2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043536 بازدید | 88177 پست
سلام عزیزم  من جای شما باشم خونه جدید رو قشنگ تمیز میکنم، میچینم و میرم ♥️♥️ به سلامتی و دل خ ...

آره اول اونجارو تمیز میکنم بعد وسایلمو میبرم.ولی نمیچینم

به خاطر اینکه دخترم هم قراره از اول مهر بره پیش میخوام خونه مادر شوهرو کامل تمیز کنیم تا دیگه کارم اینجا تموم بشه و نیام. کارای سنگین خونه خودمم شوهرم کمک میکنه ولی ریزه کاری زیاده خودم فوقش تا یه ماه انجامشون میدم.

ممنون گلم ان شاء الله❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبتون بخیر

امروز صبح بعد از صبحانه، پسرا شروع کردن به بازی و شیطونی و کارتن دیدن

منم نشستم پای لپتاپ

نهار آماده کردم و صرف شد

پسرا نخوابیدن ظهر و منم ترجیح دادم نخوابم

من گاهی پای لپتاپ بودم و گاهی به پسرا می‌رسیدم

غروب پسرا رو فرستادم حمام

قرار بود خواهرم بیاد دنبالم بریم خرید

پسرا اومدن بیرون

خودمم رفتم یه دوش گرفتم

بی نظمی های ایجاد شده تو خونه رو جم کردم

یه دور لباسشویی روشن شد و پهن شد

داشتم ظرف می‌شینم که خواهرم اومد دنبالمون

رفتیم نون و سبزیجات و یکم هله هوله خریدیم

خواهرم کار داشت نیومد بالا

با پسرا اومدیم بالا، علی جون اصرار داشت کمک کنه

منم گذاشتم سبزیجاتی که خریدیم رو بخوره

و بزاره روی دستمال تا خشک بشن

خودمم قیمه برای نهار فردا گذاشتم 

برای شام هم املت درست کردم

نشستیم با پسرا یکم فیلم دیدیم و هله هوله خوردیم

نماز خوندم قرانمم خوندم

امروز پسرا خسته ن دیگه کم کم خاموشی بزنیم و بخوابیم

سلام دوستان

شبتون به خیر و شادی

امروز با سردرد از خواب بیدار شدم برای شوهرم صبحونه گذاشتم خورد و رفت سر کار 

خودم ولو شده بودم تو خواب و بیداری که دوستم زنگ زد 

بساط چایی و میوه جمع کردم رفتیم پارک یه دوساعتی معاشرت کردیم 

بعدش رفتم خرید میوه و سه چهار کیلو بادمجون خریدم و سبزی خوردن 

اومدم جا دادم وسایل رو ناهار داشتم خوردم شوهرم اومد چایی گذاشتم و میوه 

ظرف شستم

زبان خوندم حدود یکساعتی 

این بین از عصر تا الان کمک شوهرم برای یه موضوعی سرچ نت کردم چشمام داره از حدقه در میاد 🤕🤕🤕🤕

