2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043486 بازدید | 88177 پست
روزتون بخیر انشاا...امروز برای همه آدم ها روز خوبی باشه از صبح تا الان: اتاق دخترم تخت وکمد نگرفتی ...

امروز نوبت گاز ویخچال وسینک بود.

دوتا قفسه درب یخچال شستم وسایل اش مرتب چیدم

✅️عاشق تمیز کردن یخچالم مال همه رو نه فقط خودم.

نهار خوردیم ظرف ها شستم نمازم خوندم همسرم خرید کروه بود جا به جا کردم.

دوست عزیز برای استرس تون هیچ کس جز خودتون نمی کنه.از خودت شروع کن قدم های کوچیک بردار.

اینجوری بگو بچه مریض میشه دیگه خدا هست تا اون نخواد برگی از درخت نمی افته اگه شرایط اش داری حتما یه کار هنری شروع کن نیلزی نیست براش بری کلاس یا بیرون اصلا یه متر پارچه بخر یه کم منجوق برای جلو نبلی ات یا کنار پاتختی ات یه طرحی کار کن تو ایسنتل پر اموزشش.هنر حالت خوب می کنه.

کتاب رنگ امیزی بخر فیلم رقص نگاه کن.

شادی صدام کنید
امروز نوبت گاز ویخچال وسینک بود. دوتا قفسه درب یخچال شستم وسایل اش مرتب چیدم ✅️عاشق تمیز کردن یخچا ...

اهنم دانلود کن نه از ای جدیدای بی مفهوم از اون قدیمیا که شعراش معنی قشنگ داشت

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش یکی بود درکم میکرد  بخدا چقدر عذاب وجدان دارم شاید من مادر بدی هستم بچم زیاد مریض میشه مو ...

سلام عزیزم. پسر من هم به خاطر استرس 3 ساله که فلوکستین مصرف میکنه این دلیل نمیشه که من مادر بدی هستم. اتفاقا مادرهای الان که یکی دو تا بچه بیشتر ندارند همه توجه و تمرکزشون روی همون یکی هستش!

شام درست کردم خوردیم ولی ظرفها نشستم.

نماز خوندم.امروز هم نوبت رسیدگی به پاها بود هم نوبت کتاب خوندن که انجام دادم نمازم خوندم همین.

کاری دیگه نداشتم انجام بدم.

شادی صدام کنید

امروز

🐸کالری رو ۱۳۰۰  ببندم ✅

قهوه ✅

چای سبز ✅

🐸چالش بیداری ✅

برم خونه ی بابام نهار درست کنم و بهش سر بزنم   (مامانم رفت مسافرت ) ✅

ریشاشو بزنم با دستگاه ✅

ظرفای دیروز کوهی شده برا خودش بشورم ✅

ظرفای نهاری که پختم خونه ی بابام  بشورم  ✅

با پسرم درس کار کنم ✅

گاز و کنار گاز سیف کشی کنم ✅

آشپزخونه مرتب بشه ✅

ابچکون خلوت بشه ✅

پذیرایی مرتب بشه ✅

جا کفشی و جا لباسیم مرتب بشه ✅

اتاق پسرم مرتب بشه‌✅

تخت و اتاقم مرتب بشه ✅

نهار درست کنم برا خودمون‌✅

شام درست کنم ✅

نهار فردای  همسرم رو درست کنم ✅

جانبی   کیک پختم

رفتم به مامان بزرگم سر زدم و براش کیک بردم

آشغالا رو بردم سر کوچه‌

سطل زباله رو شستم‌

لباس شستم  و پهن کردم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
لطفا دستور تهیه خیار شور رو میشه بزاری؟

هر ۵ لیوان آب  یک لیوان سرکه سفید و مقدار زیاد ترخون و جعفری 

نمکم آب شور بشه   شوری که نشه بخوری نه  ولی شور  من نمک رو چشمی میریزم 

اگر ترخون نداشتی اشکال نداره  همون جعفری بریز 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
با چه برنامه ای رژیم دارین  من فقط شکم و پهلو می خوام آب بشه  کالری شماری چجوریه

من با اپلیکیشن  مانکن 

شکم و پهلو نون و شکر و ماکارونی حذف کن 

روزی ۶ تا قاشق برنج بخور 

کالری شماری این طوریه که یه اندازه ی مشخص  غذا می خوری بر اساس وزنت  مثلا برای لاغری   وزن ضربدر بیست منهای ۱۰۰

