2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043585 بازدید | 88178 پست

وای خدا قوت به دوستای که اسباب کشی دارن واقعا کابوسه و اگه مثل من وسایلتون هم زیاد باشه که بدتر 

من خودم ظرفا رو لباس ها رو زودتر آوردیم تقریبا روز اصلی وسایل بزرگ رو باربری آورد 

ایشالا اگه وسایل رو عوض کنم بوفه نمی‌گیرم ناهار خوری نمی‌گیرم سرویس خوابه مینی‌مال و ی دست مبل راحتی بدون تاج و فلان 

خیلییی اسباب کشی سخته 

من از ۸ بیدار شدم با النا رفتیم مدرسه فرم مدرسه رو گرفتیم 

ناهار گذاشتم ساعت یک هم کلاس داره آنقدر خوابم میاد خدا میدونه

عزیزم یه پیشنهاد برای اثاث کشی تا میتونی از این طرف اون طرف ملافه کارکرده بگیر که رختخواب ها و پتوها ...

خیلی عالی. ممنون از پیشنهادتون.  اتفاقا چند تا پرده پارچه ای بزرگ داشتم تو انباری میخواستم بذارم بیرون میتونم از اونا استفاده کنم. 

متاسفانه کلا یه روز زمان داریم برای تحویل خونه خودمون. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی عالی. ممنون از پیشنهادتون.  اتفاقا چند تا پرده پارچه ای بزرگ داشتم تو انباری میخواستم بذار ...

عزیزم بازم یه پیشنهاد 

اگه خونه مامانتون یا مادرشوهرتون یه فضای دربست بهتون میدن مثل یه اتاق یا یه کمد میتونی دکوری ها و لباسهایی که نمیخوای بدی کارگر ببره روز قبل اثاث کشی خودت ببری بزاری اونجا بعد سرفرصت ببری منزل جدید

البته که به حجم بار و تعداد کارگر و طبقات بستگی داره وگرنه برا شکستنی ها هم اصولا مشکلی پیش نمیاد 

مثلا ما خونه مادرم آسانسور داشت ولی روز اثاث کشی گفتن از آسانسور استفاده نکنین برا همین مجبور بودیم تو روزای مختلف یه سری وسایل ببریم  

سلام دخترا❤️

در طی روزهای گذشته❤️

رفتم لپ تاپ خریدم،سخت و پیچیده بود اما انجام شد،تحویل گرفتم و بردم خونه،فعلا بررسی اش نکردم😁

برای تبلت هم یه کاور خریدم،کاور قبلی اش داغون شده بود،اونم هنوز ننداختم البته😁

تابلوها بالاخره به دست تابلوساز رسید😁

و احتمال زیاد خیلی پاگرد خلوت میشه،یسری خورده ریز هست،اونا رو هم بررسی کنم و ببرم بالا❤️

زباله های کلینیک رفت بیرون❤️

زباله های خونه رفت بیرون❤️

ظرف پنیر رو شستم،سبزی خوردن بخشی اش خورده شد،بخشی اش ساطوری شد و رفت فریزر❤️

سوپ و عدسی درست شد و خورده شد❤️

باقالی پلو با گوشت درست شد و خورده شد❤️

حلیم بادمجون درست شد و یه مقدارش مونده،اونم خورده بشع❤️

سبزی و کشک محلی و کلم خریدم❤️

دلمه کلم و پیاز درست شد و خورده شد❤️

گاز رو تمیز کردم،چدن ها و سرشعله ها رو هم شستم❤️

ظرف دستی شستم یه عالمه❤️

سینک رو بارها شستم❤️

چای ساز رو دائم پر کردم و چندبار چایی دم کردم❤️

ظرف روغن زیتون و سرخ کردنی شارژ شد❤️

مادرم رو بردم خرید،بخشی از خریدش انجام شد❤️

سه دفعه ماشین لباسشویی زدم،امروزم باید دوباره بزنم❤️

پادری رو شستم❤️

روفرشی رو شستم❤️

ماشین ظرفشویی سه بار زدم و خالی شد،برگردم خونه باید باز خالی اش کنم❤️

هر روز جاروشارژی زدم❤️

باید برم دو تا خیاطی و لباسا رو بگیرم❤️

انتن تی وی درست بشه❤️

پیگیری بانک شهر،وزارت نفت،جهاد،صبا،وکیل انجام شد و در دست انجامه❤️

اسنپ پرداخت شد❤️

سه سری نون گرفتم❤️

دستمال دستشویی ها و پذیرایی و اتاق شارژ شد❤️

فعلا همینا رو یادمه😄

سلام بچه ها ♥️♥️

خب من امروز کار زیادی ندارم ان شاء الله 

ظرف شستن 🍴🥄🔪🍽️

مرتب کردن خونه 

شستن سرویس 🚽🚽

چای دم کردن ☕

شام درست کردن 

شام جوجه تابه ای درست میکنم 🤗

مرغ های خورد شده رو تو نمک🧂، زرد چوبه، فلفل سیاه، حلقه های پیاز🌰🌰(بعدا دور میریزم) ، چند ساعتی میخوابونم. 

بعد کف تابه رژیمی رو یه کم روغن میریزم، مرغ ها رو میچینم🍗🍗سیب زمینی ها رو ورقه میکنم🥔🥔، ورقه ها نازک نباشه، یه کم آب میریزم میذارم آروم آروم بپزه(مرغ ها یه طرف سیب زمینی هم یه طرف.) 

