2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043418 بازدید | 88177 پست

سلاام

دوروزه گزارش ندادم  ، کارم نمی اومد

فقط نهار پختم و شام و ظرفای ضروری رو

نمازا و داروها و خواب  

امروز حسابی باید خونه رو بسابم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامه ی امروزم

صبحانه بخورم

داروها +ای + امگا پسرم

نهار دارم

ظرفااااا رو بشورم

آشپزحونه رو سیف کشی کنم

لباس بشورم و پهن کنم

تخت و اتاقم مرتب بشه

اتاقم برقی بشه

پذیرایی و آشپزخونه برقی بشه

آشپزخونه و پذیرایی طی کشی بشه

گاز تمیز بشه

لباس خشک ها تا زده بشه

اتاق پسرم تمیز و مرتب بشه

میز نهار خوری مرتب بشه

پذیرایی مرتب بشه

جالباسی مرتب بشه

سرویس بهداشتی شسته بشه

دو سه تا پله ها دستمال و جاروبشه

کفشای اضافه بره جا کفشی

شام درست کنم

غذای فردای همسرم درست کنم

ظرفای شامی که پختم و خوردیم بشورم

اها یادم رفت باشگاه برم
دوش بگیرم
لباساش ابکشی بشه

فعلا اینا 💕🌷

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح همگی خوش       گزارش اول ماهی بدم، تولد همه آبانیای گل و گلاب مبارک باشه، ...

صد البته که قشنگی 🤩👌🏻👌🏻👌🏻

دنیا هیچ تعهدی برایِ تکرار هیچ لحظه‌ای به هیچکس نداده از ثانیه‌هات لذت ببر... 🌱ساعت نه و نیم بی ...

چه متنی که گذاشتی قشنگ بود 😍😍😍😍

سلام بر دوستان تمیز و زبر و زرنگ و فعال خودم من همون دوست تنبل و همیشه خسته هستم ک بعضی روزا جوگیر ...

شوهر منم همین میگه اخه خونمون میبینی یه هفته تمیزه برررق میزنه بعد چند روز داغغووون 

تمیزا رو نمی بینه  فقط داغونا تو چشم مباد 

بیا عکس قبل و بعد بزار انگیزه بگیری منتظر گزارشت هستم 

عزیزان دلم،از همه تون التماس دعا دارم. پریشان احوالم،کارهام انجام نمیشه،نمیتونم برنامه هامو عملی کن ...

خجالت اصلا نداره 

همون قدر که انحام میدی گزارش بده 

مثلا من دو روزی هیییچ کار نکردم 

خونم داغووون تازه می خوتم عکس قبل و بعد بزارم😁😁

آدم یه وقتایی یه چیزهای ارزشمندی رو داره قدر نداره تا از دستش میده  بعد تاااازه میفهمه چیو داش ...

ان شالله زودتر خوب حوب بشید 

بیوی اینیستامم اینه 

مثل بوی نم باران خورده ی جنگل همین قدر  ساده همین قدر عمیق دوستت دارم 

منم عاشق بوی نم باروت خورده ی جنگلم بهترین عطر دنیاست 

عزیزم قشنگیای همه گزارشات یطرف، اون فلافلات یطرف با سس انبه ودلستر آناناسی لطفا     &nbs ...

ای جانم فلافل چ قابله تو جون بخواه شیوا جون 

اتفاقا سس انبه هم درست کردم ولی دیگه دلستر جواب نمیده فقط نوشابه اونم مشکی😂😂

سلام دخترا❤️

از دیروز بگم و از امروز❤️

قبض برق کلینیک رو پرداخت کردم❤️

قبض برق خونه رو هم باید پرداخت کنم❤️

سینک رو برق انداختم❤️

گاز رو برق انداختم❤️

دوسری چایی دم کردم❤️

جزیره تپیز شد❤️

هویج پلو درست کردم با ته دیگ سیب زمینی کنجدی❤️

یه سالاد جذابی درست کردم❤️

ماشین خالی شد،دوباره چیدم،دوباره زدم و مجددا خالی کردم❤️

ماشین لباسشویی زدم،خالی شد،خشک شدن و بعد جمع شدن❤️

اتویی ها جدا شدن،حتما باید بزنم❤️

تخت هر روز مرتب شد❤️

روتین پوستی انجام شد❤️

داروها خورده شد❤️

رفتیم کلینیک،سفارش جارو صنعتی و صندل ها اوکی شد،باید برم نمایندگی تهران،صندل ها رو از نزدیک ببینم،برنامه بریزیم براش❤️

زنگ زدم وزارت بهداشت،بریم پروانه امضاشده رو بیاریم❤️

رفتم شهرداری،نامه ثبت شده بود،رفتم معاونت درمان،صحبت های اولیه انجام شد،قراره خبر بدن برای قرارداد❤️

برای اقای دکتر یه هدیه گرفتم،برای خانم دکتر هم یکی،به مناسبت پروانه بدم بهشون،تمایز من احترام به منابع انسانیه❤️

اسنپ ام رو پرداخت کنم❤️

حقوق بچه ها رو پرداخت کنم❤️

دوش گرفتم❤️

نماز خونده شد❤️

زیباسازی سیستم شون قطع بود،احتمالا فردا برم❤️

دیوان عالی کشور فردا برم❤️

بیمارستان پیامبران فردا برم❤️

زنگ بزنم چاپ اقا مجدد کارت ویزیت و سرنسخه سفارش بدم❤️

برم کلینیک ناهار درست کنم❤️

یه تی بزنم کلینیک رو❤️

جنس جدید سفارش بدم❤️

قران خوندم❤️

من که هیچی کاری نکردم

فقط ناهار درست کردم

کمی اب و دون به مرغ و خروسا داددیگه برم دور درست کردن ادویه هام که توی امضام نوشتم😍🤩😍🤩😍🤩🥰🥰

همسرمن مدتیه که مریض شدن ومتاسفانه سکته کردن وشرایط و خرج زندگی با دوتا بچه کمی سخته.ومن تصمیم گرفتم اینجا  ،ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم عالی درست میکنم دست ساز و خونگی و اصل.اگه خواستید بخرید من با تضمین کیفیت براتون ارسال میکنم و درخواست بدین با عشق تقدیمتون میشه.اگه امکان داره برای سلامتی همسرم هم دعاکنید زندگیمون به روال قبل برگرده😭      کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91
خجالت اصلا نداره  همون قدر که انحام میدی گزارش بده  مثلا من دو روزی هیییچ کار نکردم  ...

وااای حتما بزار😍😍

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...