2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043566 بازدید | 88177 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم ی راهی ک نتیجه گرفتم ختم قرآن برای امام جواد علیه السلام در کنارش خونده هفتاد تا نماز دو رک ...

سلام عزیزم 

ببینید درست متوجه شدم؟ 

قرآن رو ختم کنم هدیه به امام جواد 

70 تا نماز دو رکعتی بخونم هر رکعت 70 تا توحید 

درسته؟ فقط یه موضوع میتونم هر روز فقط یه بار نماز دو رکعتی رو بخونم؟ 

بعد ببخشید منبع این کجاست؟ شما خودتون تجربه کردین؟ من برای تعویض خونه میخوام 

ممنون ازتون 

سلام عزززم من هر روز ماشین و روشن میکنم و روی نیم ساعت چون تقریبا هر روز لبای عوض میکنم و دوش میگیزم ...

سلام رانا جان عزیزم

چقد خوشحال شدم ک اعلان بالا اسم شما برام افتاد و از اون بهتر پاسخی ک بهم دادین😍😍😍

ممنونم عزیزدلم

لطفا اگه میشه باشین بیشتر خوش بگذره😉

عاااااالی .زهرا جان این باغ خاتون زیبا و هیجان انگیز کجاست؟ برای عموم آزاده؟

ممنوووونم😍😍😍💝💝

سمت خیام میفته‌

نه متاسفانه برای عموم آزاد نیست، البته ما در حد وسعمون با خودمون همراهی می‌بریم🙃😁.

از محل کار همسرم سهمیه استفاده از اون مکان رو داریم. 💝

سلام عزیزم  ببینید درست متوجه شدم؟  قرآن رو ختم کنم هدیه به امام جواد  70 تا نماز ...

همه اینایی که گفتی درسته گلم هر روز هر چندتا خواستی میتونی بخونی نماز ، همزمان فرانک هرچقدر تونستی 

بله من خودم انجام دادم پنجشنبه تموم شد هفته بعد خونمون رو قولنامه کردیم

منم از نی نی سایت ۶سال پیش یاد گرفتم

و امروز

صبح بعد از بیداری دیر هنگام(تلافی دو روز اخیر رو درآوردیم با پسرا🙃) صبحانه خوردیم

بهم ریختگی های خونه رو مرتب کردم

نشستم پای لپتاپ

خواهرم زنگ زد گفت عصر میان دور هم باشیم

لباس خشکها تا شدن

دو سری لباس شسته و پهن شدن

ظرف شستن

نهار داشتیم گرم کردم با پسرا خوردیم

لوازم التحریر علی جون رو چک کردم، فک میکنم برای کلاس اول لیست وسایل میدن، هنوز که لیستی ندادن، پس خرید میمونه واسه بعدا‌

یه ویس گوش دادم

نشستم پای لپتاپ و یکم پیش رفتم

قورباغه دیشب در قدم‌های اول به یه بن بست خورد، تیکت زدم تا مشکل رو بررسی کنند و بعدا ادامه بدم.

دوش گرفتم و خواهرام اومدن

چند ساعتی موندن و حسابی دیدارها تازه شد❤️😍. برای شام نمونده

شام آماده کردم و همسرم اومد شام خوردیم

قرانمو خواندم

و دیگه پایان امروز رو اعلام میکنم

تا وقتی خواب فیلم ببینیم و استراحت داشته باشیم

سلام دوستان فعال و پرتلاش. منم میخوام تا جایی که میتونم گزارش بدم تا انگیزه خودم بیشتر شه. بیست روز دیگه اسباب کشی داریم. 

انقد در نظرم سخته ترجیح میدم بهش فکر نکنم.  ولی گزارش دادن شاید باعث شه با واقعیت روبرو شم🤣🤣

صبح بیدار شدم.میخواستم ماشینو ببرم صافکاری.آخهدیروزیه درخت زد به ماشینم😆  هرکاری کردم پسرم بیدار نشد تا دقیقه نود منم طی یه حرکت بی سابقه براش سی دی گذاشتم گفتم ببین تا من برگردم اول یه کم تردید داشت بعدش موافقت کرد. 

ماشینو بردم گذاشتم با آژانس برگشتم. 

دوش گرفتم. صبحونه بخوریم.  یه قرار کاری خارج از برنامه پیش اومد که باید پسرمو هم با خودم ببرم. 

