2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043607 بازدید | 88179 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبین خوشین دخترها 

میشه یه کمکی بهم بکنین من چندروز خونه پدرم بودم واز اونجایی که مادرم فوت شده یکم اونجا کارکردم .از دیروز که برگشتم خونه واقعا انرژی کارکردن ندارم انگار همش خستم به زور نهاروشام آماده کردم وظرف شستن.آزمایش هم دادم وهمه چی نرماله ولی کلا بی حالم 🫣🫣🫣🫣حتی حوصله نوشتن ندارم توتاپیک

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام خوبین خوشین دخترها  میشه یه کمکی بهم بکنین من چندروز خونه پدرم بودم واز اونجایی که مادرم ...

عزیزم کاملا طبیعیه

منم روزهایی که گزارش نمیدم یعنی شرایط تو رو داشتم حالا یا باید بیرون میرفتم یا بخاطر سیکلم ضعف داشتم یا ... و کارهای خونه رو در حد انجام ضروریات مدیریت کردم 

سلام خوبین خوشین دخترها  میشه یه کمکی بهم بکنین من چندروز خونه پدرم بودم واز اونجایی که مادرم ...

سلام باران جان 

آره عزیزم کاملا طبیعیه، بعضی وقتها آدم یا خسته ست یا انرژیش پایینه از لحاظ روحی. همیشه که آدم سرحال و قبراق نیست ولی خب نباید تو این حالت بمونی به خودت کمک کن که سریع گذر کنی، برای خود من دوش گرفتن، دعا خوندن، یه کم دور زدن یا پیاده روی جواب میده 

روح مادرتون هم شاد ♥️

سلام عزیزم، خسته نباشی، خدا مادرتو رحمت کنه

ببین ریشه ی بی حالیت روحیه یا جسمی، احتمالا روحی روانیه. برای برطرف شدنش یه روز به خودت راحت بگیر و فقط کارایی رو انجام بده که دلت میخواد. مثلا بیرون رفتن، زنگ زدن به یه دوست یا هرچی که حالتو خوب میکنه

اگر هم جسمیه یکی دو وعده غذای مقوی مثل عصاره گوشت بخور و چند ساعتی هم بی خیال کار و زندگی بخواب تا جون بگیری

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام عزیزم  خدا قوت خیلی هم عالی به این توانمندی و مدیریتت منم همینم میگم فدای سرم مگه خونه ب ...

ممنونم از لطفت😘

آره دقیقا همینه. منم هموااااره دلم میخواست مادرشوهرم نکته مثبتی تو خونه داری آشپزی یا زندگیم میبینه بگه آفرین😂😂😜  (منم دل دارم آخه🤣) همون طور که عکسش هست ولی خب صفر خودشو تو چشششم ما میکنه صد ما رو نمیبینه. جاریم هم خیییلی با سلیقه ست با اونم همینه

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...