2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043522 بازدید | 88177 پست

سلام دوستان 

کارهای امروز

صبح با پسرم رفتیم مهد محلمون تا اونجا ثبت نام کنم که فعلا نشد

خونه جارو برقی کشیده بشه

ظرف هارو بشورم

ناهار اماده کنم 

لباس تو لباسشویی گذاشته بشه

یخچال کمی نیاز به مرتب کردن داره واز بیرون دستمال کشیده شه

فعلا همینا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارهای فردا، در واقع امروز 😊 صبح زود برم بانک، حساب مرکز مشکل پیدا کرده امیدوارم درست شه و شناسه م ...

سلام عزیزم 

تور رو توی محلول شامپو فرش بذار، در بیار قشنگ بچلون آبش بره، روی پارچه مبل بکش، بعد یه دستمال نم دار بکش، بعد هم دستمال خشک 

سلام صبح بخیر با تاخیر چون سردرد داشتم ودیر بیدارشدم .دیروز منتظر خبری بودم که جور نشد و تازه با همس ...

سلام عزیزم 

برای اون مسءله ای که نگرانشید ایا تمام تلاشتون رو کردید یا خیر؟ 

اگر جواب بله هست که نباید اعصاب خودت و همسرت رو خورد کنی، نشده دیگه، باید دوباره بشینی فکر کنی ببینی چه میشه کرد، دنبال راه حل باش، شمشیرت رو تیز کن. 

این دفعه قوی تر برو جلو 

اگر هم تلاشت رو نکردی خب باید یه یا علی بگی و دوباره شروع کنی 

سلام دوستان عزیز قدیمی و جدید.❤ امیدوارم روز و روزگار به کامتون باشه.  من باز هم اومدم ولی ...

سلام عزیزم خیلی تبریک میگم. اگه امکانش هست درمورد کانونتون توضیح بدین

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام ع زیزم  تور رو توی محلول شامپو فرش بذار، در بیار قشنگ بچلون آبش بره، روی پارچه مبل بکش، ...

سلام سوگول جان

خوبی عزیزم؟

من از همسرم پرسیدم بابت آینده زمین و ارزشش... چون زمینی که دارید می گیرید شسته و رفته هست و مشکلات سند و ... نداره همین الان نسبت به بقیه زمینای همون منطقه باارزش تره

با دید بلند مدت هم مطمئنا زمینای شمال همیشه رو به رشده

امیدوارم که خیر باشه براتون

سلام دوستان عزیز قدیمی و جدید.❤ امیدوارم روز و روزگار به کامتون باشه.  من باز هم اومدم ولی ...

سلام دوست عزیز خوش برگشتین🤗🌹
من از قدیمیای جدیدم(تقریبا پنج سال خاموش میخوندم)،برای همین اسمتون رو یادمه☺️
موفقیتهاتون رو تبربک میگم،خدارو شکر که تو اون شرایط تونستین مجاز بشین ،قطعا شما یک بانوی قوی و پرتلاش هستین.ان شاءالله تو همون دانشگاه مدنظرتون هم قبول میشید🤲🤲
الحمدلله که بعد از جراحی حالتون خوبه ان شاءالله به خواست خدا این بار یک بارداری سالم داشته باشید😍
خدا عموتون رو هم رحمت کنه و روحش قرین آرامش باشه.

کارهایی که تا پایان این هفته باید انجام بدم: اوکی کردن لباس فرم دخترم خرید لوازم التحریر دخترم ...

سلام.واقعا لذت بردم از این همه پیشرفت.تبریک میگم   در مورد عینک آفتابی هم برند میومیو و برند سرجیومارتینی معرفی میکنم،جفتش عالیه.میومیو ۸ ساله دارم و سرجیومارتینی ۲ساله دارم واقعا از جفتش راضیم.لطفا بیشتر بیاین و گزارش بدین خیلی انگیزه گرفتم از گزارشتون

سلام عزیزم  برای اون مسءله ای که نگرانشید ایا تمام تلاشتون رو کردید یا خیر؟  اگر ج ...

سلام به روی ماهت گلم.راستش تلاش که خیلی کردیم ولی واقعا حمایتی نداریم نه از طرف خانواده همسر ونه خانواده خودم .حمایت که نمیکنن هیچ جلوی پیشرفت رو هم میگیرن برای مثال یه واحد آپارتمان دیدیم که از نظر من اوکی بود ولی برادرشوهرم اومد وگفت نه دوستم میگه اینجا آب مشترک داره برای کل واحدها.خوب همسربنده هم دهن بین هستن ومنصرف شدن الان همون واحد ۳برابر شده قیمتش .وخیلی از این مثالها هست که جاش این تاپیک نیست.تلاش من یک طرفه هست فقط معجزه لازم دارم برای حال خودم وزندگیم همین

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

اما بگم خدمت دوستان که از صبح اینجا پست گزاشتم تا الان که نشستم توآشپزخونه بودم وتقریبا خونه تکونی تموم شد البته یه خورده ریزه موند که خسته شدم .به قول سوسن جون همه جارو سیف کشی کردم. ظرفای دکوری توآشپزخونه روهمرو شستم وخشک کردم گزاشتم سرجاش.بالای کابینتهارو اساسی دستمال کشیدم .در بالکن تمیز کردم .دیوارهای باقی مونده رو تمییز کردم.موند کف وفرش فعلا .راستی یه قسمت از کابینت که زیر هود هست حالت چسبندگی داشت وخوب تمییز نشد پیشنهادی دارین؟سیف هم اثرنداشت آب داغ ومایع رو هم امتحان کردم نشد...

