2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
😅😅 الهی که همیشه سلامت و پرتوان باشید بانو😘 کودک درون منم مثل شما😊 باز خدا رو شکر دیپلم گرفتی ...

من هم یک دوره تکمیلی تربیت معلم قرآن رفتم قبول هم شدم اما برای دوره ی عالی دیگه نشد ثبت نام کنم.

قسمت ما هم این بوده دیگه،خدا رو شکر بچه های سالم و باهوش و با ادبی دارم....فوق العاده با استعداد... ماشاءا...

هزاران هزار بار شکر.

ممنونم از انرژی مثبتی که برام فرستادید.

شما هم همچنین.شاد و سلامت و پر انرژی باشید.😊😊

و در معلمی و آموزش بچه هاتون موفق و پیروز باشید.🤲

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هرچقدر خودم دانش آموز نبودم در عوضش با بچه هام دانش آموزی کردم، فکرشو بکن تازه امسال به خاطر دختر ...

لذت ببرید از این روزها که دیگه تکرار نمیشن.بچه هامون فقط یکبار چهار ساله اند،یکبار پنج ساله اند،یکبار کلاس اولند....و..و...و

راحتی رو با چی تمیز میکنید؟ لبه های راحتیم چرک مرده شده با چی تمیز کنم ک خوب بشه؟

اسپری (سیف)قرمز خیلی خوبه،بازم همین سیف یه محصول دیگه داره که با جوش شیرین هست اونم برای تمیز کردن لک عالیه رو قالیم قهوه ریخته و لک شده بود با همین دوتا تمیز شد

سلام دوستان عزیزم، اوقاتتون بخیر و شادی❤⚘ میپیوندم به چالش معرفی :  راضیه هستم، ۳۲ ساله، ۱ دون ...

دستبندتون مبارک😍

ان شاءالله ترم جدید کلاسهاتونم با موفقیت همراه باشه و عالی و راحت پیش بره🤲

من هرچقدر خودم دانش آموز نبودم در عوضش با بچه هام دانش آموزی کردم، فکرشو بکن تازه امسال به خاطر دختر ...

واقعا شما مامانا خیلی زحمت می کشید. دقیقا دور و بریای منم قشنگ پا به پای بچه ها دوباره اومدن بالا😄

خدا بهتون سلامتی بده♥️

دیروز بعد از ختم انعام سردرد بدی داشتم،تا شب کار خاصی نتونستم بکنم جز ختم چله و شام و ظرفای شام (دیگه غروب بود از ختم انعام برگشتم با سردرد و عرق سرد،صورتمو سشوار گرفتم یه مسکن خوردم کمی دراز کشیدم بعدم نماز و ...)

کاهایی که امروز بعد از این باید انجام بدم.

خونه رو مرتب کنم،ما پذیرایی مون و نشیمنمون یکیه یعنی یک سالن متوسط که یک طرفش راحتی ها  و یک طرف تلویزیون و یک ویترین که من به جای ظرف و دکوری توش کتاب گذاشتم و ازش بجای کتابخونه استفاده کردم،هست.

البته ویترینم دو در هست و خیلی بزرگ نیست سه تا هم کشو داره که یکی جانماز و سجاده هامو گذاشتم،یکی هم چادر نمازا و چادر رنگی هامو و یک کشو هم خالی کردم برای دخترم که وقتی بازی میکنه،وسایلش و اسباب بازیهای دم دستشو بذاره اون تو که خونه بهم ریخته نباشه خیلی.

به دخترم صبحانه بدم

مرغها رو بشورم و بسته بندی کنم

ناهار درست کنم و ظرفاشو بشورم

امروز حتما شربت تقویتی دخترمو بدم، دو روزه یادم میره

بالکنو یه صفایی بدم

جارو دستمال کشی

اگه بشه سبزی قورمه بخرم و پاک کنم و شستشو و سرخ و بسته بندی

شام و ظرفای شام

ختم و مسواک و قرصامو خواب.

راستی اصل کاری میخواستم بگم یادم رفت مثل مورچه آذوقه جمع میکنیم برای پاییز وزمستون بعد فریزر که پرکر ...

اتفاقا من امروز انگور گرفتم کشمش درست کنم.

باید تو آفتاب بذارم یا سایه؟

اگه بخوام آویز باشه چی؟

این نیز بگذرد...