2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043476 بازدید | 88177 پست
سلام.امیدوارم همه خوب و سلامت باشند. اول وفات حضرت معصومه(س) رو تسلیت میگم خدمت همه ی دوستان و التم ...

ابهی که حاجت روا باشید وهمه چی اونطور که دوست دارین پیش بره🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

برنامه ی دیروزم

تخت و اتاقم مرتب بشه ✅

پذیرایی مرتب بشه ✅

اتاق پسرم مرتب بشه ✅

ابچکونا خلوت بشه ✅

نمازا خونده بشه ✅

باشگاه برم ❌

نهار خودم دارم پسرم نمی دونم چی درست کنم   اون درست بشه ✅

شام درست کنم ✅

داروها + ففول ✅❌

حموم برم ✅

ظرفای نهار و شام شسته بشه ✅

گاز تمیز بشه ✅

عصری برم بیرون ✅

خواهر زاذم و مامانم نهار اومدن خونمون نهار دادم ظرفاشون شستم  خواهر زادم نگه داشتم عصری رفتم برا فرش عزییزم روفرشی خریدم (خودم مخالف سر سخت رو فرشی هستم ولی مجبووور بودم خیییلی روشنه فرشم از روشنی سفید میزنه ) کلی مغازه ها برا فرش آشپزخونه رفتم  رفتم خواهر زادم بردم پارک  عصری رفتم خونه ی مادرشوهرم پسرم اونجا گذاشتم گرفتم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🍀اینکه شما 5سال آینده در چه جایگاهی باشین بستگی داره به اینکه الان چه کتاب‌هایی بخونین و با چه افرا ...

بسیاار عالی اذربانو جان خیییلی از موفقیتت خوشحال شدم 

راستش منم دست از ارزوهام کشیدم نمی دونم کلا بی هدف زندگی می کتم الان یک ساله این طوری شدم .... 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دوستان خواهش میکنم یکی کمکم کنه. خیلی تحت فشارم چیکار کنم منم بتونم درس کنکور بخونم کتاب اینا دارم ...

باید بزاری بزرگتر بشن 

با روزی ۲ ساعت مطالعه شروع کن بعد سال بعد بیشترش کن باید برنامت بلند مدت باشه 

🍀اینکه شما 5سال آینده در چه جایگاهی باشین بستگی داره به اینکه الان چه کتاب‌هایی بخونین و با چه افرا ...

احسنت به شما ♥️

خیلی عالی بود کیف کردم 

منم برای خودم هدف کوتاه مدت و بلند مدت گذاشتم

میدونم میرسم ان شاء الله 

خیلی خوبه،شب زود خوابیدن و سحرخیزی. بچه ها شب تو خواب (از ده و یازده به بعد) رشد میکنن، ما متأسفان ...

خدا حفظشون کنه عزیزم 

یه دفعه ای نمیشه ساعت خواب رو تغییر بدید 

یه ربع یه ربع کم کنید ♥️

سلام به دوستان قشنگم ♥️

امروز خدا بخواد 4 بزنم بیرون 

سر راه سبزی خوردن و سنگک بخرم 

شام آبگوشت درست کنم 

از فردا یه قورباغه بزرگ رو میخوام شروع کنم به قورت دادن،زمان میبره ولی میدونم میتونم. 

شما هم برام دعا کنید ♥️

اینجا رو خیلی دوست دارم 

همه تون رو وقتی گزارش میدید تصور می‌کنم 

دلتون شاد تنتون سالم جیباتون پرپول 

عصر ان شاء الله میام گزارش میدم 😘

😍👌✌️

احسنت و آفرین به شما دوست خوبم،چقدر خوندن پیام موفقیت هاتون حس خوب داشت وتشویق کننده بود، ممنون از به اشتراک گذاشتن😘

الحمدلله که نتیجه تلاشهاتون رو گرفتید و به عشق دیرینه اتون رسیدن ،مبارکتون باشه ،به امید موفقیتهای بیشتر شما 🤲🌹

سلام به دوستان قشنگم ♥️ امروز خدا بخواد 4 بزنم بیرون  سر راه سبزی خوردن و سنگک بخرم  شا ...

ان شاءالله حتما موفق میشید🤲🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

تو میتونی سوگل جونم✌💪