2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043492 بازدید | 88177 پست
گلم با پوره گوجه ترشی میگیری؟ چجوری؟ چطوری فریز میکنی؟ منم کلی دارم یواش یواش دیگه دارن خراب میشن🙁

ازین مدلا که میگن سالاد زمستونی یا ترشی گوجه مشهدی  اگه درست گفته باشم 

والا ریختم تو زیپ کیپ گذاشتم فریزر تا تو غذا به جای رب استفاده کنم امروز هم دمی گوجه درست کردم خیلی خوب شده بود

سلام دوستان خوبین خوشین من که دارم از معده درد میمیرم .آندو سکوپی کردم گفتن فقط ورم داری ویکم زخم خی ...

منم ورم معده دارم اما باز نمیتونم ترشیجات نخورم  

معده فقط با تغذیه درست خوب میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اجازه اسی

بزنید روش

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

سلام بچه ها من و بچه ها از ۵ش سرما خوردیم نمیدونم چرا آنقدر ویروس زیاد شده والا تمام بچه های کلاس النا مریض شدن 

کارم شده دمنوش و سوپ غذاهای آب پز 

ورزش و رژیم هم تعطیل خیلی حال بدی دارم

سلام بچه ها من و بچه ها از ۵ش سرما خوردیم نمیدونم چرا آنقدر ویروس زیاد شده والا تمام بچه های کلاس ال ...

ان شالله زودتر خوب میشین ، واکسن انفولانزا اول مهر همیشه خانوادگی بزنین  خیلی تاثیر داره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام  امروز برنامه نمی زارم بیشتر رو حالت استراحتم شاید فقط رفتم بازار هفتگی 

و نهار و شام درست کنم

با پسرم درساش کار کنم    همین 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام ♥️

صبح پاییزیتون بخیر. من عاشق پاییزم. 🍂🍂🍂🍂🍂

دیروز بالاخره طلسم شکسته شد و من رفتم پیش دکتر پوست. چند تا دارو برام نوشته. من سابقه ی بدی تو استفاده از دارو دارم معمولا دو روز استفاده میکنم بعد میذارم کنار. 

ولی الان باید بیارمشون جز برنامه و تنبلی نکنم دیگه. 

🍁خیلی باید رو خودم کار کنم هنوز فاصله ام تا خودی که باید باشم زیاده. اگه هر هفته روی فقط یه ویژگی کوچیک زوم کنم تا اخر سال کلی پیشرفت میکنم. 

🍁این هفته تمرکزم رو روی ورزش کردن میذارم. 

🍁برنامه امروز: 

جمع رختخوابها

شستن حیاط 

جارو برقی همه ی خونه 

شستن ظرف 

مرتب کردن یخچال 

کوتاه کردن ناخن بچه ها

یه چیزی رو بذارم خروجی( چند تا ورودی داشتم این هفته)

دادن دارو بچه ها

قرص های مکمل خودم

گرفتن نون

کرم های پوست

درست کردن ناهار؟ 

شام؟ 

سینک خالی 

ابچکان خالی 

فعلا اینا یادم اومد. شبم باید بیام گزارش بدم. 

سلام دوستان خوبین خوشین من که دارم از معده درد میمیرم .آندو سکوپی کردم گفتن فقط ورم داری ویکم زخم خی ...

سلام عزیزم.

آخی ناراحت شدم.معده درد خیلی بده،إن شاءا... هر چه زودتر خدا سلامتی بدن بهتون.

فکر کنم جوشونده ی شیرین بیان خوب باشه برای زخم و التهاب.باز بپرسید.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام بچه ها من و بچه ها از ۵ش سرما خوردیم نمیدونم چرا آنقدر ویروس زیاد شده والا تمام بچه های کلاس ال ...

امیدوارم زودتر خوب بشید همگی.

پارسال دختر من آنفولانزا گرفت( دور از همه ) خیلی اذیت شدم و غصه خوردم،طفلی خودش که دیگه نگو خیلی ضعیف شد...‌‌

آدم وقتی مادره میگه خودم هر چی میخواد بشم،اما بچه هام مریض نشن....

دو روز بود سایت برای من بالا نمیومد،اصلا یه طوری شده بود صفحه ی سایت،چپکی میشد....

خلاصه الان یکبار دیگه وارد شدم....( دیروز و پریروز اصلا تاپیکها رو هم نمیاورد درست،اما امروز دیدم تاپیک هست، اومدم لایک کنم دیدم صفحه باز شد برام که دوباره باید وارد بشم..‌😃)

هیچی دیگه کل کارهایی که میخواستم گزارش بدم فراموشم شد.فقط امروز یادمه تا الان:

کارهای ختم تا این ساعت انجام شده،صبحانه،ناهار، یه چله جدید زیارت عاشورا دارم از دیروز،،،خوندم.اسپند دود کردم لباس شستم،دو سری+ یک پتو. و چند تا خرده کاری...

