2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043492 بازدید | 88177 پست

سلام خانما😍.امیدوارم حالتون عالی باشه.
من امروز ۶ صبح بیدار شدم اما برق نداشتیم و صبر کردم تا ۹ که برق اومد و کارهام رو شروع کردم.

🌱روتین پوستی صبح🌱

🌱شستن سرویس بهداشتی🌱

🌱شستن لباس🌱

🌱شستن ماهانه رو بالشتی های خودمون🌱

🌱شستن ماهانه براش های آرایشی خودم🌱

🌱تا کردن لباس🌱

🌱گردگیری کردن میز تی وی،میز جلو مبلی و عسلی ها🌱

🌱کوتاه کردن ناخن🌱

🌱نوشتن لیست هفتگی برنامه مهر(مثلا هفته اول کفش ها رو بشورم،هفته دوم برم تعمیرگاه و غیره.این مثل تقویم کمکم میکنه ذهنم خلوت تر بشه چون میدونم چه کارهایی رو چه زمانی انجام بدم)🌱

🌱جارو زدن کل خانه🌱

🌱شستن ظرف🌱

🌱رفتن به آرایشگاه🌱

🌱روغن تراپی ابرو🌱

🌱دوش گرفتن🌱

الان دیگه کاری ندارم فقط منتظرم هر چه سریعتر شب بشه که بخوابم چون خیلی کار کردم امروز😄.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم، اوقاتتون بخیر و شادی❤⚘

میپیوندم به چالش معرفی :  راضیه هستم، ۳۲ ساله، ۱ دونه دخی ۸ ساله دارم، کلاس سوم.

از کارهایی که هفته پیش قرار بود انجام بدم تقریبا" همش انجام شد، بجز دکتر و یه بخشی از خرید خودم که هروقت انجام دادم براتون میگم.

دستبندی که مدنظرم بود پیدا کردم و خریدم🤗

دوتا پتو شسته شد.

دو روز یه مهمون کوچولو داشتم.

دوتا جشن توی کانون برگزار شد، مسابقه برگزار شد و جوایز اهداشد.

یه اردوی سینما بردیم بچه هارو ، اینسری خودم تنها بودم و همکاری به عنوان مسئول همراهم نبود، اما خداروشکر خوب برگزار شد.

ترم همه کلاسهای تابستونی تموم شده، ترم جدید پاییز از فردا شروع میشه.

این هفته تمام حقوقهارو باید واریز کنم. ( خدا کمکم‌ کنه).

سلام من امروز کار خاصی نکردم 

فقط جارو کشیدم

گردگیری کردم 

عصر رفتیم اپال و حقیقتا برگ‌هایم🫒همه چیز لاکچری 

شام هم فلافل میزارم ایشالا 

ی چند روزه میخوام توصیه های @مامانل رو اجرا میکنم برای گرم کردن بدن باید روی روحیه خودم کار کنم تا دچار افسردگی فصلی نشم 

برام انرژی مثبت بفرستید 

واما امروز:

صبح دیر بیدار شدم(۱۱)

دیدم همسرم که یکم ازشون دلخور بودم، بازم دلبری کرده و واسه صبونه حلیم گرفته😋 

آب تموم شده بود، آبم از گنجنامه آورده بودن( حسابی نقطه ضعفم دستش اومده)

و رفته بود سرکار جاتون سبز، شیره بالا بود حس آوردنشو نداشتم،  شکر دارچینم آماده نبود بنابراین  برای اولین بار با عسل تستش کردم 😁 عالی بودا عالی...

دمنوش آذربه و چای کوهی نبات درست کردم با آب گنجنامه به به... جاتون سبز  با دخترم صرف شد.

واسه دخترم شیر عسل درست کردم. یکم سرما خورده،  دیروز مدرسه نرفت ، فردا اولین روزشه.

داروهای دخترمو دادم.

ظرفهای صبونه و دیشب رو شستم.

گاز پاک شد سرشعله ها و چدنهاش برق افتاد.

نهار استامبولی و سالاد شیرازی گذاشتم.

چای دارچین، زنجبیل و قولنجان دم شد.

یه دور لباس شسته و پهن شد.

دو دور لباس شسته و هنوز پهن نشده.

دو بارتکالیف دخترمو وارد دفترش کردم حل کنه.

موهای خودم و دخترمو سس تراپی و روغن تراپی کردم.

نهار صرف شد، ظرفهاش شسته شد.

دخترم دوش گرفت و کفشهای مدرسشو شست.

داروهای دخترم رو دادم.

موهاشو سشوار کشیدم و جمع کردم.

دوش گرفتم .

ماسک آبرسان گذاشتم.

بین ارسال پست اول و دومم  یه تماس تلفنی با عزیزترین خواهرزادم داشتم، یه تصمیم اشتباه گرفته، بسی نصیحتش  کردم قرار شد یه روز حضوری بیاد فیزیکی نصیحتش کنم.🙅‍♀️🤼‍♂️

منتظرم دخترم بره از کانون لباس زیرهایی که سفارش دادم بیاره پرو کنم، داره یه کم بازی در میاره و طولش میده و من همچنان حوله به تن و منتظرم خانوم تشریف ببرن🙂😑

واما در ادامه:

پهن کردن لباسا

شستن دوتا پتو با ماشین

تازدن لباسهای جمع شده

اتو زدن لباسهای فردای خودم و دخترم

شام حاضری بخوریم، احتمالا" املت

جار و برقی کل  خونه.

