2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043609 بازدید | 88179 پست
😅😅 ممنون بابت توضیح😘امیدوارم هرلحظه و هرروز پیشرفت و موفقیتتون بیشتر و بیشتر از قبل بشه و آدرنال ...

مرسی خدیجه جون😍😍انشالله به زودی کمرت رو به راه بشه و از مطلق بیای بیرون❤️❤️❤️

سلام عزیزانم

امروز صبح آقایون خواب موندن، ۷ و نیم خودم بیدار شدم و بیدارشون کردم رفتن مدرسه و سرکار.

بعدش چایی دم کردم و نشستم پای لپتاپ 

مهدی جون که بیدار شد با هم صبحانه خوردیم، براش کارتن گذاشتم

یکم دیگه پای لپتاپ نشستم

نهار آماده کردم و ظرف شستم و بی نظمی های بوجود اومده رو برطرف کردم.

عصر هم با مهدی جون یکم خوابیدیم

آلانم چایی دم کردم بشینم تا مهدی آقا بیدار نشده یکم با لپتاپ کار کنم.

شام کوکو درست کنم

لیست خرید برای همسرم بفرستم

امروز روز آخر مدرسه علی جون هست فقط یه اردوی دسته جمعی برای حرم آخر هفته دارن و بعد انشالله میره تا مهر.

روزهای اینده

خواهر همسرم پیشنهاد دادن بریم یجا لوازم التحریر بخریم ، اگه هماهنگ شد باهم بریم.

برای ابتدای هفته آینده قرار خواهرانه گذاشتیم احتمالا خونه ما جمع بشیم

و تلاش کنم تا آخر هفته آینده انشالله پروژه م رو تکمیل کنم و بره برای نهایی شدن.

بعدش می‌خوام برم سراغ پروژه بعدی که خیلی وقته پیشنهادش مطرح شده و یکم غوله برام، ولی میرم شکستش بدم😁❤️.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روزتون بخیر دوستای عزیزم

گزارش روز گذشته: 

ساعت 6 از خواب بیدار شدم

شکر گذاری انجام شد♥

روتین پوستی انجام شد🌱

با همسرم صبحانه خوردیم، لباسشونو اتو زدم، میان وعده برای همسرم آماده کردم و راهی کارشون شدن🌱

یه چرخ کوتاه توی فضای مجازی زدم🌱

مخلفات قورمه سبزی نهار رو آماده کردم و لوبیا شو گذاشتم روی گاز ک نفخش در بیاد🌱

لباسشویی یدور لباس شست و آویزون شدن🌱

آبچکان جمع شد و ظرفهای شام دیشب و صبحانه شسته شدن و سینک شسته و خشک شد🌱

ملحفه ها رو تا زدم و گذاشتم کمد🌱

آشپزخونه یکم تر و تمیز شد ک آنا جونم از خواب بیدار شد🌱

دست و روشو شستم و لباسشو عوض کردم و موهاشو شونه زدم و رفتیم پیش اردکها تا آنا جون سرگرم شه و صبحانه بخوره🌱

به اردکها آب و دون دادم و ی وان کوچولو براشون گذاشتم و حسابی حموم کردن و آنا ذوق کرد 🌱

نهارم رو توی زودپز درست کردم و برنجمو پاک کردم و گذاشتم خیس بخوره🌱

آینه و روشور سرویس بهداشتی شسته و آبکشی شد🌱

هال یکم مرتب شد🌱

یدونه از اسباب بازیهای آنا رو براش درست کردم🌱(ریخته بودش بهم و بلد نبود سرهمش کنه) 

کناره اتاق مهمان و هال رو جابجا کردم، چون کناره داخل هال یکم کم حجم شده و فعلا نمیتونم درستش کنم واسه همین جابجاش کردم🌱

اتاق مهمان بدلیل مطالعه همسرم حسابی بهم ریخته شده بود ک جمع و جور شد و جارو کشی و گردگیری شد🌱

برنجمو دم دادم و سالاد هم درست کردم🌱

همسرم اومدن و همزمان مادرم هم اومدن و سر زدن، نهار کشیدم و صرف شد، زحمت نهار آنا و شستن ظرفها رو هم مادرم کشیدن🌱

