2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043536 بازدید | 88177 پست
دوست عزیز برنامه ی غذایی تون هر هفته تغییر میکنه یاثابت هست؟

سلام باران جان، بله عزیزم هر هفته تغییر میکنه 

مثلا هفته بعد قورمه سبزی، مرغ، لوبیا پلو، خورشت هویج، کوکو سبزی، عدسی و.... 

سلام صبح بخیر دوست جونا  با این که حالم خوب نبود ولی مجبور بودم خانواده رو همراهی کنم دیروز بع ...

سلام گلم خدا قوت 

ان شاء الله که حکمت خدا با خواسته تون یکی باشه و دلت شاد بشه امروز ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبم ♥️

روز همگی بخیر و شادی 

دیشب پدر همسر و مادر همسرم اومدن شام خونه مون 

خداروشکر که خورشت قیمه م آماده بود😍

برنج سریع دم کردم، سیب زمینی ها که از دست بچه ها به نصف تقلیل پیدا کرده بود 😒 رو یه تفت دیگه دادم که قشنگ سرخ بشه 

ماست و سالاد کاهو دا‌شتم 

مادر همسرم هم سبزی خوردن و ترکیب ماست و خرفه(یه نوع سبزی) آورده بودن. 

خوردن و کلی تشکر کردن، آخه تو زودپز قیمه م جا افتاده بود قشششنگ ♥️یه چوب دارچین هم انداخته بودم توش قشنگ عطر داشت 🤩🤩🤩

الان میگید از یه قیمه چه قدر تعریف میکنه 🤣🤣🤣

میگم که روحیه تون باز بشه 😁😁😁

قبل اومدنشون هم طبق معمول ظرف ها رو شستم،سرویس شستم، لباس ها رو دادم بچه ها تا کردن، میوه شستم، چای دم کردم. 

بعد رفتنشون هم کوه ظرف ها رو شستم ولی جابه جا نکردم، خیییییییلی خسته بودم. 

سلام گلم باوجود دوتا بچه سخته برای خودم وقت جدا کنم مخصوصا کوچیکه که دایم دنبال من هست .نزدیک پ.ر.ی. ...

باران جان درک میکنم عزیزم وقتی بچه ها کوچیک هستن خیلی انرژی میخواد که از پس همه چی بر بیایی، موقعی که کم میاری یه دو سه روز فقط کارهای واجب رو انجام بده، به خودت اصلا فشار نیار، حالا خونه دو روز خیلی تمیز نباشه چی میشه مگه. ما انسانیم ربات که نیستیم گلم. 

برای مادرتون هم دعا بخونید و قرآن، هم خودتون آروم میشید هم مادرتون روحشون در آرامشه. 

واقعا شما یه خانم فوق العاده ای که با وجود بچه کوچیک داشتن به پدرتون هم می‌رسید. 

قطعا پیش خدای مهربون کلی ارج و قرب دارید و خدا به وقتش همه سختی هایی رو که کشیدید با یه شادی قلنبه 😁😁جبران میکنه 

ان شاء الله 

دقیقا منم عرق نعنای سفارشی شیراز داشتم .دم کرده اثرش به مراتب بیشتره 👌👌👌👌

من دیگه عرق نعناع نمیگیرم با این که از قمصر یا نیاسر کاشان می‌گرفتیم از آدم مطمءن ولی دم کرده نعنا یه چیز دیگه ست. نمیدونستم انرژی بخشم هست که با صحبت امروز شما متوجه شدم ♥️♥️♥️

من دیگه عرق نعناع نمیگیرم با این که از قمصر یا نیاسر کاشان می‌گرفتیم از آدم مطمءن ولی دم کرده نعنا ی ...

راسی سوگل جانم منم یه زمانی که کارم ثابت بود مثل تو برنامه غذایی نوشته بودم هنوزم دارم گاهی بهش نگاهی ميندازم 

عاقا منم هستم!! منم کلی کار نکرده دارم. مشکل من تنبلیه. اگه ازصب ساعت 7ونیم که شوهری میره سرکار نخا ...

این پست شما مال سال ۱۳۹۳ هست و الان ده سال گذشته 🙂 چه جالب!! به برنامه ده سال پیشتون عمل کردین؟

ساکن شمال زیبا💚 دلتون بسوزه ما داخل مسافرت شما زندگی میکنیم😌😂😍✨

چه غذاهای جذابی 😍😍😍😒

شما ساکن اصفهان هستید درسته 

اصالتا جنوبی هستی؟ 

لطفا دستور خوراک لوبیا سبز، قلیه ماهی، کوفته تبریزی 🙄🙄🙄خیلی سخته قطعا، شایدم اصالتا ترک هستید 🤔🤔🤔

چه قدر تنوع ماشالله😍

کوفته سیب زمینی چیه؟ 

آخرین غذای یکشنبه چیه؟ 

هیجان زده شدم🤣