2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043438 بازدید | 88177 پست
برنامه امروز:  مرتب کردن ظرف شستن شستن لباس با ماشین شستن لباس با دست ناهار دوقلوها ناهار ...

عزیزم آدم ها رو برای خودت خیلی بزرگ نکن 

بعضی رفتار ها شخصیت آدم هستن که اگه بخوای مثل طرف مقابل رفتار کنی شخصیت خودت زیر سوال میره

سعی کن اونطوری باشی که نه خیلی مایه بزاری از خودت نه رفتارت طوری بشه که بی حرمتی بشه یا برخلاف شخصیت خودت باشه

البته اون بی حرمتی منظورم نسبت به پدر و مادر همسرت هست که بنظرم تا جاییکه میشه باید احترامشون حفظ بشه حتی اگه خودشون مقصر باشن 

و اینکه تا جایی که میتونی هم گله نکن نه به خودشون نه به همسرت .

سلام کارنلین جان😍😍😍 ممنون از دعاها و آرزوهای خوبت❤️ بیشترش سهم خودت باشه انشاالله🌱 نبودی عزیز ...

لطف داری به من دوستم.

وقت آزادم خیلی کمه .

متاسفانه اینجا کمرنگ شدم

این نیز بگذرد...                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شبتون بخیر

ماه رمضون امشب رسما شروع شد😍😍😍🥰🥰 التماس دعای ویژه از همه دوستان💝💝🥰🥰

امروز:

صبح علی جون رو آماده کردم چاشت براش گذاشتم با باباش رفت مدرسه.

تا فایزه بیاد یکم خوابیدم

رفتم پیگیر کارهای اداری شدم، خیللللی طولانی شد،خیلی زیاد. مرحله آخرشم رفتم اداره مالیات ، وقتی کارم تموم شد خواستم بیام بیرون دیدم در اصلی رو بستن😅🤐. انقد دیر داشتم میرفتم بیرون که کلا تعطیل شده بود. در فرعی رو نوشتم دادن و برگشتم خونه

با فایزه یسری حساب کتاب داشتیم یسری انجام شد، یسری موند تا بره بررسی کنه و خبر بده.

خوابیدیم با پسر کوچولوها😴😴😴

بیدار شدم افطار بود سوپ گرم کردم خوردم

خونه رو مرتب کردم نپتون کشیدم

ظرف شستم

برای سحر مرغ و پلو گذاشتم 

تکلیف علی جون نوشته و ارسال شد

حاضر شدیم منتظریم همسرم بیاد دنبالمون بریم جلسه قرآن

فردا هم یسری کار اداری دارم

کمه و انشالله زود تموم میشه

بعدش باید خیاطی کنم (الگو کشیدم ولی هنوز برش نزدم)

اینور سال احتمالا دیگه کار اداری نداشته باشم انشالله

میمونه یه دونه پروژه م که باید یکم روش کار بشه و خیاطی هاااااا🥶🥶🥶

بقیه ش کار خورد ریز هست که انشالله تا شب عید انجام میشه

رو هاتون پر از حال خوب و به قول سوگل جان با جیب پر از پول🥰🥰🥰

سلام   برنامه ی امروزم

اتاقم مرتب بشه✅ 

لباسا شسته بشه✅

لباس خشک ها تا زده بشه بره سر جاش✅

به سرم دارو بزنم❌

اتاقم برقی و طی بشه✅

پذیرایی مرتب بشه✅

برنج درست کنم✅

چند تیکه ظرف شسته بشه✅✅

ابچکون خلوت بشه✅

برم دندون پزشکی مرکز استان✅

شام درست کنم✅

غذای فردای همسر✅  سحری 

جانبی ظرفای شامی که پختم شسته شد 

آماده سازی نهار فردا 

آشپزخونه برقی شد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام امروز من بیشترش تو دستشویی گذشت ۵ بار تو دستشویی جیش کرد ۳ بار تو شلوارش🫣معلومه پروژه سختی در پیش دارم 

دعا کنید تا آخر ماه رمضان بتونم کامل از پوشک بگیرمش 

خاکشیر و تخم شربتی آماده کردم برای فردا 

شام زیاد گذاشتم که سحر هم پاشه همسرم بخوره 

کتونی ها رو شستم 

التماس دعا 

سلام رها جونم. راستش، من خودم تا جایی که بتونم مساءل مربوط به خانواده، فامیلم رو اصلا با همسرم و خان ...

