2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043679 بازدید | 88179 پست

سلام

🌱وقتی فقط درد هات رو میبینی، ایمانت به خدا رو از دست میدی!

شنبه

☘️صبح رفتم آرایشگاه و به عنوان هدیه روز زن، پیش پیش حسابی خودم رو تحویل گرفتم😊

☘️یه دونه رژ با یه برس ابرو واسه خودم خریدم

☘️ماسک گذاشتم صورتم

☘️نهار گذاشتم

☘️یک کابینت ریختم، تمیز کردم

☘️وبینار شرکت کردم

☘️دوره مجازی فن بیان شرکت کردم و آزمون دادم

☘️دوره آموزشی شرکت کردم،فیلم‌ها رو دیدم، جزوه ها رو بعدا بخونم، هر وقت باز شد آزمون بدم

☘️کفشهام واکس خورد. 

☘️سرشعله های گاز رو، جرم گیر مخصوص.، روشون اسپری کردم و جوش شیرین پاشیدم گذاشتم نیم ساعت بمونه، بعد باسیم شستم، حسابی تمیز شد.

☘️گاز رو با اسپری تمیز کردم.

شیشه پشتش رو باز گردم و با  خلال دندان اطراف گاز تمیز شد

☘️یک ساعتی کمک همسرم کردم

☘️کلی ظرف شستم و جمع کردم

☘️سینک و متعلقاتش حسابی برق افتاد

☘️یه دور لباسشویی روشن شد و لباسها پهن شد

☘️آشپزخانه جارو شد

☘️شام درست کردم

☘️الانم نمیدونم چرا از ساعت 5بیدارم و خوابم نمیبره

🍃ساعت 9 قرار بود برم مدرسه،برای مراقبت. کارهای اول صبح رو انجام دادم، آب جوش گذاشتم. ولی مدیر پیام داد نیاین، استراحت کنین😃

☘️یه دور رفتم فضای مجازی، برای بچه ها مطلب انگیزشی گذاشتم باشد که خودم و آنها رستگار شویم🤗

حالا که خونه ام برم ببینم چه هنری به خرج میدم😁

روز خوبی داشته باشین

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این متن رو برای بچه ها گذاشتم

😒میدونی چرا داری وقت رو هدر میدی؟🤔

💚چون وقتی میخوای کاری رو انجام بدی ناخوداگاه به سختی هایی که باید براش بکشی فکرمیکنی😫

این باعث ترشح هورمون استرس می شه و استرس اجازه تمرکز روی کارت رو نمیده🥴

❤️ذهن برای رها کردن شما از این رنج دستور به عقب انداختن کارها رو میده

(فعلا یه چرخی تو اینستا بزن ببین چه خبره.. 😈👺

💖و شما اون کاری که باید الان انجامش بدید رو به همین راحتی به بعدا موکول میکنیدو نتیجه این میشه از فکر کردن به  اون کار به این نتیجه میرسین که.. ولش کن بعدا انجام میدم.... 😮‍💨🚶‍♂

💙دفعه بعد وقتی خواستی کاری رو انجام بدی به جای فکرکردن به جزئیاتش فقط دست به کار شو.🏃‍♂🏃‍♂ 

با شروعش نصف راه رو رفتی.💪

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
این متن رو برای بچه ها گذاشتم 😒میدونی چرا داری وقت رو هدر میدی؟🤔 💚چون وقتی میخوای کاری رو ...

من برا مهمون دعوت کردن اینجوریم 

نیس اول زندگی محسوب میشیم 

دلم میخواد غذایی که درست میکنم بهترین باشه یهو میگم نکنه خوب نشه 😐

این متن رو برای بچه ها گذاشتم 😒میدونی چرا داری وقت رو هدر میدی؟🤔 💚چون وقتی میخوای کاری رو ...

تشکر ویژه دارم از شما که باعث شدین مطلع بشم از آزمون فرهنگیان🥰

چند روزه با برنامه فشرده کانال پیش میرم و چقدر درسها برام جذاب و مفید هستن

و اینکه چقدر فنون سخته😪🥴🤭

صبحها که بچه ها مدرسه هستن سعی میکنم فنون رو پیش ببرم و کارِ خونه در حد مرتب کردن جزئی و درست کردن نهار

عصرها و شب هم عمومی ها رو پیش میبرم، البته معمولا کامل  طبق برنامه نمیشن

من برا مهمون دعوت کردن اینجوریم  نیس اول زندگی محسوب میشیم  دلم میخواد غذایی که درست میک ...

کمال گرایی واقعا اذیت کننده اس

میشه برای اینکه خیالتون یکم راحت تر باشه از قبل اون غذا رو یکی دوبار درست کنین که قلقش دستتون بیاد 

کمال گرایی واقعا اذیت کننده اس میشه برای اینکه خیالتون یکم راحت تر باشه از قبل اون غذا رو یکی دوبار ...

