2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043448 بازدید | 88177 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هااا😍.حالتون چطوره؟

من امروز شش بیدار شدم و این ها کارهایی هست که تا الان انجام دادم.

🌱سرویس رو شستم🌱

🌱یک قسمت فیلم دیدم🌱

🌱یک تحقیق انجام دادم🌱

🌱یکم به خودم رسیدم🌱

🌱ظرف ها رو شستم🌱

🌱گاز رو تمیز کردم🌱

🌱میز آرایش رو تمیز کردم🌱

🌱یک کلیپ ادیت کردم🌱

🌱برای عصر نوبت آرایشگاه گرفتم🌱

@گزانگبین   سلام عزیزم چرا نیستی گلم ان شاء الله که شاد و سلامت باشی ♥️

عزیزمی مهربون 😘😘😘

یه خورده کارهام فشرده بوده نشده سر بزنم 

ممنون از محبتت بانو جان 

همچنین 💚💚💚💚🍀🍀🍀🍀

سلام به همگی

روز و روزگارتون خوش 🌹🌹🌹🌹

یه گزارش از امروز بدم تا حالا

صبح ساعت ۶ و نیم پاشدم ناهار بار گذاشتم. صبحونه گذاشتم خوردم

آب خاکستری حاصل از شست و شو و خیسوندن حبوبات تو یه دبه ۳ لیتری بردم برا درختا کوچه  و رفتم بیرون تا ۱۱ کارم طول کشیده سر راه رفتم خرید خونه کردم . اومدم خونه جا دادم 

با مامانم و خواهرم و دوتا از دوستام مکالمه تلفنی داشتم سرجمع یکساعت و خورده ای شد.  

دوتا تلفن کاری داشتم براش برگه بچسبونم یه جایی یادم نره 

چایی درست کردم اوردم 

پلو پختم. 

همسر مرغ خریده شستم و بسته بندی کردم

دیشب حبوبات خیسونده بودم. ظهری گذاشتم بپزه اگه بیرون نرفتیم آش بپزم اگه نه فریز کنم 

اتاق خواب مرتب کردم 

ناهار خوردیم.

عصر پاشم حتما طی بکشم و گردگیری کنیم

از شما چه پنهون هم اتاق ها گردگیری لازم دارن هم هال و پذیرایی

هر چی شد امروز هر چی نشد برا فردا حتما انجام بدم 

یه خرید مشترک با همسر داریم انجام بدیم 

فعلا همینا 

🍀اینکه شما 5سال آینده در چه جایگاهی باشین بستگی داره به اینکه الان چه کتاب‌هایی بخونین و با چه افرا ...

سلام آذربانو جان خیلی خوشحال شدم که به موفقیت رسیدین 

اگه دوست داشتین نحوه ی خوندن و منابعی که تهیه کردین رو لطفا بگین 

و یه سوال مگه تا ۴۰سال استخدامی نبود؟ فکر کنم شما متولد۶۰باشین(با توجه به اسم کاربری تون گفتم)

دخترتون کنکورشون رو چه کار کردن؟

اگه اینجا به تاپیک مرتبط نمیشه و دوستان ناراحت میشن درخواست دوستی بدم بهتون..

یه کاری هم که گفتین شروع کردین بعدا میگین همین بود🥰🥰

ممنون🌹🌹

سلام به همگی روز و روزگارتون خوش 🌹🌹🌹🌹 یه گزارش از امروز بدم تا حالا صبح ساعت ۶ و نیم پاشدم نا ...

خوش به حالتون و مرحبا به شما که به فکر درختای تو کوچه و طبیعت هستید.اینها باقیات الصالحات میشه براتون هر جوانه ای که روییده بشه از اون درختها...ثوابش تا همیشه براتون میاد...🌼🌼🌼🌼🌼

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
خوش به حالتون و مرحبا به شما که به فکر درختای تو کوچه و طبیعت هستید.اینها باقیات الصالحات میشه براتو ...

مرسیییی عزیزم.🥰🥰💚💚

همش میگم دعایی که پشتش عمل نباشه مستجاب نمیشه

منی که دعا برا بارون میکنم موقع استفاده از آب ولی اسراف کنم یا آب خاکستری رو بریزم داخل فاضلاب، از خدا هم نمیتونم طلب بارون و برکت داشته باشم. 

تا بخشنده نباشیم طلب بخشودگی کردن، زیاده خواهیه ، هر چند که لطف خدا به مراتب بیشتر و برتر از عمل ماست 

سلام به دوستان قشنگم ♥️ امروز خدا بخواد 4 بزنم بیرون  سر راه سبزی خوردن و سنگک بخرم  شا ...

سوگل جان من جدیدا کم گزارش میدن ولی لطفا پویا و پرتلاش تصورم کن😜🙏😘.

من شما رو خیلی دوست دارم خواهری❤

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
بسیاار عالی اذربانو جان خیییلی از موفقیتت خوشحال شدم  راستش منم دست از ارزوهام کشیدم نمی دونم ...

ممنونم زنده باشی🌹

الان تو در شرایط تقریبا سخت هستی شاید به خاطر اون باشه ولی مطمعنم پسرت ان شاء الله از آب و گل که دراومد، دوباره تکون میخوری

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