2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043627 بازدید | 88179 پست

سلام ایشالا همه سالم باشید 

من امروز اتاق النا رو جارو کشیدم دوباره 

گردگیری کردم 

کلید در بوفه شکست درنتیجه قفسه بالا همچنان خاک نشسته آنقدر دلم میخواست بوفه رو رد کنم بره ولی نمیشه کابینت کمه جاهم ندارم دعا کنید ی خونه خوب بخریم 

ی عالمه خیار از باغ پدر همسر آوردن نصفش دادم همسرم ببره سرکار ی سری شستم برای خوردن 

ناهار لوبیاپلو گذاشتم ببینم شام چی میخوان

عصر پیاده روی کنم و ی کم ورزش 

برای شام خودم هم احتمالا یا تخم مرغ یا شیر و خرما 

انشا... زودتر بهبودی کامل پیدا میکنین الهام جون منم امسال تو چهل سالگی مجددا رفتم کلاس زبان و هم ...

ممنونم عزیزم🥰

چه خوب که میخواین درستون رو ادامه بدین ان شاءالله که موفق باشین🤲 بله حس و حالش خیلی خوبه چون بعد از سالها دارم میرم کلاس یه جور شوق 😃و دلهره 🥺دارم مثل یه کلاس اولی😅😅

خواهش میکنم🤗🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم بابت معرفی 💙   میشه بپرسم چطور باید به تلویزیون وصل شد؟

خواهش میکنم عزیزم🤗🌹

اینترنت گوشی باید وصل باشه پنجره بالای صفحه گوشیتون رو باز کنید گزینه اسمارت ویو رو بزنید تلوزیون رو پیدا میکنه بزنید اتصال.

البته ممکنه تو گوشی شما این گزینه یه اسم دیگه داشته باشه مثلا تو گوشی من میشه بازتاباندن تصویرشم شکل تلوزیون هست

سلام روزهاتون با شادی همراه

ممنونم از دوستای مهربونی که برای بازگشت مسافرامون دعای خیر کردن😍😍❤️❤️.

من نمی‌دونم کی همسرم رو گذاشته بود تو یخچال، به هر حال دیگه به درد پیراشکی نمیخورد، پیتزاش کردیم😅💝

پریشب خواهرم خیلی یهویی خبر داد که تو راهه و چند ساعت دیگه میرسه مشهد، چند روزی پیشمون میمونه تا کارهاش رو  انجام بده

با هم یبار خرید هم رفتیم و  از اونجا که دوتامون خیاطی بلدیم، یکی از آیتمهای خریدمون پارچه بود،😍.

امروز هم رفتیم خرید و یکم وسایل آشپزخونه خریدیم.

برگشتیم خونه

فایزه زحمت نهار رو کشیده بود

نهار خوردیم

یکم بخوابیم

عصر مامانم نوبت دکتر داشتن، دارن میان مشهد ولی میرم پیش اون یکی خواهرم

احتمالا فردا بیان پیش ما🥰.

به مدرسه علی جون زنگ زدم و برای سرویس هنوز نتوانسته بودن قطعیش کنن، باید خودم دست به کار بشم

پروژه ای که دستم بود خداروشکر تقریبا تموم شد و فقط باگهایی که از این به بعد پیش میاد باید حل بشه

پروژه جدید رو شروع کردم و دیشب یکم روش کار کردم

یکم خیاطی دارم

خرید مهر ماه مونده هنوز

ماشین همسرم خراب شده بود تعمیرگاه بود انشالله امشب به آغوش خانواده برگرده

از فردا شب باید بریم دنبال کارهای عقب مونده

یکم قورباغه ها و کارهای عقب مونده زیاد شدن ولی یه چند تا پرونده باید بسته بشه تا بتونم به جمع بندی بهتری برسم.

انشالله به مهر برسم کلی از این کارها انجام شدن ولی این ده روز آخر خیلی کارهام زیادن

😅😅 چند روزه نیستن نکنه خدایی نخواسته همسرشونم از این ویروسایی که اکثر زوار گرفتن ،گرفته باشن.پسرم ...

انشالله خودت و عزیزانت سلامت باشین خدیجه جان

نه الحمدلله مریض نشدن، اونجا یکم سرما خورده بودن ولی خداروشکر اذیت نشدن

ای خدااا،خیلی خوشحال شدم پستهاتونو دیدم،آخه من صفحه ی ۱۶۴۷ تاپیکم،یعنی دارم میخونم،،،وقتی پست زهرا خ ...

عزیزم 😅🥰🥰. شبیه سفر در زمان میمونه.

علی آقا انشالله دارن میرن کلاس اول

آقای مهدی هم سه ساله شدن

ممنون که خاطرات اون روزها رو زنده کردین، دلم برای اون روزها تنگ شد☺️😍

انشالله خودت و عزیزانت سلامت باشین خدیجه جان نه الحمدلله مریض نشدن، اونجا یکم سرما خورده بودن ولی خ ...

