2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043470 بازدید | 88177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیز♥️

دیروز با وجود اینکه پسر بزرگم شیطونی میکرد و دوقلوها هم بیدار شده بودن یه پتو شستم. جارو برقی کشیدم. حیاط و سرویس رو هم شستم. 

شب همسرم مرغ گرفته بود. مرغها رو خورد و بسته بندی کردم. و واسه ی ناهار فرداشون غذا گذاشتم.

امروز هم مثل چند جمعه ی گذشته همسرم و پسرم و چند نفر دیگه رفتن شنا کنار رودخونه. 

قبلا به خاطر این موضوع ناراحت میشدم. میگفتم همسرم روزهای دیگه که میره سر کار حداقل جمعه رو بمونه خونه و کمک من بده.

تصمیم گرفتم جور دیگه ای نگاه کنم. همسرم حق داره روز تعطیلشو طوری که دوست داره بگذرونه. منم از امروزم میخوام لذت ببرم.

امروز میخوام استراحت کنم برای ناهار غذا هست شاید یه غذای جدید رو امتحان کردم. 

یه فیلم دانلود میکنم و میبینم و همراه دوقلوها میخوابم. 😁

اخه این چند وقت خیلی بی خوابی کشیدم. 🙂

سلام عزیزم بله عطرو طعم فوق العاده ای داره .من با شلیل وهلو رانی هم درست میکنم که چون استقبال زیاد ب ...

ممنون بابت دستور😘منم تا حالا نمیدونستم و ندیده بودم با شلیل و هلو مربا درست کنن 😅

مرسی عزیزم  برای روی درش همین رو بزنم  چطوری استفاده کنم

من هم با سرکه و جوش شیرین شستم خوب بود

یه قرصم دارم سرویسکار برامون اورد با اونم شستم خوب تمیزش کرد عکسشو ب اتون میزارم الان

سلام دوستای عزیزم متاسفانه بدلیل شرایط بد روحی و جسمیم چند روز نتونستم بیام تاپیک و فکر نکنم تا چند ...

ان شاءالله همه این شرایط بد و سختیا هر چه زودتر و به بهترین نحو برطرف بشه🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

سفر کرده ها به سلامت برگردن حال ندارا ،کلی انرژی مثبت و حال خوب براتون ارزو میکنم  خدیجه ج ...

جونتون سلامت عزیزدلم باشه گلم هرجور راحتین🤗😘میدونین من خواب دخترتونو دیده بودم تو خوابم عکسشو فرستاده بودین ولی رو صورتش استیکر زده بودین(فکر کنم چیزی که الان در مورد اسمش گفتین تعبیر خوابم بود😅😅)اماااااا با اینکه تو خوابم صورتش مشخص نبود من همون عکسو به اطرافیانم نشون میدادم و میگفتم ببینید بچه دوستمه تازه به دنیا اومده😃🤩😍

الهی که گل دخترت همیشه سلامت و خندون باشه و خدا حافظ و نگهدارش باشه عزیزم😘😘😘

ان شاءالله تو دهه سی زندگیت به هرانچه دوست داری دست پیدا کنی و مثل همیشه موفق باشی🤲🤲✌️

شما یه مادر فوق العاده ایی🥰

و اما سلام به همه روز جمعه اتون بخیر و خوشی ان شاءالله🤲😘😘

منم چند روز از استراحت در اومدم چون خواهرم که پیشم بود مجبور شد به خاطر کارای دانشگاهش بره البته اون موقع هم زیاد مطلق نبودمو تک و توک یه کارایی انجام میدادم😅بعد رفتن خواهرم چند روز دوستم بعد از ظهرا میومد کمکم میکرد کهض اونم چند روز درگیر اسباب کشی شده و به همین خاطر دیگه رسما برگشتم به دوران خانه داری😄

چند روز دیگه نوبت ام آر آی دارم برا کمرم برم ببینم در چه حاله😥😥

راستی اینجانب با چهل سال سن رفتم زبانکده ثبت نام کردم،میدونم دیره ولی دیر یاد گرفتن بهتر از هرگز یاد نگرفتن است✌️😅

آخه دختر ۵ساله ام داره میره زبانکده ،من یکم بلد بودم ولی الان بعضی وقتا دخترم معنی بعضی کلمات رو ازم میپرسه بلد نیستم،برا همین تصمیم گرفتم برم یاد بگیرم.

امیدوارم مغزم یاری کنی و تنبل بازی در نیاره😁 

ممنونم عزیزدلم🌸 ان شالله برای هیچ کسی این اتفاقاتی ک من دارم تجربه میکنم ، اتفاق نیافته. 

چقدر بیشتر نگرانت شدم دوست خوبم😥

ان شاالله بحق این روزها رفع بلا و گرفتاری بشه ازتون🙏

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...