خیلی ممنون عزیزم چیزی که گفتین شبیه مسئله ی منه. واقعا پذیرشش برام سخته. 💔 امیدوارم منم یه روز بتونم مثل شما بشم.‌ 

از اول مقصر خودم بودم که در مورد همه چیز با همسرم حرف میزدم مثل یه دوست، بعد الان که دارم میبینم ایشون شاید ۲۰ درصد مسائلش رو بهم میگه، اعصابم از خودم و سادگیم خورد شده. 

عزیزم آدم ها رو برای خودت خیلی بزرگ نکن  بعضی رفتار ها شخصیت آدم هستن که اگه بخوای مثل طرف مقا ...

خیلی ممنون دوست مهربونم.🙏 اونقدر حرفایی که در جواب کامنتام بهم میزنین مهمه که ساعتها بهشون فکر میکنم. 

کاش تو دنیای واقعی هم دوستانی مثل شما داشتم. 

سلام دیشب تا ۱.۵۰ با حلما رفتیم دستشویی

ساعت ۴ بیدار شدم برای همسر سحری آماده کردم 

ساعت ۷ بیدار شدم النا رو بردم 

۱۵ ی بسته از دی جی گرفته بودم لغو کردم ۸۰۰ تومن بود دیشب ۱۳۳ تومن برام برگشت زده لعنت بهش 

اعصابم خورده 

خیلی ممنون دوست مهربونم.🙏 اونقدر حرفایی که در جواب کامنتام بهم میزنین مهمه که ساعتها بهشون فکر میکن ...

عزیزی 🌹🌹

اینجا برای خیلی هامون پناه تنهاییه 💚💚

کسی چه می دونه شایدم یه روزی توی دنیای بیرون سر راه همدیگه قرار گرفتیم و تو دنیای واقعی هم با هم دوستی مون رو ادامه دادیم 🤗🤗🤗🤗

خیلی ممنون عزیزم چیزی که گفتین شبیه مسئله ی منه. واقعا پذیرشش برام سخته. 💔 امیدوارم منم یه روز بتون ...

عزیزدلم ♥️😘

سخت نگیر 

از این دید نگاه کن که خوب هر خانواده ای یه مساءلی داره که دوست نداره کسی حتی عروس و داماد آگاه بشن. 

سلام بچه ها ♥️

من امروز روز سختی داشتم هم دیشب خوب نخوابیدم از 4 تا 5 بیدار بودم برای سحر، 6 هم دوباره بیدار شدم. 

رفتم سر کار دو هفته مرخصی طلب دارم که پولش هم نمیدن. میخواستم دو روز هفته بعد رو مرخصی بگیرم که قبول نکردن😔😔از شدت محق بودنم وقتی گفتند مرخصی نمیدیم فقط بغض کردم و هیچی نگفتم. نمیدونم چرا لال شدم 😔

تازه رسیدم خونه 

تو راه سبزی و نون بربری خریدم 

افطار برای خودم نون پنیر خیار گوجه سبزی و چای میخورم 

شام هم خوراک لوبیا سبز میذارم برای شام امشب و ناهار فردای خانواده. 

پاشم ظرف ها رو بشورم و شام درست کنم. 

سبزی پاک کنم و بشورم 

چای درست کنم 

همسرم هم دیر میاد. 

التماس دعا از همه دوستان گلم دارم. 

خدایا هزار مرتبه به درگاهت شکر 

تنتون سلامت 

دلتون خوش 

جیباتون پر پول 

😘♥️