وقتی قشنگ پخت و آبش تبخیر شد،

دو تا لیمو ترش تازه🍋🍋 رو میچکونم روش، زعفرون دم شده هم روش میریزم و دیگه در تابه رو باز میذارم که  طلایی بشه دو طرفش ، و در کنارش، گوجه سرخ کرده🍅🍅 هم سرو میکنم 😋😋😋😋

هم میشه با نون 🥖🍞خورد هم با برنج🍚. 

راستی امروز 6 صفحه قرآن هم خوندم هدیه به امام جواد 😍😍

حاجت روایی همگی ان شاء الله 

عزیزم بازم یه پیشنهاد  اگه خونه مامانتون یا مادرشوهرتون یه فضای دربست بهتون میدن مثل یه اتاق ی ...

طبقه پایین خونه مامانم اتاق خال داره ولی خونه جدید به این خونه نزدیک تره تا خونه مامانم یعنی اگه ببرم اونجا باید کل شهرو دوبار دور بزنم😄

من فعلا ده روز وقت دارم. تصمیم گرفتم تو این ده روز کاراهایی که میشه این طرف انجام بدم چون اونجا چتد روز بعد از اثاث کشی باید برم سرکار. به هر حال باید با غول این مرحله هم روبرو بشم. 

راستی بچه ها من خرج هام رو دوباره شروع کردم تو "پولامو" یادداشت کردن. 

این چند روز خیلی خرید هیجانی نداشتم و خوب داشتم مدیریت میکردم 

ولی همسرم امروز  در یک حرکت انتحاری 700 تومن خرج یه گوشی داغون کرد(در صورتی که واقعا نیاز نبود) 😏😏😏😏😒😒😒😒بار nام هست که داره خرج این گوشی میکنه🤕🤕🤕 در صورتی که گوشی هامون رو یه ساله عوض کردیم و نیاز به این گوشی نبود 😠😠😡😡

چاره ای نداشتم به جز اینکه بهش بگم خوب کردی بالاخره نیاز میشه 🥴🥴🥴🥴🥴😏😏😏😏😒😒😒😒

بیخود نیست معتقدم مرد رو باید بندازی تو قسط و قرض🤣🤣🤣🤣🤣

چه قدر خوبه آقایونی که حواسشون به دخل و خرج هست( البته نه افراط نه تفریط) 

اینجوری خانوم خونه خیالش راحته🤗

لطفا تجربه ای راهکاری در مورد مردهای بدخرج دارید بگید 🤗🤗♥️♥️

ولی به این بستگی داره که طرف مقابل چقدر درک و فهم داشته باشه و چطور برخورد کنه.

اولین روزی که یک رابطه شکل میگیره این ماهستیم که تعیین میکنیم طرف مقابل چطوری با ما برخورد کنه.ما هستیم که با رفتارمون قوانین رابطه رو تعریف و مشخص میکنیم، طرف مقابل هم خودش رو با همین که هستیم وفق میده.

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام بچه ها ♥️♥️ خب من امروز کار زیادی ندارم ان شاء الله  ظرف شستن 🍴🥄🔪🍽️ مرتب کردن خونه& ...

وای سوگل جون این جوجه خیلی خکشمزه میشه من یه جور دیگه درستش میکنم ولی تقریبا مثل هم هستن عاشقشم

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
اولین روزی که یک رابطه شکل میگیره این ماهستیم که تعیین میکنیم طرف مقابل چطوری با ما برخورد کنه.ما هس ...

آذر بانو جان خوبی عزیزم

به نظرم روی همه جواب نمیده صد در صد تاثیرگذار هست اما متاسفانه بعضیا انگار مشکل دارن دوست دارن دقیقاااا خلاف قانونهای شما عمل کنن و نزدیکان هم هستن و سوء تفاهم و .... ولی در هر صورت چهارچوب داشتن برای همه لازمه

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
رانا جووونم هر وقت تونستی دستورش رو بذار عزیزم ♥️😍

چشم عزیزم

جوجه ها رو توی سس مایونز و پیاز و ... می خوابونم ار شب قبل  یا وقت نداشتم یکی دو ساعت کافیه بعد سیخ های چوبی یک تکه جوجه میزنم و یک تکه سیب زمینی تقربا هم اندازه جوجه و یک تکه هویج و گاهی یک تکه فلفل دلمه ای میزنم.میزارم . توی ماهیتابه رژیمی ولی بیشتر مواقع توی ماهیتابه درست میکنم.ته ماهیتابه کمی روغن میریزم و جوجه های به سیخ زده شده رو تفت میدم بعد اندازه یک لیوان آب برای یک ماهی تابه بزرگ میریزم و درب ماهیتابه رو میبندم وقتی آب بخار شد و بدون آب شد دو طرف جوجه ها رو تفت میدم و زعفرون میزنم

چشم عزیزم جوجه ها رو توی سس مایونز و پیاز و ... می خوابونم ار شب قبل  یا وقت نداشتم یکی دو ساع ...

چشمت بی بلا عزیزم ♥️😍

به به 😋😋😋😋

مرسی رانا جون، حتمااااا امتحان میکنم♥️♥️