برای رهایی از فکروخیال خودمو مشغول کردم با کارها البته با یه اهنگ بی کلام .

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام به روی ماهت گلم.راستش تلاش که خیلی کردیم ولی واقعا حمایتی نداریم نه از طرف خانواده همسر ونه خان ...

باران جان شاید باورت نشه عزیزم ولی حدس زدم که بحث خونه بوده. چون خودم تو این شرایط بودم و هستم. چند سال پیش یه خونه دیدم تو فردوس غرب تهران اون زمان متری 4 تومن بود فقط، محل ما متری 1900،ولی میتونستیم اون خونه رو بگیریم، من موافق بودم شدید ولی همسرم تحت تاثیر پدرشون نخریدن. الان اونجا شده متری 150 و محل ما 65 و دیگه کلا فکر خونه اون منطقه از ذهن من پاک شده. بزرگترین پشیمانی همسرم هم همینه الان که چرا اونجا رو نخرید. شاید باورت نشه  قبل عید خونه دیدم 40 الان شده متری 80 اونم بازم بخاطر تعلل همسرم نخریدیم

. من میفهمم کامل شما رو، من هم فکر تعویص هستم ولی از نظر همسرم اینجا خیلی هم عالیه و اصلا نیازی به تعویض نیست 🙄🙄😒😒این که تو همه خودت رو میذاری ولی طرفت باهات همراه نیست تو اون زمینه، خیلی سخته. 

ولی ما نباید نا امید بشیم گلم، باید دست از تلاش بر نداریم تا بشه. همسر شما اگر نخریدن بنده خدا کف دستشون رو بو نکرده بودن مه اینجوری میترکه، میخواستن یه خونه بگیرن که نسبت به اون خونه بهتر باشه، یا همسر من با این که یه بار براشون تجربه شده بود قبل عید من بهش هشدار دادم که میره بالا بدم میره. گفتن 40 فوقش میشه 42 در عوض پولمون رو بیشتر میکنیم 🥴🥴🥴🥴🥴😏😏😏😏

قصدشون بد نبوده گلم، اونا بیشتر از ما دوست دارن خونه عالی بخرن ولی تو این شرایط اقتصادی واقعا سخته گلم. 

تو رو خدا صحبت من رو حمل بر فضولی و دخالت نذار گلم. ولی با بحث از همسرت فاصله میگیری بیشتر. تو سعی کن فقط تا جایی که میتونی پس انداز کنی و هولش بدی با زبون نرم به سمت خرید خونه. من خودم همیشه از کنار یه خونه تو محلمون که رد میشدم میگفتم میدونم این رو برای میخری  یا مشابهش رو (ته دلم میدونستم سخته چون دوبرابر خونه فعلی من قیمت داره) 

امروز دیدم پرده زدم برای اون واحد خالی، شاید باور نکنی یه لحظه اشک تو چشام جمع شد که فروش رفته، آخه توش رو دیده بودم رفته بودم برای بازدید 

ولی سریع خودم رو جمع کردم گفتم خدا جونم بهترش رو برام در نظر گرفتی. 

توکلت به خدا کن، تلاش کن، پس انداز کن، به هیچ وجه تاکید می‌کنم به هیچ وجه با همسرت بحث نکن عزیزم 

سلام سوگول جان خوبی عزیزم؟ من از همسرم پرسیدم بابت آینده زمین و ارزشش... چون زمینی که دارید می گیر ...

سلام دیفن عزیزم♥️شما خوبین 🤩 

خیلی خیلی ممنونم از زحمتی که کشیدید 

واقعا ممنون از همسر محترم هم تشکر کنید 

ان شاء الله که خدا براتون بهترین ها رو رقم بزنه ♥️♥️♥️😍😍😍

سلام سلام بچه ها ♥️

اومدم گزارش بدم جونگ میونگ شروع شد رفتم 😁

من امروز از سر کار که اومدم رفتم خرید تنقلات و لوازم تحریر بچه ها و یه کم خورده ریز 

سرکارم دوستم بی مناسبت برام یه گل کوچیک گرفته بود و من بسی خوشحال شدم 

بعضی ها خیلی دلی با آدم رفاقت میکنن ♥️

یه چند قلم دیگه باید لوازم تحریر بخرم که دیگه تکمیل بشن بچه ها 

اومدم خونه با سرعت جت شروع کردم کار کردن 😄

ظرف شستن 

سرویس شستن

جارو برقی 

گردگیری 

چای دم کردم

مواد الویه گذاشتم تو زودپز 

بچه ها من تو الویه یه کم روغن زیتون، یه لیمو ترش و چند تا قاشق ماست میزنم هم برای اینکه بافت نرمی میده هم اینکه سس زیاد نمیریزم دیگه بخاطر ضررش 

الان هم میخوام برم حموم 

بعد بیام الویه رو درست کنم 

سبزی قورمه م هم تموم شده بود، خورد شده می‌خرم ، رفتم بخرم گفت تموم کردم فردا بیا😏

امیدوارم که برام بذاره چون یه خانومی اومدن یادش رفته بود براش بذاره 🙄🙄😒😒🤔🤔🤔

تن همگیتون سلامت 

دلتون خوش 

رزقتون زیاد 😍😍