2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043536 بازدید | 88177 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارهایی که تا پایان این هفته باید انجام بدم:

اوکی کردن لباس فرم دخترم

خرید لوازم التحریر دخترم

اگر قبول بشم، خرید لوازم التخریر برای خودم که لذت بخش ترین بخش ماجراس😋

لباس و کفش و ... دارم  فقط به کیف خوب احتیاج دارم.

خرید عینک طبی و عبنک آفتابی(اگر عینک آفتابی مارک خوب میشناسید ممنون میشم معرفی کنید)

سبزیجات خشک و ترشبجات و سبزی قورمه سفارش دادم  انشاا...  جمعه به دستم برسه 

سرخ و بسته بندی و جاساز بشن.

کیف  و زیرانداز باشگاه بخرم، ثبت نام کردم ، یک جلسه رفتم و بعدش منشیمون رفت دیگه نتونستم برم و شهریم  سوخت شد😬

کرم ضد آفتاب و آبرسان و رژ و شایدم یه ویتامین سی بخرم

کفش طبی برای سر کارم بخرم، مدتیه کف پام درد میکنه.

یه مقدار پس انداز دارم برم طلا بخرم 🤗

کانون و بچه ها رو بیمه کنم هفته آینده قراره ببرمشون اردو، اولین اردومونه. انشاا... خاطره خوبی بشه و بهشون خوش بگذره.

مراجعه به چشم پزشکی  و دندون پزشکی برای خودم و دخترم، انشا... دخترم مشکلی نداشته باشه (مدتیه واسه tv چشماشو جمع میکنه🙄)

یه فایل کاری ارسال کنم، کار نامه صادر بشه برامون

برم اداره نمره بچه ها رو بدم برای مدرک ...

دوره اخذ مجوز شرکت کنم

حقوق سه تا از مربی هارو واریز  کنم

موهای دخترم رو سس مالی کنم برای پیشگیری از شپش🤢 امروز یکی از شاگردام میگفت خانم شپشامو خوب کردم،  در صورتی که این یک ماه دائم تو بغل من بود 🤒🤕  حالا از صبح خارش گرفتم ، خدا رحم کنه..

اصلاح صورت برم ...

انشاا... یکشنبه، دوشنبه هفته آینده هم وقت میگذارم رو نظافت خونه.

اگر روزیمون باشه هفته آینده یه سفر در پیش داریم،  اگر قطعی شد که ادامه نظافت میمونه برای هفته آیندش.

یکی از مهمترین کارایی که در پروسه نظافت باید انجام بدم: شستن پتوها، شستن پشم متکاها و تشک ها و تبدیل تشکا به اشک مسافرتی، و جمه کردن مجدد متکاها با آستری وکاور جدید.

شستن پرده و.....

راستی هفته آینده قراره با استاد زبان عزیزم صحبت کنیم،  ۶ ماهه که باهاشون صحبت نکردم بی نهایت دلتنگشونم و دارم روز شماری میکنم برای اون روز.

رمانم تموم شد، منون که وقت میگذارید و میخونید.🥰⚘

کارهای فردا، در واقع امروز 😊

صبح زود برم بانک، حساب مرکز مشکل پیدا کرده امیدوارم درست شه و شناسه ملی بیاد. 

نون تازه بگیرم برگردم خونه با خواهرم و پسرم صبونه بخوریم. 

حمام برم. 

یه مقدار وسیله جمع کنم. 

مطالعه کنم. 

فردا احتمالا برنامه چای برون نداریم و  فردا نمیریم خونه مامانم چون پسرم به دلیل درگیری فیزیکی در محرومیته. 

پس اگه خدا بخواد وقت دارم یه شام درست و حسابی آماده کنم.  خودم تو خونه با پسرم بازی کنم. 

شامپو فرش بخرم برای تمیز کردن مبل ها. 

سلفون بخرم که برای اثاث کشی مبلارو سلفون کشی کنم

راستی مبل پارچه ای رنگ روشنو با چی تمیز کنم؟ 

سلام بچه ها، خوبین؟😍
🍀امروز ظهر که رسیدم خونه، نماز ظهرمو خوندم
🌱ناهار پختم
🍀یه تلفن زدم
🌱ناهار خوردیم و خوابیدیم
🍀برای شام آش گذاشتم
🌱چای گذاشتم
🍀هال رو مرتب کردم
🌱نماز مغرب و عشامو خوندم
🍀نون بسته بندی کردم
🌱ظرف شستم
🍀شام خوردیم
🍀ناهار فردا رو گذاشتم
ظرفهای شام نشسته موند، چندتا کار دیگه هم داشتم که انجام نشد چون که از صبح تا حالا سرم درد میکنه، گفتم بخوابم حتما خوب میشه. الان دوباره با سر درد از خواب بیدار شدم

التماس دعا خوشگلا😘😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
چای برون چیه؟ رسم کجاست؟ چه حس خوبی میده کلمه ش 

سلام.  رسم نیست.  همسر من صبحا جایی مشغولن، بعد از ظهر ها از اونجا میرن مغازه. دیگه وقت نمیکنن بیان خونه آب خنک و چای و...  بخورن. 

یه مدته که ماشینشونو فروختن بعد از ظهر ها من و پسرم براشون آب و چای میبریم.  و باید شب بریم دنبالشون مغازه نزدیک خونه مامانمه تو این فاصله دو سه ساعته میریم خونه مامانم اونجا پسرم بازی میکنه. خودم اسمشو گذاشتم چای برون 🤣چون الان تقریبا دو ماهه این برنامه رو داریم.  از یه جهت خیلی خوبه، از ظهر برای شام یه فکری میکنم که برگشتیم شام آماده باشه از طرفی هم پسرم خونه نمی مونه و برای دیدن پدرش تا شب منتظر نمی مونه. 

سلام ما دیروز از شمال برگشتیم 

فقط سریع با بچه ها رفتیم حموم 

دو دفعه لباسشویی روشن کردم 

ی دفعه ظرفشویی

هنوز دو سری لباس باز مونده 

حلمای بیچاره رو پشه ها خیلی بد خوردن بچم پاش باد کرده راهکاری دارید زود خوب بشه

سلام ما دیروز از شمال برگشتیم  فقط سریع با بچه ها رفتیم حموم  دو دفعه لباسشویی روشن کردم ...

سلام رسیدن بخیر ان شاءالله که خوش گذشته باشه🌹

برای گزش پشه و حشرات لوسیون یا پماد کالامین دی ،من برا بچه هام استفاده کردم خوب بود

کارهای فردا، در واقع امروز 😊 صبح زود برم بانک، حساب مرکز مشکل پیدا کرده امیدوارم درست شه و شناسه م ...

برای مبل ،اول از یه شوینده ملایم استفاده کنید مثلا آب و مایع ظرفشویی رو با اسفنج یا تور یا پارچه بکشید.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام صبح بخیر با تاخیر چون سردرد داشتم ودیر بیدارشدم .دیروز منتظر خبری بودم که جور نشد و تازه با همسرم هم بحث کردم ویکم عصبی هستم.البته که میدونم کارهای خدا همش حکمتی توش هست ولی واقعا به یه خبر خوب احتیاج داشتم ودارم ......کاش میشد زندگی رو هم با یه دکمه به تنظیمات کارخونه باز گرداند....انگارنه انگار که اتفاقی افتاده😔

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