خالی کردن آبلیم و آبغوره داخل بطریهاشون.

خوردن میوه و تنقلات.

دود کردن اسفند.

ادمه منت کشی همسرم ببینم چی تدارک دیده، میام براتون میگم.

اگه وقت شد پرده رو اتو بزنم زیر پرده ای شسته بشه، شبشه هارو همسرم پاک کنه و پرده ها نصب بشن.

فردا صبح کانون رو تمیز کنم، جارو برقی  و گرد گیری. 

پیگیری شهریه ها.

برنامه ریزی کلاسهای پاییز.

برنامه ریزی برای درسهای ارشد خودم و همچنین زبان عمومیم که قراره با یکی از مربیامون ادامه بدم،  متاسفانه حال استادم یه مقدار اوکی نیست و توان ادامه ندارن فعلا ".

برنامه ریزی برای  کارهای مربوط به سلامت و زیبایی.

ماه رمضون امسال کرونا داشتم، خدا کمکم کنه بتونم شروع کنم روزه هام  بگیرم.

آرزوی بهترینا رو دارم براتون😘

سلام دخترا❤️

من صبح بیدار شدم،قرصامو خوردم❤️

موهامو شونه کردم،برس رو تمیز کردم❤️

تخت رو مرتب کردم،روبالشتی ها رو دراوردم انداختم ماشین❤️

صورتمو شستم،بخشی از روتین انجام شد❤️

چایی دم کردم❤️

ابو گذاشتم جوش بیاد برای باقالی پلو❤️

گوشتم گذاشتم پخت درکنارش❤️

آبچکان رو خالی کردم❤️

ماشین ظرفشویی تالی شد،دوباره چیدم یا امشب میزنم یا فردا❤️

سینکو شستم❤️

جزیره تمیز شد❤️

میز پذیرایی تمیز شد❤️

ناخونام رو گرفتم،یکم به دستام رسیدم،لاک زدم🐰

لباس های خشک شده جمع شدن و رفتن سرجاشون❤️

یدور دیگه ماشین زدم و پهن شد،روبالشتی ها و رو تشکی رو شستم❤️

یسری لباس خواهرم رو سایز زدم ببره خیاطی❤️

اتاقا کلا مرتب شد❤️

یسری لباس رو گذاشتم کنار که مادرم اومد ببره برای افرادی که به کارشون میاد❤️

یسری لباس گذاشتم که ببرم کلینیک❤️

اتو انجام شد و اتو شده ها رفتن سرجاشون❤️

دوش گرفتم،شیو کردم❤️

به گل ها آب دادم❤️

با استاد راهنمام صحبت کردم❤️

یک سویه به نامم در ncbi ثبت شد😍که دیونه شدم براش😍البته سه تا سویه رو من جداسازی کرده بودم،اما اساتید لطف کردن و تو یکی شون اسم ام رو اوردن❤️

روی مقالم کار کردم❤️

انار دون کردم❤️

میوه خریدم،شسته شدن و رفتن سرجاشون❤️

جعفری خواهرم گرفته بود،یک عالم،شستم،خورد کردم گذاشتم فریزر❤️

خوراک مرغ درست کردم❤️

چندتا فیلم دیدم❤️

یه جلسه مصاحبه پرسنل داشتم برای کلینیک❤️

آب خوردم،پیاده روی کردم،برا کلینیک خرید کردم❤️

با پدر و مادرم صحبت کردم❤️

بدهی اسنپ ام رو الان پرداخت کنم❤️

برم خشک شویی لباس های خواهرم رو بگیرم❤️

کلیه سطل زباله ها رو خالی کردم،مشما گذاشتم و گذاشتم بیرون❤️

دیواس هامو بزنم شارژ❤️

کیسه کشیدم ولی چرک درنیومدبه نظرت مریضم من؟؟؟؟؟🤔🤔توروخدا اگه مریضم بگومن طاقتشودارم بگوچمه چرک درن ...

عزیزم،مریض نیستید،خدانکنه مریض باشید،شما فقط تمیزید برای همین چرک ندارید.😀

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام دوستان عزیزم، اوقاتتون بخیر و شادی❤⚘ میپیوندم به چالش معرفی :  راضیه هستم، ۳۲ ساله، ۱ دون ...

دستبندتون خیلی خیلی مبارک باشه،اگه دوست داشتید عکسشو بذارید ما هم لذت ببریم.به خوشی و سلامتی استفاده کنید.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام. شب همگی بخیر. 

امروز کار خاصی نکردم. 

با اینکه روز تعطیل بود. همسرم صبح زود رفتن سرکار. 

منم بعد از بدرقشون خیلی دیر خوابم برد. از ساعت هشت منتظر بودم پسرم بیدار شن که تا یازده خوابید.  قرار بود برادرم بیاد با هم برن لباس ورزشی بخرن که نشد. 

