سلام.عزیزم همون طور که از عنوان تاپیک مشخصه،این تاپیک توسط خانم رانا ایجاد شده که بچه هایی که عضو تاپیک میشن با هم همفکری کنن و هر کسی ایده یا راهکاری داره یا کاری بلده در این مورد،،،با بقیه به اشتراک بذاره.اولین پست یا پیام این تاپیک رو اگه خونده باشید خانم رانا هدف از ایجاد تاپیک رو کامل توضیح دادن،اون زمان باردار بودن.
من خودم چند سال پیش دنبال یه برنامه ی نظم توی خونه و برنامه ی غذایی و... میگشتم که به این تاپیک برخوردم.از اولش شروع کردم به خوندن،حدود ۱۶۰۰٬۷۰۰ صفحه شایدم بیشتر رو صفحه به صفحه خوندم و صفحاتی که برام مفید بودن رو ذخیره کردم،اما متأسفانه گوشیم سوخت.
و بعد از تعویض گوشی چون عنوان تاپیک یادم بود باز سرچ کردم و پیداش کردم و همچنان خواننده خاموش بودم.
البته لابلای مطالب میشد که مطلبی باشه که ربطی نداشته باشه به موضوع.اما درنهایت خانم رانا اوایل مرتب به تاپیک سر میزدن و راهکارهای مختلف و بسیار کاربردی برای بچه ها ارائه میدادن.حتی برنامه ی خونه تکونی،که بچه ها هنوزم هرسال اون برنامه رو انجام میدن.
در کل،گزارش برنامه ی روزانه،برای انرژی گرفتن بچه ها از همدیگه،اینجا داده میشه.
(قبلاً، رسیدگی به پوست و... و پس انداز هم گزارش میدادن بچه ها،البته الانم بعضی از اعضاء روتین پوستی گزارش میکنن).
خلاصه که ده صفحه از اول تاپیک و ده صفحه از آخر تاپیک وقت اگه داشته باشید و بخونید،بیشتر متوجه مطلب میشید.اینجا هم دوستان قدیمی اگه سؤالی داشته باشید کمکتون میکنند.موفق باشید.قدم کوچولوتون هم مبارک باشه.إن شاءا... از یاری دهندگان قیام حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) باشه.🌼🌼🌼