2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043568 بازدید | 88177 پست
آره منم کابینت هام از نزدیک تمیزن هیچ لکی ندارن ولی از دور که نور میفته لک دارن رنگشون هم روشن نیست ...

من با دستمال جادویی تمیز میکنم با اب خالی، ولی به قول شما نور میفته باز انگار لک دارن 😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها جون ♥️

من نیم ساعتی هست رسیدم، هستم ولی خسته م 🤭🤭تا پنج و نیم میخوام استراحت کنم ☺️

کارهای امروز( نمیخوام به خودم فشار بیارم) 

شستن ظرف 

مرتب کردن آشپزخونه 

چای دم کردن 

دوش گرفتن

شام میخوام کشک و بادمجون درست کنم برای خودم(من معمولا با بادمجون کبابی درست میکنم ولی امروز ندارم با بادمجون سرخ شده درست میکنم) 

برای بقیه اهل خونه هم نمیدونم 🤔🤔🤔شاید فلافل شاید هم املت 

آخه کسی از بادمجون بدش میاد؟ 😠😠😠😡😡😡

سلام آذربانو جان شما دیگه سرکار نمیرین؟ چون قبلاً برنامتون گزارش‌کار هم بود اما الان نیست  فک ...

سلام راستش از اول اردیبهشت به خاطر اینکه دخترم با آرامش درس بخونه دیگه سر کار نرفتم. 

ممنونم 💚🌹

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام بچه ها جون ♥️ من نیم ساعتی هست رسیدم، هستم ولی خسته م 🤭🤭تا پنج و نیم میخوام استراحت کنم ☺️ ...

توی هر خونه ای حداقل یه بدسلیقه پیدا میشه که کشک بادمجان دوست نداشته باشه😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام دخترا❤️

یه گزارش از دیروز بدم❤️

صبح قرصامو خوردم،حاضر شدم رفتم دنبال مادرم اینا❤️

آوردم خونه ساک ها و خرید ها و خوراکی هاشون جابه جا شد❤️

صبحونه آماده کردیم و خوردیم و ظرفاش رفت ماشین❤️

ناهارم باقالی پلو پختم با گوشت خوردیم❤️

میوه خوردیم❤️

ظرفاش جمع شد و رفت ماشین❤️

رفتیم تره بار،خرید کردیم اومدم شستم و جابه جا کردم❤️

سالاد درست کردم❤️

میوه چیدم❤️

خواهرم اومد،پذیرایی شد و رفت❤️

دوباره باقالی پلو درست کردم❤️

یه ماکارونی خیلی خوشمزه درست کردم❤️

شربت با تخم ریحان درست کردم❤️

شبم مهمون داشتیم،پسرخاله هام اومدن❤️

پذیرایی شام و میوه و چایی شدن و عکس گرفتیم و رفتن❤️

سه بار چایی دم کردم❤️

سه بار ماشین ظرفشویی زدم❤️

تا خوابیدیم شد ساعت ۳ شب❤️

صبح وقت مشاوره انلاین داشتم،انجام شد،یسری تمرین بهم داد و انجام دادم،با زوایای جالبی از خودم دارم آشنا میشم❤️

قرصامو خوردم❤️

مسواک زدم❤️

برای صبحانه عدسی درست کردم❤️

چایی دم کردم❤️

الانم تو راه کلینیک ام،برم یه کاری انجام بدم❤️

بعدشم ببرمشون باغ وحش و شهربازی❤️

یه شهروند هم باید برم انشالله❤️

سلام برنامه ی دیروزم رو کامل انجام دادم

جمع رختخوابها✔️

تماس با خواهرشوهرم که بیاد کمکم دوقلوها رو حموم بدیم✔️

حموم دادن پسر بزرگم✔️

شستن دسشویی✔️

اف یخچال✔️

ناهار داشتیم، درست کردن شام مختصر✔️

تماس با مادرم✔️ 

تماس با مادربزرگم که خیلی وقت بود فردا فردا میکردم✔️

شستن ورودی✔️

یه سر به جاریم زدم سریع برگشتم✔️

جمع و تای لباسها✔️

نوشتن یه سری نکات مهم رو برگه که یادم نرن✔️

خوردن قرص خودم✔️

قطره AD دوقلوها✔️

دادن داروی پسر بزرگم✔️

سینک خالی ✔️

🌼🌼این مورد اخر رو راستش اولین بار بود سعی کردم رعایت کنم نسبت به روزای قبل ظرف شستن برام راحتتر شده بود. 🥰🙂

قبلا فقط بعد صبحونه، ناهار و شام ظرف میشستم. 