برای ثابت موندن  وزن ضربدر ۳۰

اهنم دانلود کن نه از ای جدیدای بی مفهوم از اون قدیمیا که شعراش معنی قشنگ داشت

مخصوصا  زنگ بزن امبولانس  

فکر کنم خوشت نیومد 😁  من اول صبح برا حودم میزارم شارژم میکنه ههههه    (از این جدیدای بی  مفهوم ) 😅

اره بوی اسفند خیلی دوست دارم 😍😍 خداروشکر هنوزم با ی سری چیزها خیلی خوشحال میشم  مثلا بوی اسف ...

منم عااااشق بوی بارونم، قشششششنگ تازه میشم.

و یه هفته ای هست اقاقیاهای جلوی خونمون گل دادن، و آخر شبا که از بیرون میایم بوی اقاقیا تو همه خیابون پیچیده و من دلم میخواد همونجا بمونم انقددددد که بوش حالمو خووووب می‌کنه😍😍😍💝💝

ممنون زهرا جان. مرسی از تشویقت عزیزم. باور کن من از روزمرگی های تو خیلی انگیزه میگیرم و لذت میبرم م ...

عزیزمممم لطف داری مهربون❤️☺️😍. راستش منم سبک زندگیت رو دوست دارم و از خواندن گزارشات لذت میبرم

سلام عزیزانم😍 تا الان خواننده خاموش بودم اما میخوام کارامو بنویسم تا برام انگیزه بشه. دیروز: مسو ...

سلام خوش اومدی🥰❤️

خوشحالم که دوستای جدید بهمون اضافه میشه،امیدوارم کنار هم پیشرفت خوبی داشته باشیم💝

برنامه فردا

نماز صبح

شستن ظرفها

صبحانه و بیدار کردن پسرم

جمع کردن وسایل پسرم

صبحانه خودم 

تمیز کردن سه تا طبقه کابینت

شستن یخچال

رفتن دنبال پسرم

خرید سر راه

ناهار پسرم

ناهار خودم

مهیا کردن اسباب شام

تمیز کردن گاز

نماز ظهر

ذکرهام

درس کار کردن با پسرم

عصرانه پسرم

نظافت خونه(تی و جارو و گردگیری

درست کردن شام

نماز مغرب

شستن ظرفهای شام

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

امروز :

صبح بیدار شدم وسایل علی جون حاضر کردم با باباش رفت مدرسه

مهدی جون بیدار شد کنارش دراز کشیدم تا دوباره خوابش ببره. خوابید خودم بلند شدم لباس اتو زدم و حاضر شدم

فایزه اومد، با هم تصمیم گرفتیم نهار چی بزارم و من رفتم

محل کارم روز شلوغی بود، همکارم بچه ش مریض شده بود و دست تنها بودم، یکم زیادی خسته شدم و از اواسط روز سردرد شدم که تا همین ادامه داره البته کم شده.

سه و نیم رسیدم خونه

نهار خوردیم و خوابیدیم،

بیدار شدم یکم با پسرا کارتن دیدیم

خونه یکم بهم ریخته شده بود

مرتب کردم و کل خونه رو جارو کشیدم

با علی جون کلی تکلیف نوشتیم  

دوش گرفتم

دو سری لباسشویی روشن شد و لباس پهن شد

نمازامو خوندم

شام رو همسرم درست کرد

علی باید برای درس علومش یه آزمایش انجام میداد، وسایل رو بهشون پیشنهاد دادم بره با باباش درست کنه،من انرژیم تخلیه شده.

فردا باید روی پروژه م کار کنم انشالله ، خیلی عقب مونده

امشب یه خبر خوب هم گرفتم، نی نی دوستم به دنیا اومد و عکسشو برام گذاشته بود، ذوق کردم😍😍

انشالله روزهاتون پر از خیر و شادی

خدا خالتون بیامرزه  فرین دخت جان  چه خوب که مبی خوای خیاطی یاد بگیری  من که اصلا است ...

ممنونم سوسن جانم

به خیاطی علاقه داری؟ بنظذ من اگه علاقه باشه موفقیت حاصل میشه

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...