2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043605 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم انشاالله اگه خدا بخواد تا شروع مهر اسباب کشی دارم. البته من تا حالا جهیزیمو باز نکردم.از کاراتون ...

منم خیلی از وسایلمو از کارتن درنیوردم. 

خداروشکر اسلام مانع انجام امور ضروری و روتین زندگی نمیشه. اگه طبق برنامه پیش بریم فردای اربعین باید اسباب کشی کنیم. 

خانوما چند تا سوال داشتم  ❤️سر بچه هاتونو تا چند سالگی با شامپو بچه میشورین؟ ❤️میشه کسایی که ...

پیش مادر شوهر یعنی چی؟

من با مادرشوهر و خواهر شوهر تو یه ساختمون هستم.۱۲ساله!

در مورد شامپو بچه پسربزرگم۱۱سالشه و هنوز شامپو بچه میزنه!

این نیز بگذرد...                                                       
مشکلی ندارین؟

عزیزم هرشرایطی هم خوبی داره هم بدی

من خیلی راحت پسرا رو میذارم خونه و میرم بیرون،چون خیالم راحته از همسایه هام.و بعضی نکات مثبت دیگه.

اما

من ۱۲ساله ازدواج کردم،و بخاطر وجود خانواده همسر خیلیییی محدودیت داشتم.مخصوصا که م ش خیلی خیلی کنجکاو هستن.موقع رفتن جایی باید توضیح بدم ،موقع برگشت باید جواب بدم.

حالا بگذریم از برداشتهای غلط و ....

و واقعیت اینه که حالا بعد این چندسال دیگه دلم میخواد مستقل باشم.

خیلی هواداری میکنن،حواسشون هست اما ‌...

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل😉😊

این نیز بگذرد...                                                       
مشکلی ندارین؟

ببین عزیزم حد و مرز ها رو خودمون میتونیم تا حدی با احترام تعریف کنیم 

مثلا من اون مدتی که بودم مادرشوهرم غذا هم میخواست بده زنگ میزد 

یکی دوبار شد که مثلا زنگ نزدن بعد من در رو باز نمی‌کردم میگفتم ببخشین لباسم کوتاه بود خجالت میکشیدم 

یا مثلا اگه بحثمون بود با شوهرم نمیذاشتم تو اون حال بره خونه مامانش 

یه سری نکات کوچیک هست که اگه رعایت کنی خودبخود اجازه دخالت دلسوزانه و غیر دلسوزانه رو میگیری

حسنش هم همون غذاهایی بود که وقت و بی وقت برام میوردن 

یا باز یه نکته دیگه اینکه یه مشغله مصلحتی داشته باش برا وقتایی که نمیخوای بری پیششون، برای من کارم بود گاهی بهونه میکردم و حتی اگه کار نداشتم از خونه میزدم بیرون که مثلا نرم پیششون 

عزیزم هرشرایطی هم خوبی داره هم بدی من خیلی راحت پسرا رو میذارم خونه و میرم بیرون،چون خیالم راحته از ...

باز شما خوبه خونتون جدا هست. من الان هفت ساله توی اتاق خونه مادر شوهرم هستم. غذا و همه چی باهم.

الان اگه خدا بخواد قراره مستقل بشیم. دیگه واقعا خییلی سختمه مخصوصا اینکه بچم بزرگ شده

تا حالا هم نمیگم مشکلی نداشتیم ولی خدارو شکر بی احترامی نکردم.

از اول آدم جدا باشه بهتره ولی ما همه چیمون دست خداست حتما حتما یه حکمتی داشته. خودم تصور میکنم اگه از اول مستقل بودیم هیچوقت به این حد از نظر روحی نمیرسیدم و غرق دنیا میشدم و تنها دغدغه م چیزای بی معنی میشد.