2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام قشنگا ❤️❤️❤️ من میخوام گوشمو سوراخ کنم البته نمیرم دکتر میخوام برم پیش مادر دوستم اونم بلده ول ...

سلام دوست عزیز، موقعی که دخترم ده روزش بود زنعموم گوشهاش سوراخ کرد ، گوشهای خودمم همینطور ،اصلا درد نداشت ، خیالت راحت،  فقط حتما ضد عفونی کنید سوزن رو خدایی نکرده عفونت نگیره جایی که سوراخ میکنید . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تا اینجای روز: صبح بیدار. شدم علی جون رو بیدار کردم کمکش کردم حاضر بشه(بافتشو مدرسه جا گذاشته ...

چه خوب که هواتون داره سرد میشه ،ما اینجا هنوز کولر روشن میکنیم چند روز پیش که اصلا دوباره شرجی شده بود🥵

شهرزاد جان کجااااایی؟ بیا دیگه دلم تنگ گزارشات شده😊 اینو ببین👆😍😍

جانا سخن از زبان ما میگویی🥺

امیدوار بودم با تموم شدن شهریور چندتا از دوستامون که چند وقته نیستن باز بیان اینجا ولی...

اللهی هرجا هستن شاد و سلامت باشن و زودتر بیان پیشمون🤲🤲

سلام دوستان خوبم ♥️ برای بار چندم دارن حق همسرم رو میخورن تو محل کارش.  لطفا براش دعا کنید که ...

ان شاءالله حق همسرتون رو بدن و حق به حق دار برسه🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

سلام رفقا🙋🏻😍.حالتون چطوره؟ من امروز همش با خودم کلنجار میرفتم که رژیمم رو بشکونم،اما به زور جلوی ...

من هروقت بخوام رژیم بگیرم،بعد از تعیین مدتی که میخوام رژیم بگیرم برا اینکه خودم رو ملزم به رعایتش کنم قسم میخورم که پایبندش بمونم🤭آخه فقط اینجوری میتونم جلوی نفس اماره به شکوندن رژیم رو بگیرم😅😅😅

سلام دیشب رفتیم برای خریدهای قورباغه ای برای علی جون کلاه و کاپشن خریدیم برای من کیف لپتاپ ام ...

خریداتون مبارک😃🌹

ان شاءالله کارای دندونپزشکیتون هم راحت و آسون باشه و زود تموم بشه🤲

من هروقت بخوام رژیم بگیرم،بعد از تعیین مدتی که میخوام رژیم بگیرم برا اینکه خودم رو ملزم به رعایتش کن ...

من رو ذهنم کار میکنم 

اگه بگم از فردا میخوام رژیم‌بگیرم بدنم گارد میگیره انگار!!! مثه قحطی زده ها میشه 

اگه بیخیال باشم و فقط سالم خوری کنم اشتهام معمولیه 

ماهی ۲-۳کیلو هم کم میکنم 

❌لایک❌