دیگه قرمه هزار بار درست کردم 

همسرمم خیلی دوسش داره ولی میخوام باز بهترین باشه اونروز😭

دوستان عزیز سلام😇

امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید من اولین بار هست که اینجا پست میزارم

میخواستم بگم استارتر هم هست تو تاپیک

من چند سال پیش تاپیک مدیریت هزینه هاشونو  میخوندم خیلی عالی بود 👌

سپاس موفق باشید خانومای کدبانو🙏😘

برای خورشید پس از شبهای طولانی
خدا قوت عزیزم چه خوب که تونستی آنقدر خوب با مدیرت مشکلت رو مطرح کنی  بنظرم با این برخوردی که ...

ممنونم گلی جانم بابت قوت قلبت ♥️

امیدوارم که تاثیر داشته باشه 

مرسی که نظر دادی نظرت برام مهمه ♥️

سلام دوستان خوبم ♥️

امروز چهار و نیم رسیدم 

آب‌جوش گذاشتم چای درست کنم 

خونه تمیزه فقط ظرف بشورم و شام درست کنم 

شام هم بین خوراک لوبیا سبز و آبگوشت موندم 

حالا یه کدوم رو درست میکنم 

امشب حتما باید مطالعه کنم 

میخوام به خودم امروز استراحت بدم تا ان شاء الله شروع کنم به خونه تکونی البته کم کم، هدفگذاریم اینه که تا آخر بهمن تموم بشه اصلا نمیخوام به خودم فشار بیارم یا عجله کنم 

میخوام کلا خونسردتر باشم تو هر موضوعی 

همیشه عجول و هول هستم سریع دوست دارم کارا رو به بهترین نحو انجام بدم، اگر سر تایم و اونجوری که میخوام  انجام نشه از خودم رضایت ندارم و این باعث میشه همیشه روم فشار باشه. 

رو این دارم کار میکنم. 

خدایا شکرت بابت داده و نداده ت ♥️

تنتون سالم 

دلتون خوش 

جیباتون پرپول 

التماس دعا

سلام

🌱براى اينكه يه زخم خوب بشه ، بايد ديگه بهش دست نزنى ...

پس درد و غصه هاتون رو هى دوره نكنيد براى خودتون !

یکشنبه

🌱بعد از کنسل شدن برنامه مراقبت(که البته خودم دوست داشتم برم، مدرسه امروزم رو عاشق بچه هاشم) آب‌جوش خوردم

🌱به پوستم رسیدم

🌱ناخن‌هام رو مرتب کردم 

🌱چندتا سامانه کاری و درسی چک شد

🌱صبحانه خورده شد

🐸حساب کتاب مالی انجام شد+رسیدها ثبت شد+بودجه بندی شد، توی نرمافزار  «پولامو» ثبت کردم، ولی کاغذ برای من یه چیز دیگه ست

واسه همین یه دفتر جدول کشی کردم توی دفتر هم نوشتم

🐸برای یکی از درسها طرح درس کلی نوشتم واسه نیمه دوم سال تحصیلی. باید بقیه درسها رو هم بنویسم

🔹با دخترم چت کردم

🌱همزمان با پختن نهار به لباسشویی رسیدم

🔹اسپری خونگی درست کردم با آب و جوش شیرین و سرکه و کمی مایع دست خوشبو

🔹خروجی های  پایین رو باز کردم، چراغ انداختم با اسپری همه جاهای پنهان تمیز  کردم

🔹با همون اسپری مذکور لاستیک تمیز شد

🔹 جا پودری خارج و با اسپری مذکور برق افتاد

🔹با مقداری سرکه گذاشتن لباسشویی با  آب داغ، ضدعفونی بشه

🔹مقداری از جزوه ها تایپ شد

🔹نهار تنها بودم خوردم و یه نیم ساعتی خوابیدم(حالا که بیکارم کم خواب شدم😕)

🔹تحلیل صوتی فیلم کلبه رو گوش کردم

🔹مدت زیادی توی سامانه های کاری و درسی سرگردان بودم😬

🔹لباس‌های خشک تا و جمع شد

🔹یکساعتی کمک همسرم کردم

🔹تنهایی شام خوردم

🔹شلغم واسه خودم پختم

🔹جرمگیر روی بند سرامیک ها امتحان کردم، عالی شد، بعدا انجام بدم

🔹فردا کلی کار بیرون دارم، امیدوارم هوا زیاد سرد نباشه بتونم برم انجام بدم

☘️باید حموم میرفتم و حمام رو حسابی می‌سابیدم، ولی خونه تنها بودم انجام نشد

☘️شاد باشید ☘️

تشکر ویژه دارم از شما که باعث شدین مطلع بشم از آزمون فرهنگیان🥰 چند روزه با برنامه فشرده کانال پیش ...

خواهش میکنم💚

ان شاء الله سال دیگه این موقع توی شرایط الانم باشین 😍