2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043605 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام 

خوبید بچه ها ♥️♥️

من امروز کار خاصی فکر نکنم داشته باشم😊 

فقط شستن ظرف 

چای دم کردن 

شستن سرویس 

شام پختن، زرشک پلو با مرغ درست میکنم امشب ☺️

میوه باید بخرم، چرا انقدر همه چی گرون شده و بی برکت 😖😖😖😖

شیر بگیرم ماست درست کنیم البته شاید نشه امروز ولی اگر بشه خوبه 😊

یه مدت سوره های ذاریات طلاق مزمل انشراح رو میخوندم برای روزی، امروز میخوام دوباره شروع کنم(البته که قطعا اول حرکت بعد از خدا برکت) 

قبلا خرج ها رو تو پولامو ثبت میکردم، از امروز که اول ماهه دوباره میخوام شروع کنم. 

لوازم تحریر بچه ها رو هم وقت نکردم بخرم و علی رغم میلی باطنیم افتاد شهریور 😒

دلتون خوش 

تنتون سالم 

جیباتون پرپول 

♥️♥️♥️

من دیروز یکی از دوستام رو برا یه گپ و گفت دعوت کردم خونه

بار اوله که میاد 

امروز پاشدم با دید خریداری گردگیری کردم  هال و آشپزخونه رو کردم 

بازیافتی ها رو بردم انباری

کشوهای آشپزخونه مرتب شدن

در مجموع یک ساعت و ۱۰ دقیقه با یکی از دوستان قدیمی م معاشرت تلفنی کردم خوشبحال همراه اول شد 

اش رشته دیشب حبوبات ش خیسونده بودم بار گذاشتم

ظرف ها رو شستم

ظرف های پذیرایی از مهمونم رو دستمال کشی کردم

آب خاکستری شستن حبوبات یه سه لیتری رو کامل پر کرد بردم برا درختا کوچه 

ناهار سردستی برا خودم درست کردم 

راسی کشو مرتب کردم یه نکته خنده دار بگم

من دو مدل دستمال دارم

یه سری دستمال چهارخونه و گل گلی تریکو حاصل دامن ها و تاپ های رنگ و رورفته

یه سری دستمال سفید نخی خریداری شده از داروخونه

که وقتی مهمون میاد جاشون عوض میشه 

هر چند یه بار دستم برا خواهر شوهرم رو شد و کلی خندیدیم 😄😄👆😄

ااره دیگه، مگه کاربر قدیمی جودی ابوت نبودن؟!    

ایشون آذر بانو۶۰هستن،اونی که شما میگید هم اسمش جودی۶۰بود نه جودی ابوت و فکر کنم از سال ۹۸دیگه اینجا نیومدن خیلی بیخبر و ناگهانی.

البته تو گزارشای هردو عزیز شباهتهایی هست  ولی فکر نکنم یه نفر باشن،شاید هم باشن و من متوجه نشدم🤨🧐🤔🤔🤔

آذربانو جان لطفا خودتون بیاین بگین😅

ایشون آذر بانو۶۰هستن،اونی که شما میگید هم اسمش جودی۶۰بود نه جودی ابوت و فکر کنم از سال ۹۸دیگه اینجا ...

نمیدونم والله منم الان قاطی کردم کی هستم و کی بودم🤣🤣🤣🤣🤣 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام دوستای گلم

همینجوری دلم براتون تنگ شد اومدم یه سر بزنم بهتون 

من مث قبل نمیام تایپک 

کارامم بعضی روزا حال ندارم و خونه ترکیده فرداش تمیز میکنم یه روز تمیزه باز فردا دوباره ترکیده

خلاصه ک مث شما فعال و زبر و زرنگ نیستم ولی حال و هوای تایپک رو دوس دارم

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍😍😍😍

برا همتون آرزوی سلامتی و دل خوشی دارم مخصوصا اونایی ک چن مدتیه رو روال نیستن ان شاالله دوباره همه چه عادی میشه نگران نباشین

سلام دوستای گلم همینجوری دلم براتون تنگ شد اومدم یه سر بزنم بهتون  من مث قبل نمیام تایپک  ...

سلام عزیزم🌹

ان شاءالله برای شما هم هرچه زودتر همه چی به روال عادی برگرده و مثل قبل هرروز بیاین اینجا 😘