر،،،مهمون مادر،،،شب کنار مادر... من هیچ وقت این لذت رو تجربه نکردم،۱۹ سالم بود که مادرم ر ...

عزیزممممم❤️❤️🥺🥺

انشالله سایه خودتون و همسرتون همیشه بالای سر بچه هاتون باشه.

خدا پدر مادرتونم بیامرزه❤️❤️

و من: امروز صبح زود رفتم سرکار بعدشم. فتم اداره یه جلسه داشتیم، جلسه خیللللی سنگین بود، ینی اعضایی ...

پرده هال چین هاش نامرتبه باید باز کنم مرتب کنم این بزرگ ترین قورباغه ام ولی این ور عمل نمی تونم انجام بدم.

ما صبحونه خوردیم نهار گذاشتم با دخترم حمام کردیم.یه کم خونه جمع وجور کردم‌دخترم بردم هوا خوری لباس پهن کردم فعلا اینا

شادی صدام کنید