برگردم 

سرویسو بشورم. 

بقیه لباس زمستونی هارو از کشوهای دوردست کمد جمع کنم بسته بندی کنم برای اسباب کشی. 

ماشینو تحویل بگیرم. 

بعد از ظهر برای همسرم آب خنک و چای ببرم مغازه. 

برم خونه مامانم روفرشی بشورم و پسرم با بچه های کوچه بازی کنه. 

بریم دنبال همسرم. 

شام درست کنم. 

مطالعه کنم. 

سلام دوستان فعال و پرتلاش. منم میخوام تا جایی که میتونم گزارش بدم تا انگیزه خودم بیشتر شه. بیست روز ...

منم انشاالله اگه خدا بخواد تا شروع مهر اسباب کشی دارم. البته من تا حالا جهیزیمو باز نکردم.از کاراتون منم انگیزم بیشتر میشه❤️🌷

راستی اسباب کشیو نگه داشتین بعد ماه صفر؟ میگن یکم سنگینه. ولی من از دفتر مرجع تقلیدم پرسیدم گفتن اشکالی نداره فقط صدقه بدین و سعی کنین تو روزای قمر در عقرب نباشه

سلام🌹🌹

خوشحالم که پاقدمم برا تاپیک خوب بود و رانا جان برگشتن به تاپیک. 🥰😍

دیروز بعد از ماه ها پرده در وروردی رو در اوردم شستم و کوتاه کردم. ✔️

درز یه بالشت رو دوختم که دو ماه بود پاره شده بود. 😬✔️

استین پیرهنم که کشش دستم رو اذیت میکرد درست کردم. ✔️

داروهای خودم رو خوردم و داروهای بچه ها رو هم به موقع دادم. ✔️

.............

امروز باید شماره ی یه دکتر پوست رو پیدا کنم و نوبت بگیرم انشالله برا این هفته. سالهاست یه زائده ی پوستی دارم که اذیتم میکنه بالاخره تصمیم گرفتم برم پیش دکتر پوست امیدوارم که درمان بشه. 🙏

دو کشوی فریزر رو باید تمیز کنم. 

سینک خالی

داروی خودم و بچه ها

پاک کردن ۵ تا از تاپیک های ذخیره شده و یادداشت نکات مهمشون

درست کردن مرغ برا ناهار، کمی برنج هست. 

گوجه و بادمجون برا شام

درست کردن دسر با پسرم

حمام دادن پسر بزرگم

درست کردن دستبند دختر کوچولوم

سلام دوستان خوبم ♥️

من امروز کلی کار دارم 

جارو برقی 

گردگیری 

شستن ظرف 

شستن سرویس 

مرتب کردن اشپزخانه 

تا کردن لباس 

دوش گرفتن 

شام درست کردن 

شام هم دمی گوجه با ماست و خیار و سالاد 😋😋😋

خدا این پوره های گوجه رو از من نگیره 😅😅

زنگ زدم سرویس مدرسه بچه ها، برای امسال هم اکی کردم 🤩

نه ایشون حرفی از قیمت زد نه من 🤭🤭من نمیخواستم با واقعیت کنار بیام ایشون رو نمیدونم 🤔🤔

ان شاء الله که فضایی نبره بالا 😥🥺

مسیر مدرسه تا خونه پیاده ده دقیقه هست، همسایه مون هم بچه ش همون مدرسه ست. از قضا خیلی هم صمیمی هستیم و بچه هامون مرتب خونه هم هستند. ولی پارسال بهش پیشنهاد دادم صبح ها من ببرم ظهرها تو بیار. اول گفت آره بعدش همسرش گفته بود نه. 

من اول فک کردم بخاطر مسءولیتش گفتن ولی متوجه شدم که گفتن یکی دیگه بره سر کار تو بچه هاش رو بیاری 😊😊😊هر چند که من قطعا جبران میکردم ولی خب ایشون هم مختار بودند 

خدا جونم خودت هوامون رو داشته باش ♥️♥️

خانم هایی که اثاث کشی دارن خدا قوت ♥️

به این فکر کنید میرید خونه جدید، تنوعه براتون 🤩🤩روزهای جدید و قشنگی رو توش تجربه کنید ان شاء الله ♥️

قسمت منم به زودی ان شاء الله البته با سلامتی و دل خوش