2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043463 بازدید | 88177 پست
جونتون سلامت عزیزدلم باشه گلم هرجور راحتین🤗😘میدونین من خواب دخترتونو دیده بودم تو خوابم عکسشو فرست ...

هم ذوق کردم هم کلی خندیدم 

رفقایی که با من در ارتباطن میگن سخت عکس و اطلاعات میدی و سکرت وار پیش میری

بیا خصوصی جانم

اصلا واجب شد شماره تماس همو داشته باشیم

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

سلامی دوباره 

بابت تاخیری که تو برگشتم داشتم معذرت میخوام 

جوجه مون ۷۰روزه شد و میتونم بگم که خداروشکر از اون روزای وحشتناک گذرکردم الان تقریبا به زندگی عادی برگشتیم روال کار دستم اومده که کی گرسنشه کی خوابش میاد کی احتیاج به تعویض داره کی میتونم به کارای خونه برسم کی به خودم برسم و....

تو این روزا تمام سعی مو میکردم نظم خونه بهم نخوره یه روزایی موفق بودم یه روزایی نه 

یه روزایی بابت لیست روزانه ی خونه از طرف اطرافیان سرزنش میشدم که باباااااااا یکم شل کن چه خبره بچه ات کوچیکه و.....

ولی من مدلمو بهتر میشناسم میدونم روانم وقتی سلامته که خونه یه نظم قابل قبولی داشته باشه نه مثل قبل ،ولی در حد ظاهر اوکی باشه استرس آدم های وقت نشناسو نداشته باشم 

یه روزایی همسرم خراب کاری میکرد میگفت عیب نداره نشورش خودمونیم مهمون که قرار نیست بیاد !؟من باز میگفتم مگه خودمون آدم نیستیم ؟حتما تمیزی و نظم باید برای مهمون باشه!؟فوری میرفتم میشستم 

خوابم کمترشده و چرت زدنای ژاپنیم بیشتر

نمیدونم خاصیت مادرانگیه یا نه ولی خواب دیدنمم مربوط به دخترم شده که  یه اتفاقی براش افتاده و من سعی دارم نجاتش بدم

یکم تو روتین شخصیم شل و ولم یه روز انجام میدم یه روز نه 

نمیدونم خاصیت شیردهیه یا نه پوستم خشک تر و بدنم بی آب ترشده (با وجود اب خوردن)و خب نتیجه اش درگیر شدن با یبوست بود 

یه روزایی تو جدل بودم که تو نحوه ی برخوردم با نی نیم ،دخالت نکنن نظر بیخود ندن دلسوزی نکنن و...

یه روزایی تو جدل بودم برای گذشته که آدمای دلسوز،میشه سرک نکشید 

از نظر روحی سختتتتتتتتت گذشت 

این ۷۰روز واقعا سخت گذشت 

تو این روزا روتین گذاشتم برای همسر که به محض ورود به خونه لباسا رو مبل رها نشه بره رو اویز پشت در 

یه لیوان تو یخچال گذاشتم با بطری آب نخوره 

هفته ای یه بار باهم بریم خرید خونه رو انجام بدیم من با جوجه مون لنگ نمونم

یه چک لیست بلند بالا از روتین خونه ،شخصی ،دخترم ،همسرم نوشتم که هر روز تیک میزنم

چندتا از لوازمی که اگهی شده بود فروخته شد

کلی واریزی داشتم که پرداخت شدن(قبض برق واب و گاز و موبایل-بیمه ها-قرعه ها-بدهیا )

یه سری از خریدای مواد غذایی که سالانه خریداری میشه رو ترتیبشو دادیم

۱۴تا قورباغه قورت دادیم

برای ۶ماهه ی دوم ،خیلی دقیق تر برنامه ریزی کردم 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.امیدوارم حالتون عالی باشه😍🌹.

من چند روز نتونستم گزارشی بدم چون خونه نبودم و نتونستم به هیچکدوم از کارهام حتی روتین های پوستم و رژیمم برسم.

از وقتی هم برگشتم در حال تمیزکاری هستم.در نبودم خونه منفجر شده😄.