تا شب خدانگهدار همه،البته اگه دوباره سایت،ادا درنیاره.😉

دوستان خوبم سلام ♥️

من از سرکار رسیدم خونه 

این پیام رو بذارم و برم کارها رو بکنم 

شستن ظرف 

شستن سرویس

تا کردن کوهی از لباس ها 

روبالشی ها و رو تختی رو شستم، بکشم رو بالش و تخت 😬😬😬

شام درست کنم 

میخواستم خورشت قیمه درست کنم ولی سخته حال ندارم 🙄

شاید لوبیا پلو بذارم. یه کم زیره هم بریزم توش 😋😋😋😋ته دیگ هم نون بذارم 😄

برنامه هفتگی نداشتم این ماه برای شام و ناهار، باید برنامه بریزم 

چای دم کنم 

جارو برقی 

گردگیری 

دوش گرفتن و غول مرحله آخر درس کار کردن با بچه ها 🤭🤭🤭

البته یه غول بزرگتر هم دارم 🙄🙄برم رو مخ همسر،طلاهام رو بذارم کارگشایی(کمه 🤪ولی خب بازم خداروشکر) وام بگیرم 

الان که فکر میکنم این از همه اون کارها سخت‌تره 🤐🤐🤐🤐

صلوات هام رو بفرستم 

نمازم رو بخونم 

جونگ میونگ که معرف حضورتون بود، تموم شد 🤪🤪

امپراتور اشک ها به جاش گذاشتن که بد نیست ولی خب من میبینم 😬

جیباتون پرپول 

تنتون سالم 

دلتون خوش 

الهی آمین 

سلام. وقت همگی بخیر. 

این هفته شیفت عصرم. 

دیروز: صبح بیدار شدم. 

شام درست کردم.

صبحانه آماده کردم. 

با پسرم صبحانه خوردیم. 

خونه رو مرتب کردم. 

یه کم درس خوندم. 

اومدیم خونه مامانم. 

رفتم سر کار تا غروب. 

برگشتم خونه مامانم. 

یکی دو ساعت تو کوچه وایسادم تا پسرم بازی کنه. 

رفتیم دنبال همسرم. 

رفتیم خونه خودمون. 

شام خوردیم. 

میوه و شب چره خوردیم و معاشرت کردیم. 

قصد داشتم بعد از خوابیدن پسر و همسرم درس بخونم که نشد هم پسرم دیر خوابید، هم خودم خیلی خسته بودم. 

بعدش هم خیلی سرفه میکرد و بالا آورد، خواب خوبی نداشتم. 

امروز: 

همسرم هر روز صبح پنج  و نیم میرن سرکار، از وقتی اومدیم خونه جدید بنده خدا یه ربع زودتر بیدار میشه که ماشین منو از پارکینگ بذاره بیرون چون برای من هنوز خیلی سخته😑

بعد از رفتنش هم طول میکشه تا دوباره بخوابم. 

هشت بیدار شدم یه کم درس خوندم. 

صبحانه آماده کردم. 

انجیرهایی که گذاشته بودم تو تراس خشک بشن دو سه تاشون انگار داشتن کپک میزدن اونجارو جابجا کردم بردم تو حیاط. 

پسرم بیدار شد صبحانه خوردیم. 

شام درست کردم. 

یه کم با پسرم نقاشی کشیدیم و بازی کردیم.  اومدیم خونه مامان و ظهر رفتم سر کار.  غروب هم باز کوچه و بازی پسرم. 

الان منتظریم ساعت هشت بشه بریم دنبال همسرم.  

دوستان خوبم سلام ♥️ من از سرکار رسیدم خونه  این پیام رو بذارم و برم کارها رو بکنم  شستن ...

سلام عزیزم 🥰

اه بالاخره جونگ میونگ تموم شد چند بار نگاه کردم نفهمیدم چی به چیه. 🙃

من در مورد گذاشتن طلا تو بانک رسالت با همسرم صحبت کردم گفتن که اعتباری بهش نیست و دزد ممکنه بزنه. 😬 

یه سوال برام پیش اومد اگه اینطور شه بانک پول رو پس میده یا نه؟ 🙈 خودم حدس میزنم همسرم واسه طلاهام نقشه کشیده که اینطور میگه. 😬