2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043489 بازدید | 88177 پست
راسی دوستان هدف من از عضویت م توی نی نی سایت تبلیغ سبک زندگی پسماند صفر هست  توی روتین زندگیم ...

البته که دوست داریم بنویسید،چرا که نه🤗

چی بهتر از یاد گرفتن، بخصوص در این مورد که به نفع همه هست👌

سلام دخترا❤️ دیشب کلا نتونستم درست بخوابم،امیدوارم این روزا تموم بشن❤️ قرصامو خوردم❤️ تخت مرتب شد ...

خدا قوت🌹

ان شاءالله که این روزا زودتر تموم بشه و برسی به اون چیزی که میخوای و لیاقتش رو داری🤲✌️💪

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جون جونیا خوبین خوشین الهی که حال دلتون خوب باشه(چه یه لحظه حس خاله شادونه روگرفتم😂😂)میب ...

درکت میکنم عزیز دلم من هم تجربه از دست دادن نوزادم رو دارم یه پسر یازده روزه که به خاطر قصور پزشکی از دستش دادم و از سال نود ویک تا حالا من از بازه زمانی ۳۰تا ۹مهر که فاصله تولد تا فوت بچه امه قلبم فشرده وسنگین میشه و غمگینم😭حتی اگه حواسم به تاریخ نباشه با اومدن این حالت متوجه میشم که سالگردشه.

احسنت به شما و به روحیه و صبرتون ،به خدا و حکمتش،به رحمت و رأفتش اعتماد کنید از اعماق وجودم براتون آرزو و دعا میکنم ان شاءالله بهترین ها نصیبتون بشه و صاحب بچه های سالم و صالح بشید🤲🤲🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

(اینم بگم که من بعد از پسرم شیش سال باردار نشدم دکتر میرفتم میگفت هیچ مشکلی نداری ولی خبری از بارداری نبود، همسرم گفتن حالا که مشکلی نیست بسپار به خدا. میدونید کی باردار شدم موقعی که کامل امید از بنده های خدا گرفتم و حتی سیسمونی پسرم رو که نگه داشته بودم و دلم نمیومد به کسی بدم بخشیدم به نیازمند،به نظر خودم این دل کندن باعث شد که من بلافاصله بعدش بارداربشم)

الحمدلله علی کل حال🌹🌹

خب گزارش امروزم:صب ساعت نه ازخواب پاشدم میخواستم برم بازنداداشم رفتمواومدم خریدامم شامل جعفری.روغن آ ...

برای موخوره میگن باید موها نوک گیری بشه ،من برا موهای خودم و بچه هام همیشه روغن از عطاری میگیرم چندتا روغن(زیتون،بادام تلخ،بابونه،سیاه دانه،نارگیل،کنجد وکرچک) رو باهم مخلوط میکنم استفاده میکنم هم برای تقویت مو و هم توقف ریزش خوبن،سالها از این ترکیب استفاده کردم و نتیجه گرفتم.پسرام تا وقتی کوچیک بودن همیشه براشون میزدم الان ماشاءالله همه اشون موهاشون پرپشت و خوبه،حالا برا دخترم استفاده میکنم.

خواهر داشتن خیلی حس خوبیه،من چهار تا خواهر دارم اما از همه شون کوچکترم.تجربه ی خواهر کوچکتر داشتن هم ...

خواهر نعمته.  کارهایی که من برای بزرگترا انجام دادم.  الان این خواهرم برای من انجام میده. 

خواهر داشتن خیلی حس خوبیه،من چهار تا خواهر دارم اما از همه شون کوچکترم.تجربه ی خواهر کوچکتر داشتن هم ...

واقعا حس خوبیه😍❤️❤️

خدا خواهراتون رو براتون نگه داره ان شاءالله🤲

من شیشتا خواهر دارم🤩🥰چهارتاش بزرگترن دوتاش کوچیکتر😍همین ماه قبل که استراحت مطلق بوم کوچیکترین خواهرم اومده بود اینجا کمکم😘

خواهر نعمته.  کارهایی که من برای بزرگترا انجام دادم.  الان این خواهرم برای من انجام میده.& ...

خدا حفظشون کنه.🤲خواهر غمخواره،،،مثل مادر.😔

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
برای موخوره میگن باید موها نوک گیری بشه ،من برا موهای خودم و بچه هام همیشه روغن از عطاری میگیرم چندت ...

عزیزم روغن هارو چطوری استفاده میکنید

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
واقعا حس خوبیه😍❤️❤️ خدا خواهراتون رو براتون نگه داره ان شاءالله🤲 من شیشتا خواهر دارم🤩🥰چهارتاش ...

ممنونم.خدا شما و خواهرای عزیزتونو برای هم حفظ کنه.

🤲🤲👭👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

خانمای گل میشه با دل های پاکتون برای مشگلم دعا کنید شاید دعاهای شما گرفت خودم ک دیگه انقدر دعا کردم خسته شدم یازده ساله .دعا کنید منم از این غربت نجات پیدا کنم خیلی سختی تنهایی میکشیم با بچم

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
ممنونم بانو جان😊🥰😘 شما به من لطف دارین ان شاءالله لایق این محبت شما باشم😍🌹 شما هم متولد ۶۲هستی ...

بله.همونیم که میخواستم  امینو سنتز کنم شما کلی منودلداری دادید ...زمستون بود....الان دخترم سالم بغلمه