2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043568 بازدید | 88177 پست
ممنونم از لطفت😘 آره دقیقا همینه. منم هموااااره دلم میخواست مادرشوهرم نکته مثبتی تو خونه داری آشپزی ...

گاهی گفتن یه جمله مثبت کلی به آدم روحیه میده نمیدونم بعضی ها چرا دریغ می‌کنند 😢

من یه دوست دارم هر بار یه مشکلی براش پیش میاد یا مثلا یه چالش، از دید مثبت به‌ قضیه ش نگاه میکنم، سعی میکنم مثلا امید بهش بدم. ولی من مثلا یه چیزی تو خونه خراب میشه مثلا میگم پکیج رو باید تعمیر کنیم میگه اوووف تو این گرونی 🥴🥴🥴🥴🥴کلی خرجشه و فلان و.... 

ولی مشابه این اتفاق رو من میگم فدا سرت خداروشکر مثلا به جونت نخورده یا در عوض پکیج سرویس میشه کلی برات کار میکنه 😁

البته میخوام این دفعه مثل خودش رفتار کنم ببینم خوبه 

حالا این یه مثالش بودا 

یا مثلا یه اتفاق خوب براش میفته به من پی ام میده میگه 

من کلی براش میگم خدارو هزار مرتبه شکر و واقعا خوشحال میشم. 

بعد من یه حرکتی بزنم یا موفقیتی داشته باشم اگر بهش بگم فقط مینویسه چه خوب! 

همین 

منم دیگه خیلی وقته نه اتفاق خوبه رو میگم نه بده رو. 

خیلی دوست دارم به کل کنارش بذارم ولی نمیتونم، نمیدونم چرا؟ 🤔🤔🤔

به نظرم مهمترین اصل تو دوستی اینه که از خوشحالیش خوشحال بشیم از ناراحتیش ناراحت. درست میگم؟؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی گفتن یه جمله مثبت کلی به آدم روحیه میده نمیدونم بعضی ها چرا دریغ می‌کنند 😢 من یه دوست دارم هر ...

باور کن من صبح داشتم به همسرم همینو میگفتم که یه تشکر یا یه تشویق کلی میتونه حال طرفو خوب کنه خستگی از تنش در بره ولی بعضیا فکر میکنن با این کار طرف پررو میشه

مشابه دوست شما الی ماشاالله من اطرافم دیدم بعضیا کلا مودشون منفیه. کاش بشه کلا از دایره دوستامون حذف بشن 😂

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
یا مثلا یه اتفاق خوب براش میفته به من پی ام میده میگه  من کلی براش میگم خدارو هزار مرتبه شکر و ...

وای این دوست شما بنظرم حسوده. با آدم حسود که اصلا رفاقت نکنید. منم دوست و همکار این مدلی داشتم

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
باور کن من صبح داشتم به همسرم همینو میگفتم که یه تشکر یا یه تشویق کلی میتونه حال طرفو خوب کنه خستگی ...

من نمیدونم باید چکار کنم بارها تصمیم میگیرم مثل خودش رفتار کنم ولی باز یادم میره 

من چون اینجا تنهام و دوستام همه راه دور هستن، با این که میدونم دوست خوبی برام نیست ولی ولش نمیکنم 😔😔

من نمیدونم باید چکار کنم بارها تصمیم میگیرم مثل خودش رفتار کنم ولی باز یادم میره  من چون اینجا ...

همون سعی کن مثل خودش رفتار کنی. اگه نمیتونی ولش کنی لااقل رابطه ات رو محدود کن و حد و مرز قائل شو که خدایی نکرده آسیب نبینی. میگن حسود دورو بهت نزدیک و نزدیکو بهت دور نشون میده.

ببخشید انقدر صریح گفتم. من هیچوقت عجولانه نسخه واسه کسی نمیپیچم ولی چون با همچین آدمایی مواجهه داشتم نظرمو گفتم

ماشالله چه قدر زرنگید ♥️♥️👌👌👌

لطف داری عزیزم. اینطوریام نیست. مجبوووررر بودم😂

در عوض امروز همش تو استراحتم 🙃

سلام بچه ها عصر همگی بخیر و نیکی باشه ❤️

ببخشید یه سوال داشتم ،استاتر این تاپیک خانم رانا 

هستن ؟منظورم تشریف میارن سایت ؟

خیلی وقت نمی بینمش 

تاپیک مدیریت هزینه هاش عالی بود 👌

خانم بسیار خوش اخلاق و خانم به تمام عیاری ♥️

لطف داری عزیزم. اینطوریام نیست. مجبوووررر بودم😂 در عوض امروز همش تو استراحتم 🙃

دقیقا همین طوریاست ♥️

خوب کردی عزیزم 

منم امروز فقط سه سری ماشین زدم و حموم رفتیم. 

ناهار خوراک لوبیا چیتی گذاشتم و شام هم لوبیا پلو 

که برای ناهار فردا هم موند. 

فردا ان شاء الله کوهی از لباس ها رو باید تا کنم 😁😁😁

شام هم همسرم رو با خورشت قیمه سورپرایز کنم 😍

عاشق قیمه ست🤣

امشب بعد نماز قرآنم رو خوندم 😍

الهی شکر بابت همه نعمت هات 😍

سلام بچه ها عصر همگی بخیر و نیکی باشه ❤️ ببخشید یه سوال داشتم ،استاتر این تاپیک خانم رانا  ...

سلام عزیزم 

بله رانا جان هستن و اتفاقا دو سه روز پیش اومدن و گفتن سعی میکنن بیشتر هم بیان ♥️

@mamanyasnajoooooon   سلام عزیزم ♥️😍 شما گزارش نمی‌دید؟ هستید ولی خاموش ♥️😍

سلام عزیزم بله هستم و عاشق شمام😍

من تنبلم😀

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
فدای مهربونیت عزیزدلم ♥️😍 قطعا زرنگ هستید ♥️♥️ ان شاء الله همیشه خوش و شاد و سلامت باشید  م ...

خدانکنه عزیزززمی😘

ممنون از دعای خیرت ان شاالله صدبرابرش برگرده به خودتون ♥️

خیلی از گزارشات کیف میکنم 

مخصوصا دستور پختا

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
خدانکنه عزیزززمی😘 ممنون از دعای خیرت ان شاالله صدبرابرش برگرده به خودتون ♥️ خیلی از گزارشات کیف م ...

ممنون ازت عزیزدلم ♥️♥️♥️♥️🤩🤩🤩😍😍😍

خداروشکر که خوشتون اومده ♥️