برای استقبال از پاییز جان ....
لاک نارنجی و زرد زدم-میزنم-خواهم زد
ظرف میوه ی روی میز رو از میوه های پاییزی پرکردم (اگه هیچ کدوم نباشه حتما حتما سیب ترش هست اصن مگه میشه پاییز بیاد و من از این سیب های خوش طعم و عطر بگذرم البته خرمالوهای الان هنوز کامل نرسیدن وگرنه اولویت اول با خرمالوعه بعد سیب)
لباس هایی که رنگ شادتری دارن اومدن دم دست 
سوپ و اش و دمنوش تو لیست هفته پررنگ تر شده
دستور چندتا کیک دلبر و گذاشتم دم دست (من چالش قند داشتم ولی بخاطر شیردهی پذیرفتم که یکم کوتاه بیام و با اعتدال پیش برم-خیلی زود به زود ضعف میکنم)
کرسی مون مث همیشه از اول مهر اومده تو اتاق (فعلا حالت نمادین داره یکم دیگه سرد بشه راه میندازم)
یه کتاب گذاشتم رو میز در کنار دم نوش خوردن مطالعه بشه 
شیشه ها رو اساسی تمیز کردم که شاهد تغییر رنگ برگ های درختای تو خیابون باشم
واسه شبای بلندی که در انتظاره یه مقدار خوراکی رو کرسی گذاشتم 
(شادونه و‌گندم برشته-نخودچی کشمش -تخمه و...)
باقالی خریدم و قراره یه روزایی طبخ بشه
و....
پاییز زیبایی رو براتون ارزو میکنم 

سلام روزهاتون قشنگ

قرار بود از مهر خلوت بشم و برنامه ریزی دقیق‌تری برای ادامه مسیر داشته باشم ولی نمی‌دونم چرا خلوت که نشد هیچ، شلوغترم شد🙃

امروز تا اینجا خونه کاملا مرتب شده

نهار حاضره

نمازمم خوندم.

در ادامه:

نهار صرف بشه،جم بشه شسته بشه

حمام برم

لباسشویی روشن کنم

سوپ بذارم برای حدود ۱۵ نفر(شام مهمون داریم ولی قرار شده ساده برگزار بشه).

۳یه جلسه مسجد دارم تا۵. قبلا براشون سایت زدم الان قرار شد توسعه ش بدیم و باید تو جلسه باشم وگرنه ترجیحم این بود حضوری نرم.

احتمالا غروب مهمونا همگی با هم بیان.

شام کوکو سبزی و سوپ قراره باشه.

پذیرایی هم چایی و میوه و تخمه.

برم به ادامه ماجرا برسم.

برای استقبال از پاییز جان .... لاک نارنجی و زرد زدم-میزنم-خواهم زد ظرف میوه ی روی میز رو از میوه ها ...

اوه خدای من

چه تصویر پاییز قشنگی

کرسی خرمالو نخود کشمش

کتاب

دیوووووونم کردی دیانا جان

دلم خوااااااست😍😍😍😍

سلامی دوباره  بابت تاخیری که تو برگشتم داشتم معذرت میخوام  جوجه مون ۷۰روزه شد و میتونم ب ...

سلام دوست عزیز.  تبریک بابت فرزندتون. 

امیدوارم صحیح و سالم در کنار هم شاد باشید. 

من تا چند ماه بعد زایمان یبوست وحشتناک داشتم جوری که معذرت میخوام تو سرویس به پهنای صورت اشک میریختم. خیلی سخت بود دلیل اصلیش هم همونطور که خودتون گفتید شیر دهیه و کم شدن آب بدن. 

تا میتونید پیاده روی کنید. آب ولرم زیاد بخورید. 

انجیر و در صورت امکان کیوی بخورید. اول صبح یه لیوان آب جوش خیلی مفیده برای رفع یبوست. 

کره مصرف کنید. برنج و ماست و انار و...  کمتر بخورید. 

در مورد لیست و نظم منم همینطور بودم انگار به هم ریخته شدن خونه ذهنمو آشفته میکرد.  وقتی خونه مرتب بود حالم بهتر بود و با حوصله بیشتری به پسرم رسیدگی میکردم. 

هر جوری که راحت ترید پیش برید. 

گزارش کار دیروزم:

شستن حیاط ✔️

جارو برقی✔️

مرتب کردن یخچال✔️

چند تا خروجی و پاکسازی✔️

داروهای خودم ✔️

قطره آد بچه ها ✔️

داروهای پسرم ✔️

کرم های پوست ✔️

درست کردن ناهار✔️

شام✔️

سینک خالی ❌

ابچکان خالی ❌

کوتاه کردن ناخن بچه ها❌

گرفتن نون=> همسرم گرفت.