منم آینه ها رو بعد از چند روز حسابی پاک کردم.  رادیاتورها رو پاک کردم. 

خواهرم پسرشو اورد اینجا دو سه ساعتی اینجا بود. 

بعدش هم با خواهرا رفتیم باغ اون یکی خواهرم. انحیر چیدیم.  دو سه ساعتی هم اونجا نشستیم. 

ساعت هشت برگشتیم رفتیم دنبال خواهر کوچیکم که شب بیاد خونه ما.  صبح پیش پسرم بمونه که من برم سر کار. 

رسیدیم شام درست کردم.  لباسارو انداختم ماشین شست پهن کردم. شام خوردیم. دارم میرم چای بیارم بخوریم.  

برنامه فردا: 

تا ظهر سرکار. 

از اونجا برم پست بانک تسویه قبض های خونه قبلی رو بگیرم 

بیام خونه. ناهار بخوریم.  امشب زیاد غذا درست کرده بودم.  برای فردا هم موند. 😉

بعد از ظهر مطالعه کنم. 

کارای مرکزو پیگیری کنم. 

دستی به سر و روی خونه بکشم. 

شام درست کنم. 

باید ببینم چه کارای پیش بینی نشده ای پیش میاد. 

واما سلامی دوباره از من 

صبح بعد صرف صبحانه و شستن ظرف ها نهار آماده کردم البته خورشت داشتم فقط برنج دم کردم وسیب زمینی سرخ کردم.بعد کار زیادی نداشتم گفتم برم یه سر به انباری بزنم ولیست تهیه کنم که چی داریم وچی نداریم باید تهیه بشه .با یه مدادوکاغذ راهی طبقه پایین شدم .یه لیست از داشته ها گرفتم چون یادم میره ودوباره میخرم ویه لیست از نداشته ها مثل لوبیا قرمزو سفید  وبه مقدار زیاد لپه وعدس ونخود داشتم .ماکارونی فرمی وبرنج و....خلاصه کارم خیلی طول کشید البته بد نشد پسرم هم دوچرخه سوار شده بود.اومدیم بالا ونهارخوردیم ظرفهاش شسته شد .چایی دم کردم  میوه آوردم یه فیلم دیدیم .بعد همسرم رفت ومن رفتم یه قورباغه ی زشت وبزرگ قورت دادم چی بود:::::نمیدونم از چندسال پیش یه کشو کمد همسرم برگه جمع کرده بود مثل برگه جریمه آزمایش فیشهای واریزی ودفترچه های بیمه باطله و................حتی سونوهای سال ۹۳ من 😤😤که دلش نمیومد بندازه دور ومن همه ررررررو پاکسازی کردم .حتی اعلامیه مرگ مادرمو هم نگه داشته بود .بفهمه یه دعوای حسابی داریم ولی راحت شدم وسبک .....دوساعت کشید تمیزکاری یه کشو وکلی توش کپی شناسنامه وکارت ملی پیداکردم که همه ساماندهی شد داخل یه باکس خوشگل ورفت داخل کشو ...به بچه ها سپردم که فردا نگن کاغذ پاره میکردیم وجشن گرفته بودیم 😇😇😇🤣اگه دیدین نیومدم علتشو پیشاپیش گفتم دیگه 😘حلالم کنید 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

راستی اصل کاری میخواستم بگم یادم رفت مثل مورچه آذوقه جمع میکنیم برای پاییز وزمستون بعد فریزر که پرکردم شامل سبزی قورمه و بامیه وسبزی آش و گوشت ومرغ ولوبیا سبز وهویچ واز هر حبوبات یه بسته خیس میکنم میزارم فریزر ولی نمیپزم ورب وچندتا دونه کوفته تبریزی برای مواقع ضروری و دلمه برگ مو و ....تهیه خیار شور ومربا وغیره که یادم نیست نوبت رسید به ترشی که نگهداشتم آخر مهرماه که هوا کامل خنک بشه .الان زمان خرید حبوبات هست وقیمتها مناسبتراز زمستون هست البته منطقه ما الان فصل برداشت هست .ما معمولا برای یکسالمون میخریم ومن داخل ظرف نوشابه میریزم وتایکسال اصلا خراب نمیشن.فصل آبغوره که گذشت ولی آبلیمو هنوز هست میتونین آبگیری کنین.کشمش هم خیلی راحته وخودتون انگور بگیرین ودرست کنین الان وقتشه.سیب زمینی وپیاز هم اگه جایی برای نگهداریش دارین حتما تهیه کنین .من دارم لیست تهیه میکنم برای شماهم نوشتم که یادآوری بشه از غافله مورچه ها عقب نمونین 🫡🫡🫡لیست لباس موند فردا شب بخیر

[QUOTE=311442007]راحتی رو با چی تمیز میکنید؟ لبه های راحتیم چرک مرده شده با چی تمیز کنم ک خوب بشه؟[/QUOTEمن با شامپو فرش تمییز میکنم فقط بعدش یه دستمال مرطوب وبعدش خشک بکش روش