🌼🌼 من به خاطر رسیدگی به بچه ها برنامه ام رو سبک میذارم. 

سلام بچه ها 

عصر جمعه تون بخیر ♥️

خب کارایی که امروز انجام دادم: 

صبحانه املت درست کردم جاتون خالی 😍

ناهار فلافل داشتیم. 

رفتیم حموم دو دست ماشین زدم. 

شیر گرفتیم ماست درست کردیم. 

ظرف ها شسته شد. 

آبش بره جا به جا کنم 🥴🥴

شام هم خوراک زبون گذاشتم(ولی خواهرم زنگ زد شام بیایید، میمونه برای فردا ناهار) اینم دستورش :

زبون گوساله که به قطعات کوچیک برش خورده رو میذاریم با آب خالی چند تا قل بخوره بعد آبش رو میریزیم دور. 

زبون ها رو میریزیم تو زودپز. دو تا پیاز نگینی ریز توش خورد میکنیم، چند تا حبه سیر رنده میکنیم،زردچوبه فلفل سیاه با یه چوب دارچین میندازیم. وقتی که پخت زبون ها رو در میاریم پوستش رو جدا میکنیم ، چوب دارچین رو دور میندازیم ، نمک و زعفرون اضافه میکنیم،وقتی کاملا آبش غلیظ شد آماده هست 😋😋 در کنارش سیب زمینی سرخ شده که یه کم رب هم بهش زدیم و تفت دادیم سرو میکنیم.

ان شاء الله هفته پیش رو هفته خیلی خوبی براتون باشه 😋😘😍

برای منم دعا کنید لطفا ♥️

سلام بچه ها  عصر جمعه تون بخیر ♥️ خب کارایی که امروز انجام دادم:  صبحانه املت درست کردم ...

سلام ممنون عزیزم از دستور پخت 

ماهم تقریبا همینطور درست میکنیم منتها سیر رو رنده نمیکنم و اینکه تون جوش اول که آبش رو میریزین هم من انجام نمیدم و البته چوب دارچین هم نمی‌دارند

سیر و پیاز خلالی و زعفرون و بقیه ادویه ها 

فقط عزیزم سیب زمینی به رب آغشته تا حالا درست نکردم و ندیدم

ممنون میشم هر موقع فرصت داشتی عکس ش رو بزاری

سلام من از صبح خیلی فعال نبودم ولی مینویسم

صبح همسر رو فرستادم دنبال خرید عدسی خودم رفتم پایین تو این مدت پیاده روی و دویدن البته در حد ده دقیقه 

ناهار درست کردم به رسم روزای تعطیل آبگوشت 

ظرف شستم 

باز گردگیری پروفیل پنجره ها 

مرتب کردن دو تا کابینت آشپزخونه 

خوندن زبان یکساعتی

آش رشته ای هم که پخته بودم برای شام هست

کمی حرکات کششی هدف مند 

دوباره ظرف شستم 

یه فیلم خارجی به اسم چهل سالگی هم با هم دیدیم

جمعه در خانه 

یاد جمعه های بچگی کردم که جمعه در خانه برامون حکم تنبیه داشت و کل هفته چشم به راه پنجشنبه و جمعه بودیم به هوای خونه آقاجون و دورهمی هاش

الهی که همیشه سلامتی باشه و دل خوش

🌹🌹🌹

سلام من از صبح خیلی فعال نبودم ولی مینویسم صبح همسر رو فرستادم دنبال خرید عدسی خودم رفتم پایین تو ا ...

سلام روزهای جمعه یه چیزی شبیه حلیم تو اصفهان میفروشن اونم خیلی خوشمزه است.گفتین عدسی یاد اون افتادم.نوش جان