ضمنا گفته بودم این هفته چالش ورزش کردن رو دارم. امروز و دیروز ورزش کردم. ✔️

یه چالش هفتگی دیگه هم که قبلا در موردش گفته بودم هر هفته یه غذای جدید درست کنم. امروز برای اولین بار خاگینه درست کردم. بد نشد پسرم دوست داشت. ✔️

میخوام دیگه اخر شبا خونه رو مرتب کنم و مقدمات غذای فردا رو اماده کنم.  قبل از بیدار شدن بچه ها هم ناهار رو بذارم رو گاز. 

تو روز به سختی غذا درست میکنم... هر کاری که یه ربع زمان میبره رو من تو یه ساعت انجام میدم. 🙁

سلام دوستان عزیزم

خوبین خوشین سلامتین

عیدتون مبارک 🍀💚🍀💚🍀

اومدم ازتون انرژی بگیرم😍

و یادتون بندازم که درست کردن معجون تقویت سیستم ایمنی یادتون نره

لیمو های ریز شیرازی رو پوست بگیرین حتی اون لایه های سفید رو، حلقه حلقه کنین، هسته هاش رو در بیارین، داخل شیشه بریزین و روش یک لایه عسل +کمی پودر دارچین بریزین. همینطور ادامه بدین تا شیشه پر میشه، درب شیشه رو محکم ببندین بذارین یخچال، هر چند روز شیشه رو سه و ته بذارین که به خورد هم برن و جابیفهته (من حدود 20تا 30روز صبر میکردم) ولی چون الان داریم نزدیک سرما میشیم میتونین زودتر شروع کنین به مصرف که تا هوا سرد میشه سیستم ایمنی تون تقویت بشه. 

صبح چند قاشق از این معجون داخل یک استکان آب ولرم بریزن و ناشتا بخورین از واکسن آنفلوآنزا قوی‌تر.امتحان کنین حتما. 

شاد و تندرست باشین😃🌹🌹

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام دوستان عزیزم خوبین خوشین سلامتین عیدتون مبارک 🍀💚🍀💚🍀 اومدم ازتون انرژی بگیرم😍 و یادتون ...

❤🌺👌🏻

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دوستای قشنگم 

عیدتون مبارک و التماس دعا 😍

روزایی که فرداش تعطیلم خیلی کار نمیکنم 

اومدم در حد شام و ظرف شستن و چای دم کردن 

دخترم سرماخورده براش مرغ آب‌پز درست کردم چون سوپ و اینا نمیخوره 😏خیلی بد غذاست 😑

همسرم هم هنوز سرکارن، خدا کنه تلاش های ما و همه شما دوستای خوبم نتیجه بده و خدای مهربون به رزقمون برکت بده. الهی آمین 

@آذربانو60    

آذر بانو جان مرسی بابت آموزش معجونت، حتما درست میکنم ان شاء الله. 

شب همگیتون خوش 

سلام دوستان عزیزم خوبین خوشین سلامتین عیدتون مبارک 🍀💚🍀💚🍀 اومدم ازتون انرژی بگیرم😍 و یادتون ...

سلام عزیزم عید شما هم مبارک. 🥰💙

چه معجون مقوی و جالبی یادمون دادین. خیلی ممنون. 🥰🙏

اگه عکس هم ازش دارین بیزحمت بفرستین. 🙂

سلام بچه ها تقریبا این روزها از ۶بیدارم النا رو میبرم و دیگه خوابم نمیبره پای گوشی تا حلما بیدار بشه

صبحانه میخوریم و بازی 

ناهار تن ماهی گذاشتم ی کم گردگیری کردم و رفتم دنبال النا 

از شانس خوب من ظهر نخوابیدن همسرم زود اومد رفتیم شهر فرش ی پلوپز گرفتم ۱۲ نفره 

دلم ی چای ساز هم میخواد و ی فرش حتی ۴ متری دستبافت

شام چلوگوشت گذاشتم 

فردا همسرم می‌ره ماموریت 

راستی این چند روزه حسابی خوردم و نیم کیلو اضافه کردم