و سلام
امروز صبح فایزه اومد پیش پسرا،
یه عالمه ظرف از دیشب مونده بود، دوس نداشتم فایزه بشوره،(گاهی اگه کم باشه زحمتشو میکشه ولی واقعا زیاد بود)
خودم وایسادم پای سینک و نیم ساعتی ظرف شستم تا تموم شد
لباس پوشیدم یه صبحانه الکی خوردم و رفتم اداره، باید با سه تا از مسئولین اداره صحبت میکردم که فقط موفق به دیدار یکیشون شدم. ظاهرا که خیلی همراه بود و گفت کمکم میکنه ولی تجربه بهم ثابت کرده از حرف تا عمل کارمندادن ادارات فاصله ای بس طولانیست😕. انشالله یکشنبه باید برم برای دیدار دو نفر بعدی ببینم خدا چی میخواد.
مسیر برگشت به خونه چند تا پارچه فروشی بود، رفتم و خیللللی خویشتن داری کردم که طبق لیستی که نوشته بودم فقط خرید کنم. پارچه هایی که تو لیستم بود پیدا نکردم، پارچه های دیگه ای هم که همینجوری خوشم میومد رو هم تحریم کردم نخریدم(یه کاور پارچه ای پر از پارچه دارم که هی همینطوری خوشم اومده خریدم و مونده، دیگه اینجوری نمیخرم، بزرگ شدم عاقل شدم😎😊).
و نتیجه این شد که هیچچچی نخریدم و برگشتم خونه. خب نتیجه خیلی لذتبخش نبود ولی حداقل عاقلانه بود🙄.
یکم پای لپتاپ نشستم خیللللی خوابم گرفته بود
نماز خوندم
نهار خوردیم
پسرا دیر بیدار شده بودن و فایزه نمیتونست بخوابونتشون، بهش گفتم بره خودم میخوابونمشون(چه اشتباهی کردم😑😅).
و اژ ساعت ۲ تا حدود ساعت ۴ اقایون در حال خوابیدن بودن ولی نمیخوابیدن، و من طفلک چشمام از خستگی باز نمیشد. این وسط چند تا تماس داشتم برای پیگیری یک پروژه که اخرش رودروایسی رو کنار گذاشتم گفتم میخوام پسرام رو بخوابونم بعد که بیدار شدم پیگیری میکنم😎.
بالخره خوابیدیم
بیدار شدم
یکم خونه رو مرتب کردم
حاضر شدیم با پسرا رفتیم فروشگاه همسرمم اومد اونجا، خرید کردیم برگشتیم
نمازمو خوندم
شام درست کردم
صرف شد
قرانمم خوندم
همسرم یکم با علی روخوانی کار کرد، چقد وسطش با هم جالش داشتن رو بزارین نگم.
یه فایل رو دو روز پیش فرستاده بودم، یکم نیاز به بررسی داشت، مجدد بررسی کردم و ارسال شد.
یه موضوعی رو باید جمع بندی میکردم و خبر نهاییش رو به فرد مورد نظر میدادم، انجام شد.
و برای فردا عصر با دوستان قرار بیرون گذاشتیم، قرار شد هر کسی شام خودش رو اماده کنه(تعداد زیاده نمیشه همه رو گردن گرفت😁).
قرار شد یا الویه باشه یا سالاد ماکارونی.
فردا صبح اگه بشه انشالله مبحث جدید رو که شروع کرده بودم تموم کنم عالی میشه
پنج شنبه هم بخش دومش رو ببینم و انشالله از هفته جدید برم سراغ مرحله بعدی