ممنونم بابت دعای خوبت مهربون🥰

الحمدلله که حال همسرتون خوبه و بسلامتی برگشتن،ان شاءالله سفر حجشون🤲

حمام پسرم با چالش انجام شد. 🎯

یه کم وسیله جمع کردم. 🎯

شام رو آماده کردم شب که برگشتیم خیالم راحت باشه. 🎯

مطالعه کردم 🎯

تماس ها گرفته شد 🎯

بیشتر کارهایی که نوشته بودم انجام شد. علاوه بر اون، چند روز پیش خواهر همسرم لطف کردن چند کیلو نخود برامون اورده بودن، اونارو تمیز کردم. 

ناهار آماده کردم خوردیم. 

یه چای بخورم آماده بشیم، اگه پسرم بجنبه یه سر بریم خیاطی بعد برم دنبال خواهرم پسرمو بذارم پیش مامانم، بریم ختم. از اونجا برم دنبال نظافت مرکز. 

وقتی کارامو اینجا مینویسم، بیشتر خودمو ملزم میدونم که انجام بدم. و اینکه دونه دونه مینویسم میفهمم کلی کار کردم و خوشحال میشم که وقتمو هدر ندادم.  هیچ چیزی مثل الکی وقت گذروندن منو اذیت نمیکنه. 

عزیزم 😅🥰🥰. شبیه سفر در زمان میمونه. علی آقا انشالله دارن میرن کلاس اول آقای مهدی هم سه ساله شدن ...

خدا حفظشون کنه.شما خیلی خانم خوبی هستید،من واقعا به شما غبطه میخورم،از دست خودم ناراحتم.اصلا نه بنده ی خوبی برای خدا هستم نه دوست خوبی برای دوستانم نه مادر و همسر خوبی و نه خواهر خوبی برای خواهر و برادرام و نه حتی همسایه ی خوبی.....

ما تیر ماه مشهد بودیم،خیلی زیارت حالمو خوب میکنه.حیف که کوتاه بود....

اما اینجا تو قم حتی نمیتونم برم زیارت بی بی،،،

خیلی بی معرفتم...لطفا اگه حرم رفتید برای من هم دعا کنید.

ببخشید از بحث تاپیک خارج شدم...

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
خواهش میکنم عزیزم🤗🌹 اینترنت گوشی باید وصل باشه پنجره بالای صفحه گوشیتون رو باز کنید گزینه اسمارت ...

ممنونم 

تنظیماتش رو برای گوشی انجام دادم فقط نمیدونم چرا تو تلویزیون هیچی بالا نمیومد. 🤔

اره واقعا مسافرت غیرکاری لازم بودم❤️

سلام خواستم براتون بنویسم و تحسین اتون کنم البته خب نمیدونم بیرون از این گوشی زندگی چقدر سخت براتون میگذره ولی همین که تو نوشته هاتون اینطور هست که زندگی اتون گره نخورده به بودن شخصی خیلی مهمه 

من از همسرم به دلایلی دل خوشی ندارم و شاید گاهی اسمش تنفر میذارم 

ولی گاهی فکر میکنم اگر بخوام ازش جدا شدم تا چه مدت زندگی شخصی و اجتماعی ام مختل میشه و شاید شکسته بشم 

بهتون تبریک میگم که قوی هستین و پر قدرت ادامه میدین🥰

سلام بچه ها، عصر جمعه تون بخیر 🍀امروز نذری پزون داشتیم😍 میگم نذری پزون یوقت فکر نکنید یه هیئتو غذ ...

خدا گره های کور زندگیتونو باز کنه ان شالله ب حق صلوات الهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام دوستای عزیزم متاسفانه بدلیل شرایط بد روحی و جسمیم چند روز نتونستم بیام تاپیک و فکر نکنم تا چند ...

سلام عزیزم منم چندروزه نتونستم به تاپیک سربزنم والان پیامتون دیدم .فقط خواستم بگم گلم 

امیدوارترین انسان هاهم گاهی ناامید میشن 

قویترین انسان ها هم گاهی دلسرد میشن 

پرتلاش ترین انسان ها هم گاهی کم میارن 

منم مثل خودت هستم وهمه مثل ما ....فقط خودت باید به خودت کمک کنی منم عصبی میشم ناراحت میشم ساعتها گریه میکنم بابچه ها وهمسرم دعوا میکنم ولی باز خودمو جمع میکنم ومیگم بسه دیگه .انشالله که خدا بانگاه رحمتش بهت نگاه کنه ودلت آروم بشه ومشکلاتت حل بشه عزیزم.زود بیا پیشمون

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