سبزی خوردن ها رو پاک کردم یه مقدارش شستم یه مقدارش نشسته گذاشتم تو کیسه تو یخچال 

یه کم بادمجون ها رو کباب کردم و پوست گرفتم و فریز کردم 

بیشترش سرخ کردم و فریز کردم

آب خاکستری حاصل رو داخل دبه ریختم فردا ببرم درختای کوچه 

پوست صیفی جات و ضایعات سبزی ها رو ریختم دو سه تا سبد گذاشتم لبه پنجره 

شکر خدا شام داشتیم گرم کردم فقط 

آبچکون رو خالی کردم

آشپزخونه مرتب کردم 

نمیدونم خستگی م بره ظرف بشورم یا نه 

سلام صبح بخیر دوست جونا 

با این که حالم خوب نبود ولی مجبور بودم خانواده رو همراهی کنم دیروز بعدصرف صبحانه وچایی رفتیم عیادت یک نفر .بعدش سر راه خیار گرفتیم برای درست کردن خیارشور .سبزی گرفتم .فلفل گرفتم.برگشتیم خونه نهار صرف شد چایی خوردیم ظرفها شسته شد .سبزی پاک کردم مقداریشو بشورم برای خشک کردن وبقیه برای کوکو و آش وخوردن.خیارشور درست کردم ولی انگار نسبت ها درست یادم نبود به ازای یک پیمانه نمک ودوپیمانه سرکه باید ۱۸پیمانه آب میریختم که من ۱۶ تا ریختم . مغزم از دیشب درگیره ولی دیگه کاریش نمیشه کرد توکل بر خدا.انشالله که خوب باشه چون پسرم عاشق خیارشور هست.کلی ظرف شستم وبرای همسرم صبحانه حاضر کردم دوش گرفتم وخوابیدم .انشالله که امروز روز خوبی برامون باشه وبرای همه بچه های گروه ❤️❤️❤️راستی هی میگفتن ۱۳ صفر یچیزی بخرین نیت کنین .من خریدم ونیت کردم برای اولین بار البته اگه نتیجه امروز مثبت باشه میام بهتون اطلاع میدم انگار قراره یه اتفاق خوب بیوفته برامون🌹🌹🌹

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم، خسته نباشی، خدا مادرتو رحمت کنه ببین ریشه ی بی حالیت روحیه یا جسمی، احتمالا روحی روانیه ...

دوست عزیزم سلام ممنون از نکاتی که گفتی معمولا هروقت میرم خونه پدرم وجای خالی مادرمو حس میکنم ناراحت برمیگردم خونه وسعی میکنم کمتر برم ولی بخاطر پدرم که مریض هستن مجبورم واقعا...ریشه بی حالی هم جسمی هست وهم روحی خودم کاملا آگاهم ولی درمانی ندارم جز صبر

سلام باران جان  آره عزیزم کاملا طبیعیه، بعضی وقتها آدم یا خسته ست یا انرژیش پایینه از لحاظ روح ...

سلام گلم باوجود دوتا بچه سخته برای خودم وقت جدا کنم مخصوصا کوچیکه که دایم دنبال من هست .نزدیک پ.ر.ی.و.د هم هستم قاطی کردم.

عزیزم کاملا طبیعیه منم روزهایی که گزارش نمیدم یعنی شرایط تو رو داشتم حالا یا باید بیرون میرفتم یا ب ...

عزیزم انجام ضروریات که دیگه انجام میدم مثل پخت وپز و شستن ولی زورکی دیگه انگار یکی داره حُلم میده.من ذهنم درگیر باشه برای مسله ای  بدنم یاری نمیکنه اصلا حتی نمیتونم خوب غذا بخورم وبی حال میشم.خوب شماهارو دارم باز حرف میزنم سبک میشم 🌹🌹🌹

سلام عزیزم با نعناع خشک هم میشه یا فقط تر باشه؟

عزیزم من بجای دوستی که ریپلای کردی جواب میدم 

با نعنا خشک هم میشه

من یه زمانی معده م حساس شده بود مرتب نعنا خشک دم میکردم خیلی خوبه هم درد معده رو تسکین میده هم انرژی بخشه و هم معده رو میکروب کشی میکنه

عزیزم انجام ضروریات که دیگه انجام میدم مثل پخت وپز و شستن ولی زورکی دیگه انگار یکی داره حُلم میده.من ...

هممون همینیم 

من اتفاقا روزایی که حال روحی خوبی ندارم مثل ماشین میشم فقط کارهایی انجام میدم که نیاز به فکر کردن نباشه 

و اینکه گاهی آنقدر نمیکشم که میشمارم که فقط دوتا کار دیگه 

مثلا به خودم میگم تا پنج تا 

زندگی رو اینجور وقتها باید هل داد دقیقا همینه عسر و یسر باهمه 

عزیزم من بجای دوستی که ریپلای کردی جواب میدم  با نعنا خشک هم میشه من یه زمانی معده م حساس شده ...

بله درسته♥️ 

من اگر تازه داشته باشم تازه وگرنه نعناع خشک دم میکنم 

اثرش از عرق نعنا خیلی بیشتره 👌