2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043438 بازدید | 88177 پست

سلام.امیدوارم همه خوب و سلامت باشند.

اول وفات حضرت معصومه(س) رو تسلیت میگم خدمت همه ی دوستان و التماس دعا دارم.

و اما امروز من:

لباسها رو سه سری ریختم تو ماشین و آبکشی شد (دستی).

روبالشی و رو تشکی پسرمو هم درآوردم و شستم.

صبحانه ی دخترمو دادم.

ختم ها رو خوندم،اسپند دود کردم.

ناهار کتلت درست کردم.

ملحفه ی روی مبلها رو کشیدم(مهمون داشتیم چند شب پیش، برداشته بودم.دوباره کشیدم روشون که کثیف نشن).

یک کمی بافتنی بافتم.

یک ختم قرآن برای سالگرد مادرم خدابیامرز برگزار کرده بودم(توی گروه خانوادگی مون تو ایتا) خودم دو جزء برداشته بودم،یک جزء ش مونده بود) اونو خوندم چند صفحه.

نماز+حدیث کساء+عاشورا.

صرف ناهار و شستن ظرفها.

لیست خرید هم نوشتم.

یخچالو مرتب کردم.اضافه ها خارج شدن و بقیه نظم و ترتیب گرفت،یخچال یه نفسی کشید.

یه کم استراحت کردم.

بعدش لباسها جمع شد تاشد.

اسپند دود کردم،چای خوردیم.

نماز خوندم.

شام بخوریم

و ظرفها.

زباله ها بره بیرون توسط پسر جان.

(یه حاجتی برای امشب دارم،ازتون التماس دعا دارم،قراره کاری انجام بشه،دعا کنید به خیر و خوشی تمام بشه و با مهر و دوستی بدون ناراحتی.)

و....

بالاخره

خواب.

شب بر همگی خوش.🌼

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ♥️ دیشب یه کم زودتر خوابیدیم  بقیه شب ها بین ده تا ده و نیم خاموشیه. بچه ها صبحی ه ...

خیلی خوبه،شب زود خوابیدن و سحرخیزی.

بچه ها شب تو خواب (از ده و یازده به بعد) رشد میکنن،

ما متأسفانه ساعت خوابمون خیلی خیلی دیره.

دخترم چهار سال و نیمه س،شب چون ما دیر میخوابیم اون هم بیدار می مونه،از این طرف یازده دوازده پامیشه.

دیشب خودمو کشتم،ساعت یازده بود گفتم بخوابید،نه همسرم  و نه پسرم هیچ کدوم از گوشی دل نمیکنن...

آخرش سرتونو درد نیارم،،،ساعت فکر کنم از یک گذشته بود که زحمت کشیدن گوشی رو گذاشتن بالا سرشون...

سلام به همه دوستان قشنگم ♥️ خب من ساعت چهار و نیم از سرکار اومدم  بچه ها هم کلاس زبان داشتن&n ...

به به بادمجون...

همه جوره ش خوشمزه س....😋

نوووش جانتوون،گوارای وجوودتووون،گوشت بشه به تنتووون.😊

دوستان خواهش میکنم یکی کمکم کنه. خیلی تحت فشارم

چیکار کنم منم بتونم درس کنکور بخونم کتاب اینا دارم ولی تو مدیریت زمان موندم.۲تا دختر دارم یکی کوچیکه خیلی بد پیله اس همش میگه بازی بازی. تا بازی کنم خونه تمیز کنم و ب اون دختر دیگم برسم شب شده و خسته و کبیده ام خابم میگیره 

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

🍀اینکه شما 5سال آینده در چه جایگاهی باشین بستگی داره به اینکه الان چه کتاب‌هایی بخونین و با چه افرادی معاشرت کنین.

من 5سال پیش دنبال یکسری تغییرات در خودم بودم که با تاپیک  «دنبال باورها... » آشنا شدم و از اونجا به این تاپیک و دوستای خوبم که شماها باشین وصل شدم و به جرات میتونم بگم این شد نقطه عطف زندگی من. تا قبل از این به این نتیجه رسیده بودم که باید شرایطی که توش قرار دارم رو بپذیرم، چندسالی هم بود دست از آرزوهام شسته بودم

اما اما... دوباره رویاهام زنده شدن، آرزوهایی که سالها براش تلاش کرده بودم و بهشون رسیده بودم ولی از دستشون داده بودم، دوباره جون گرفتن،...

پس دوباره هدفمند تر و بیشتر تلاش کردم،خیلی  بیشتر از گذشته. تلاش‌هام پارسال با شکست مواجه شد خیلی سخت بود ولی بعد از یک هفته قوی‌تر بلند شدم وتلاش کردم، امسال دوتا پیروزی بزرگ داشتم اونهم در حالیکه دخترم کنکوری بود و منم مشکلاتم زیاد بود.ولی پابه پای دخترم درس خوندم وتلاش کردم، و....

در نهایت امروز دقیقا بعد از 5سال و دو ماه آشنایی با شما، دوتا موقعیت خوب دارم، کارشناس حقوقی وزارت راه و شهرسازی و دبیری آموزش و پرورش، و من عشق دیرینه ام رو انتخاب کردم، دبیری، از اول آبان هم سرکلاس میرم☺️

🍀اینکه 5سال آینده در چه جایگاهی باشین بستگی داره به اینکه الان چه کتاب‌هایی بخونین و با چه افرادی معاشرت کنین

💚دوستتون دارم شاد باشید💚

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
دوستان خواهش میکنم یکی کمکم کنه. خیلی تحت فشارم چیکار کنم منم بتونم درس کنکور بخونم کتاب اینا دارم ...

نمیشه صبر کنید دخترتون بزرگتر بشه ،بعد؟

اینجوری اون طفلی هم اذیت نمیشه،خودتون هم همین طور.😊

سلام آذربانو جونم😍 چه خوب که اومدین😃 ممنون بابت آموزش معجون😘 من ‍از دوسال پیش ازتون یاد گرف ...

سلام

خداروشکر که استفاده کردین، سلامت باشین

این معجون خیلی خوشمزه ست حتی تکه های لیموی داخلش. 

طفلی ها حق دارن نخورن آخه زردچوبه داخل لیمو و عسل😂

زنجبیل  خیلی گرمه و زیاد مناسب بچه ها نیست چون بچه ها طبعشون گرمه و ممکن مشکلاتی براشون ایجاد بشه، فقط دارچین اونم در حد کم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