یکم پذیرایی کردم و آماده شدیم و رفتیم بیرون و مامانم رو رسوندیم خونشون و منم رفتم خونشون ک یه سر ب بابام بزنم🌱

آنا رو گذاشتم خونه مامانم و با همسرم رفتیم بیرون و حسابی خوش گذشت، چهارمین سالگرد عروسیمون بود و حسابی حسابی سورپرایز شدم❤🌱

سلام

اگه چیزی تو زندگی اذیتتون کرده یعنی داره یه چیزی بهتون یاد میده؛ و اگه هنوز دارید اذیت میشیدیعنی هنوز یاد نگرفتید‼️:..

🍀چهارشنبه

🔹لباسشویی روشن شد

🔹حبوبات خیس شد

🔹سبزی اش پاک +شسته+ریز شد برای آش

🔹نصف روز صرف مشورت و تحقیق مجازی و میدانی در مورد رشته شد برای دخترم.

🔹گاز تمیز شد+نظافت آشپزخانه

🔹عصر دل‌درد داشتم دمنوش خوردم و رفتم  «شات داوُن» بشم که پیام اومد مهمان داریم

🔹خداروشکر مقر فرماندهی من (آشپزخانه) رو به راه بود فقط ظرفهای خشک جمع شدن

🔹به سرعت باد همه کتابها و لپ تاپ و.. که وسط هال بود جمع شد

🔹جارو دستی کشیدم مو نباشه

🔹رومیزی ها و رومبلی ها رو برداشتم(کوچه ما ساخت و ساز دارن، پودر سنگ و خاک زیاد میاد مجبورم پارچه بندازم) 

🔹آمار شیرینی ها رو گرفتم

🔹آمار میوه رو گرفتم ولی مهمانها مون به خربزه و انگور آلرژی دارن، سریع میوه دیگه خریده شد+شسته و رفت یخچال

🔹آب حاصل از شستشو رفت برای آبیاری باغچه

🔹سرویس و متعلقات شسته شد

🔹اینه تمیز شد

🔹سرویس+هال  خوشبو شد

🔹همه جا گردگیری شد+تی

🔹سینک خشک شد

🔹زباله ها و دستمال‌های خیس رفت بیرون

🔹به سر و وضع خودمون رسیدیم

🔹کولر پر آب شد

🍀در ادامه

🔹 فیلم ببینیم

🔹شام بخوریم

🔹ظرف بشورم و...

✳️از این به بعد سینک رو با پودر لباسشویی و جوش شیرین بشورید.دقیقا مثل سفید کننده های دیگه عمل میکنه و سینک رو برق میندازه ،با این تفاوت که یک لایه از سینک رو از بین نمیبره و زود لکه به خودش نمیگیره(این رو خودم انجام میدم)

💚شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
یعنی واقعا شما جودی ۶۰هستین آیا؟

😁😁😁🤗

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

برنامه ی امروزم ۱۴۰۲/۰۶/۰۱ چهارشنبه

تمیز کردن یخچال❌

جاروبرقی پذیرایی و آشپزخونه✅

طی کشی همه جا✅

مرتب کردن اتاق و تختم✅

مرتب کردن اتاق پسرم✅

شستن لباس ها  و پهن کردنشون✅

برم دکتر✅

پختن نهار   دو مدل✅✅

تمیز کردن گاز✅

خوندن نمازا✅

خوردن داروها✅

شام میریم بیرون در راستای تولد خواهرزادم✅

شستن ظرف ها✅

خالی کردن ابچکون✅

برقی اتاق پسرم✅

موگیری موکت اتاق پسرم❌

زومبا    پنجاه دقیقه❌

شروع کالری شماری امروز ۱۵۰۰❌

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام در خدمتم بفرمایید  

سلام اول اینکه روز پزشک رو بهتون تبریک میگم، امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشین💚🌹

دوم درخواستم رو قبول کنین اگر مزاحم نیستم🙏

نمیخوام اینجا وقت دوستان رو بگیرم