2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043328 بازدید | 88176 پست
سلام دوستان خوبم 😘 من امروز چهار و نیم رسیدم خونه  با همسرم رفتیم نون و میوه خریدیم  ب ...

حتماً خوشمزه درست میکنید که خورده میشه و باز درست میکنید.🤗😋نوش جان.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
من کیک توت فرنگی با مارمالاد درست کردم معتادش میشی دیروز و امروز درست کردم  ظرف ها رو از ظرفشو ...

خیلی هم عالی،شام آشتی کنون نوش جانتون.خیلی خوشحال شدم.☺☺

به نظرم،پیش پیش نگید خوش نمیگذره و از این حرفها....

إن شاءا... سعی کنید با دخترهای نازتون حسابی خوش بگذرونید و از این فرصت استفاده کنید و شارژ بشید برای آغاز هفته ی  پیش رو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان و بابا داشتند تلویزیون نگاه میکردند که مامان گفت:خسته شدم،دیروقته،بهتره برم بخوابم.بلند شد و ر ...

درنا جان عزیزمدمیشه لطفا به منم بگی فلسفه ایجاد این گروه چیه منم خیلی دوسدارم بانظم باشم و کار عقب افتاده برام نمونه بخصوص که مرخصی زایمانمم رو به اتمامه و باید برم سر کار به زودی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

سلام برنامه ی امروزم

کالریم رو ۱۳۰۰ ببندم

مواد کباب امشب رو اماده کتم و مزه دار

کنم

اتاق پسرم مرتب بشه

نهار بپزم

داروها

قهوه

چای سبز

باشگاه برم

حموم برم

پذیرایی مرتب بشه

جالباسی و جا کفشی مرتب بشه

ظرفای نهار و شام دیشب شسته بشه

ابچکون خلوت بشه

لباسا شسته بشه و پهن بشه

لباس خشک ها تا زده بشه

میز نهار خوری مرتب بشه

آشپزخونه مرتب بشه

فعلا اینا

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

خوب من خیلی شیک ومجلسی امروزپرویید شدم.

صبحانه خوردیم نهار گذاشتم.خونه مرتب کردم.جاروبرقی کشیدم مجبور شدم چون دخترم خوراکی ریخته بود‌.دخترم حمام کردم.

لاک زدم.الان منتظر نشستم ببینم دخترم کی می خوابه من برم حموم.

❌️وضعیت اعصابم وجسمی ام در حال حاضر صفره.

شادی صدام کنید
خوب من خیلی شیک ومجلسی امروزپرویید شدم. صبحانه خوردیم نهار گذاشتم.خونه مرتب کردم.جاروبرقی کشیدم مجب ...

ماشاالله چه زود شروع کردین. 

گمونم امروز یه جشن باید شرکت کنین امیدوارم بهتون خوش بگذره. 

سلام وقتتون بخیر

من قرار بود پنجشنبه گذشته بیام پیشتون اما امام رضا طلبیدمون و رفتیم مشهد تا دیروز صبح برگشتیم

از دیروز هم مشغول لباس شستن و جمع و جور کردن بودم

از امروز اگه خدا بخواد دوباره برگشتم

ماشاالله چه زود شروع کردین.  گمونم امروز یه جشن باید شرکت کنین امیدوارم بهتون خوش بگذره.

بله عروسی اقوام نزدیک.

می دونی رها جان بعضی ها افراد شب کارایی دارن 

بعضی ها صبح من جزو دسته دوم هستم.

البته شاغل که بودم از بعد ازظهر شروع می کردم ولی به خاطر دخترم خانه دار شدم ودیگه از صبح شروع می کنم چون زود هم بیدار میشه.

شادی صدام کنید
سلام وقتتون بخیر من قرار بود پنجشنبه گذشته بیام پیشتون اما امام رضا طلبیدمون و رفتیم مشهد تا دیروز ...

زیارت قبول🌺  کاش می گفتی یه سرم میومدی پیش ما شمال   ار مشهد دیگه راهی نبودا    الان هوا خیییلی خوب بود  راستی کنکور رو چی کار کردی ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خوب من خیلی شیک ومجلسی امروزپرویید شدم. صبحانه خوردیم نهار گذاشتم.خونه مرتب کردم.جاروبرقی کشیدم مجب ...

پریود شدی 😁عه 

انجام دادن همه کارای خونه ارزش داره به جز شستن ظرف ها یعنی دور بیهوده وباطل

من حاضرم لباسشویی وجاروبرقی تمام وسایل برقب اشپزخونه بدم به جلش یه ربات یا ماشین ظرف شویی کارآمد بگیرم.

یه چیزی که یه لیوانم تو سینک بود بشوره.

شادی صدام کنید
درنا جان عزیزمدمیشه لطفا به منم بگی فلسفه ایجاد این گروه چیه منم خیلی دوسدارم بانظم باشم و کار عقب ا ...

سلام.عزیزم همون طور که از عنوان تاپیک مشخصه،این تاپیک توسط خانم رانا ایجاد شده که بچه هایی که عضو تاپیک میشن با هم همفکری کنن و هر کسی ایده یا راهکاری داره یا کاری بلده در این مورد،،،با بقیه به اشتراک بذاره.اولین پست یا پیام این تاپیک رو اگه خونده باشید خانم رانا هدف از ایجاد تاپیک رو کامل توضیح دادن،اون زمان باردار بودن.

من خودم چند سال پیش دنبال یه برنامه ی نظم توی خونه و برنامه ی غذایی و... میگشتم که به این تاپیک برخوردم.از اولش شروع کردم به خوندن،حدود ۱۶۰۰٬۷۰۰ صفحه شایدم بیشتر رو صفحه به صفحه خوندم و صفحاتی که برام مفید بودن رو ذخیره کردم،اما متأسفانه گوشیم سوخت.

و بعد از تعویض گوشی چون عنوان تاپیک یادم بود باز سرچ کردم و پیداش کردم و همچنان خواننده خاموش بودم.

البته لابلای مطالب میشد که مطلبی باشه که ربطی نداشته باشه به موضوع.اما درنهایت خانم رانا اوایل مرتب به تاپیک سر میزدن و راهکارهای مختلف و بسیار کاربردی برای بچه ها ارائه میدادن.حتی برنامه ی خونه تکونی،که بچه ها هنوزم هرسال اون برنامه رو انجام میدن.

در کل،گزارش برنامه ی روزانه،برای انرژی گرفتن بچه ها از همدیگه،اینجا داده میشه.

(قبلاً، رسیدگی به پوست و... و پس انداز هم گزارش میدادن بچه ها،البته الانم بعضی از اعضاء روتین پوستی گزارش میکنن).

خلاصه که ده صفحه از اول تاپیک و ده صفحه از آخر تاپیک وقت اگه داشته باشید و بخونید،بیشتر متوجه مطلب میشید.اینجا هم دوستان قدیمی اگه سؤالی داشته باشید کمکتون میکنند.موفق باشید.قدم کوچولوتون هم مبارک باشه.إن شاءا... از یاری دهندگان قیام حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) باشه.🌼🌼🌼

2810