2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043398 بازدید | 88177 پست
سپاسگزارم. همچنین برای فرزندان شما.😊😊 من و همسرم هم آذر ماهی هستیم،من سی ام و ایشون بیستم.دخترم ...

خدا شما و خونواده اتون رو در پناه خودش برای هم حفظ کنه ان شاءالله🤲🤲

ممنون و الهی آمین😘🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب این همه به شما میگم گزارش بدید خودمم بعد چند وقت گزارش بدم که اینجا بودنم به قول سوسن جان حلال بشه😅😅

ساعت بیداری شیش و نیم،بیدار کردن محمدحسن‌ برای مدرسه و حسین برای رسوندن محمدحسن و رفتن خودش به باشگاه،آماده کردن صبحانه،آماده کردن شیر برای دخترم به جای صبحانه اول فقط شیر میخوره،آماده کردن ظرف تغذیه اش ،خودشم آماده کردم داداش عباسش بردش پیش دبستانی،وسایل صبحانه جمع شد و تو ماشین چیده شد،نهار زرشک پلو درست کردم،هویج و فلفل دلمه داشتم خورد کردم رفت فریزر ،ظرف شستم،سرشیر تو فریزر جمع کرده بودم در اوردم باهاش روغن درست کردم،لباسشویی یه دور پر و خالی شد و برای بار دوم پر شد،با دوتا از خواهرا حرف زدم یکی تلفنی یکی روبیکایی😄نهار صرف و جمع شد،رفتم سراغ تمرین زبان🥺سخته🥺هل و هلیله سیاه داشتم شستم که برای استفاده تمیز باشن نخوام هی دونه دونه بشورم😅 پیازا رفت تو سبدش،گوجه فرنگیا شسته و بعد خشک شدن رفت یخچال،انار شستم و یه کاسه بزرگ برای اهالی منزل دون کردم،باز ظرف شستم،روی کابینتا جمع شد،لباس خشکا جمع شد،پیش دخترم نشستم تکلیف زبانکده اشو انجام داد به قول خودش تمام تلاششو کرد درست انجام بده،،حالا سختم نبودا😂شام صرف و جمع شد، ظرفشویی روشن شد،برای همسر میوه بردم،دخترم در حد فاصل آشپزخونه و هال یه لیوان شکست و شیشه ها در هردو مکان پخش شد ،انگشت پای خودشم برید خوشبختانه زخمش بزرگ نبود،دیگه توفیق اجباری شد آشپزخونه و بخشی از هال رو جارو بزنم،بازم ظرف شستم،ابچکون خالی شد بعضی ظرفا رفت سرجاش بعضیا موند برا فردا ،باقی مونده غذاها رفت یخچال،یکم تمرین زبان،جمع کردن زباله و سپردن به پسرم که بزاره بیرون وتمام✌️الانم پسرم به کمرم روغن زد و کیسه آبگرم گذاشتم اومدم اینجا🤭

خب این همه به شما میگم گزارش بدید خودمم بعد چند وقت گزارش بدم که اینجا بودنم به قول سوسن جان حلال بش ...

خدا قوت 🌺🌺🌺 

میگم سرشیر چه جوری روغن میکنیش ؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خب این همه به شما میگم گزارش بدید خودمم بعد چند وقت گزارش بدم که اینجا بودنم به قول سوسن جان حلال بش ...

از ظرفشویین راضی هستی ؟ مارکش چیه ؟ 

منم می خوام عید بیام گناوه شاید از اونجا خریدم  شایدم از شهر خودمون 

تو شهر ما فقط ایرانی دارن  برا همین گفتم بیام گناوه بگیرم  البته می  خوام بیام بوشهر خونه ی جاریم ( خودمون خودمون دعوت کردیم ) گفتم یه سر گناوه ام بیام 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خدا شما و خونواده اتون رو در پناه خودش برای هم حفظ کنه ان شاءالله🤲🤲 ممنون و الهی آمین😘🤲

تشکر فراوان از این همه محبت.😘🌼

و همچنین شما.🤲

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

عااااالی بودین.

هلیله ی سیاه برای چی مصرف میکنین؟

خداقوت.😊😊😊

سلام،صبح همگی به خیر و نیکی.

روزهای پیش که هیچ،در حد لباس شستن و شام و ناهار درست کردن و ظرف شستن و نماز و ختم و حمام کردن و....کارهای روتین بوده،،، 

ببینم امروز چه کارایی میتونم انجام بدم.

فعلا بعد نماز صبح صبحانه آماده کردم،همسر که فقط یک لیوان آب جوش خوردن و رفتن،صبحانه محل کارشون میخورن.

پسرم زنگ اول نمیره،صبحانشو دادم.دخترم هنوز خوابه.

خودمم صبحانه خوردم،جمع کنم یه چایی بریزم برم سراغ ختم هایی که (از گروه ختم و ذکر، توی تلگرام) برداشتم،اونا رو بگم،قبلش هم لباس بریزم تو لباسشویی.

گوشت و مرغمون تموم شده،قرار بود دیروز بریم خرید که کار پیش اومد برای جناب همسر،نشد بریم باید به فکر ناهار هم باشم،فقط گوشت آبگوشتی داریم،،،منم فقط جمعه ها ظهر درستش میکنم،که همسرم هم منزل باشن،،،،

اصلا آبگوشتم برای وعده ی شام نمیذارم دوست ندارم.

ناهار چی دارید دوستان؟

من چی درست کنم؟🤔🙄

حتی فکر کردنش هم انرژی آدمو میگیره.

باید بااااید هر چه سریع تر یه برنامه ی خوب و کامل بریزم.

فعلا برم سراغ کارهام تا بعد....👋🏻 

روز خوبی داشته باشید.🌼

سلام،صبح همگی به خیر و نیکی. روزهای پیش که هیچ،در حد لباس شستن و شام و ناهار درست کردن و ظرف شستن و ...

سالاد الویه بدون مرغ 

سیب زمینی سرخ کرده و گوجه 

سبزی جات 

تخم مرغ ابپز و سیب زمینی ابپز با سس 

خدا قوت 🌺🌺🌺  میگم سرشیر چه جوری روغن میکنیش ؟

ممنون عزیز دل😘

روش درست کردنش مثل درست کردن روغن با چربی حیوانیه البته بعضیا فقط زردچوبه و پیاز میزنن ولی من چندتا ادویه دیگه هم میزنم برای خاصیت دارشدن و خوشبوتر شدنش.

برای تقریبا دوکیلو سرشیر: یه سر پیاز کوچیک،زردچوبه،سیاه دونه،رازیانه و زیره(دونه هاشون نه پودرشون)،از هرکدوم یه قاشق غذا خوری،چهارتا دونه هل،سه چهارتا هم چوب دارچین کوچیک،برای گرفتن بیشتر و بهتر بوی زهم شیر به اندازه سر قاشق چایخوری نمک(خیلی کم)،و یه دونه خرما.

پیازو ریز خورد میکنم و سرشیر و همه ادویه ها رو بهش اضافه میکنم،شعله گاز رو تا آخر کم میکنم و میزارم آروم آروم بپزه شعله زیاد باشه میسوزه ،باید هرچند دقیقه هم بزنید که ته نگیره، وقتی پیازتون داخلش سرخ شد و اضافه های سرشیر به شکل جزغاله در اومد،یه روغن صاف و  اماده دارین.

چربی حیوانی رو هم من اینطوری درست میکنم که کمترین بوی چربی توش میمونه و خوش بو میشه👌برای خورشتا استفاده میکنم.