باران جان شاید باورت نشه عزیزم ولی حدس زدم که بحث خونه بوده. چون خودم تو این شرایط بودم و هستم. چند سال پیش یه خونه دیدم تو فردوس غرب تهران اون زمان متری 4 تومن بود فقط، محل ما متری 1900،ولی میتونستیم اون خونه رو بگیریم، من موافق بودم شدید ولی همسرم تحت تاثیر پدرشون نخریدن. الان اونجا شده متری 150 و محل ما 65 و دیگه کلا فکر خونه اون منطقه از ذهن من پاک شده. بزرگترین پشیمانی همسرم هم همینه الان که چرا اونجا رو نخرید. شاید باورت نشه قبل عید خونه دیدم 40 الان شده متری 80 اونم بازم بخاطر تعلل همسرم نخریدیم
. من میفهمم کامل شما رو، من هم فکر تعویص هستم ولی از نظر همسرم اینجا خیلی هم عالیه و اصلا نیازی به تعویض نیست 🙄🙄😒😒این که تو همه خودت رو میذاری ولی طرفت باهات همراه نیست تو اون زمینه، خیلی سخته.
ولی ما نباید نا امید بشیم گلم، باید دست از تلاش بر نداریم تا بشه. همسر شما اگر نخریدن بنده خدا کف دستشون رو بو نکرده بودن مه اینجوری میترکه، میخواستن یه خونه بگیرن که نسبت به اون خونه بهتر باشه، یا همسر من با این که یه بار براشون تجربه شده بود قبل عید من بهش هشدار دادم که میره بالا بدم میره. گفتن 40 فوقش میشه 42 در عوض پولمون رو بیشتر میکنیم 🥴🥴🥴🥴🥴😏😏😏😏
قصدشون بد نبوده گلم، اونا بیشتر از ما دوست دارن خونه عالی بخرن ولی تو این شرایط اقتصادی واقعا سخته گلم.
تو رو خدا صحبت من رو حمل بر فضولی و دخالت نذار گلم. ولی با بحث از همسرت فاصله میگیری بیشتر. تو سعی کن فقط تا جایی که میتونی پس انداز کنی و هولش بدی با زبون نرم به سمت خرید خونه. من خودم همیشه از کنار یه خونه تو محلمون که رد میشدم میگفتم میدونم این رو برای میخری یا مشابهش رو (ته دلم میدونستم سخته چون دوبرابر خونه فعلی من قیمت داره)
امروز دیدم پرده زدم برای اون واحد خالی، شاید باور نکنی یه لحظه اشک تو چشام جمع شد که فروش رفته، آخه توش رو دیده بودم رفته بودم برای بازدید
ولی سریع خودم رو جمع کردم گفتم خدا جونم بهترش رو برام در نظر گرفتی.
توکلت به خدا کن، تلاش کن، پس انداز کن، به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه با همسرت بحث نکن عزیزم