2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043560 بازدید | 88177 پست
سلام من شنبه مو خوب شروع کردم ان شاء الله تا آخر خوب پیش بره صبح ساعت ۵همسرم رفت سر کار ❤️ بیدار ش ...

سلام 

خسته نباشین

من جای شما باشم کار خیر رو به تعویق نمی ندازم، چون خودم الان به دلیل حاضر نبودن خونم موقت خونه پدر و مادر همسر هستم کاملا می تونم شرایط رو درک کنم.

هر روزی که خونمون قابل سکونت بشه می ریم می مونیم انشالله

شمام می تونین برید بچینید لوازم رو و شروع کنید زندگی رو، بعد مثلا اول ماه قمری جدید، یه شام کوچیک بدید به عنوان مهمانی خونه جدید برای خوش یمنیش، به امید اینکه براتون پر از خوشی و برکت باشه☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من شنبه مو خوب شروع کردم ان شاء الله تا آخر خوب پیش بره صبح ساعت ۵همسرم رفت سر کار ❤️ بیدار ش ...

سلام عزیزم 

من جای شما باشم خونه جدید رو قشنگ تمیز میکنم، میچینم و میرم ♥️♥️

به سلامتی و دل خوش بری خونه جدید ان شاء الله 🤩

سلام  خسته نباشین من جای شما باشم کار خیر رو به تعویق نمی ندازم، چون خودم الان به دلیل حاضر ن ...

سلام دیفن جان ♥️

چه خوب اینجا میبینمتون 😍😍

زمین شفت رو پرسیدیم از شهرداری شفت، سند تک برگ داره و مجوز ساخت دو طبقه رو پیلوت میدن.

میشه اگر تونستید از همسر گرامی بپرسید برای سرمایه گذاری خوبه یا نه؟ 

البته که من به قصد اینکه یه جایی رو داشته باشیم تو گیلان مد نظرم بود بگیرم ولی الان میگم بالاخره از جهت پیشرفت هم خوب باشه

سلام عزیزم، ایشالا زودی خوب بشی🙏🍏 درود به شرفت مثلا میخواستی کاری نکنی؟!😬💪

منم میخواستم همینو بگم.

اندازه دو روز من کار کرده زرنگ خانم

این نیز بگذرد...                                                       

دخترا سلام

یه سوال 

شما کالباس خونگی درست کردین تا حالا؟

ظاهرا آسونه

لطفا اکه تجربه ای دارین بهم بگید.

ممنون

@تپلو92     سوسن جان یادمه شما یه بار درست کردید،درسته؟

این نیز بگذرد...                                                       
دخترا سلام یه سوال  شما کالباس خونگی درست کردین تا حالا؟ ظاهرا آسونه لطفا اکه تجربه ای داری ...

سلام اره 

ولی بافتش مثل بیرون دقیق نشد ولی ظعمش چرا 

ادویه هاشم اینا بودن  میخک  زنجبیل  ادویه دود  کاری  پودرسیر    جز هندی  

به جز ادویه دود و پودر سیر که یه ق غ خوری  برا ۵۰۰ گرم مواد باقی یک چارم ق چای خوری 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دخترا خوبین خوشین 

کارهای امروزم 

لباس خشک ها تا زده شد 

اتاق پسرم مرتب شد 

تمام خونه برقی شد و اتاق خواب ها .

تمام ظرف ها شسته شد 

گاز تمیز شد 

تا الان 

عصرم برم بیرون بگردم دلم باز شه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دخترا خوبین خوشین  کارهای امروزم  لباس خشک ها تا زده شد  اتاق پسرم مرتب شد&nb ...

نهار پخته شد ظرفای

نهار شسته شد 

دارو ها خورده شد 

اتاق خودم مرتب و تمیز و گردگیری شد 

اینا رو یادم رفت بگم 

سلام  خسته نباشین من جای شما باشم کار خیر رو به تعویق نمی ندازم، چون خودم الان به دلیل حاضر ن ...

خونه ما هم هنوز آماده نیست. تخلیه نکردن. هیچیو جمع نکردم و کلی کار دارم. فکر نکنم تا ۱۵ روز بشه تمومش کرد

ممنونم عزیزم❤️