2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043591 بازدید | 88178 پست
سلام عزیزدلم الهی شکر خوبیم شما خوبی والا دور از جون همگیتون کمردردهای شدید دارم ک با هیچی آروم ن ...

ای بابا... ان شاالله مشکل خاصی نیست. استراحت داشته باشی خوب میشی. سخته ولی زود میگذره🌺

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام بچه ها

امروز تا حدودی رو برنامه بودم 

صبح که پاشدم رفتم صبحونه خوردم،خونه رو یکم مرتب کردم،غذا الویه درست کردم گذاشتم لای ساندویچ تو یخچال،دخترمو با هزار بدبختی بیدار کردم رفتم بیمارستان متاسفانه شوهرخواهرم مشکل براش پیش اومده بود و امشب هم تو بیمارستان مونده لطفا دعا کنین فردا دیگه بهتر بشه🙏

اومدم خونه با دخترم کیک درست کردیم، دوتا کلاس داشتم پشت سر همممم برگزار کردم، ناهار خوردیم و من رفتم دوباره سرکلاس ، اومدم دیدم دخترم رو به رو تلویزیون خوابش برده برای اولیننن بارر😐 ، یکم با تلویزیون و گوشی سرگرم شدم تااینکه ‌دخترم بیدار شد و رفتیم خونه مامانم اونجا هم جارو کشیدم و گردگیری و تی کشیدن 

شام هم کتلت درست کردم جاتون خالی ظرفارو هم شستم دیگه یه ذره موندم و اومدم خونمون الانم برم بخوابم تا فردا

فردا هم کار خاصی ندارم صبح برم حموم دخترمم ببرم

ناهار هم مرغ شکم پر درست کنم

برم فردا بانک امروز نشد

عصر هم میرم خونه مامانم تنهایی حوصلم سر میره

شایدم رفتم آرایشگاه

‌شماها تایم کاری شغل همسرتون چجوریه؟ 

اگه ماموریتی هم هستن بیاین بگین چه کارایی میکنیم بهتون سخت نگذره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنامه ی دیروزم 

ظرفا رو بشورم از دیشب ✅

نهار درست کنم  سبزی پلو و ماهی ✅

نهار و ظرفاش ✅

باشگاه برم ❌

حموم برم ✅

نمازام بخونم ❌ پری شدم 

اتاق  پسرم مرتب بشه ✅

اتاق ما مرتب شه و تخت 

اشپزخونه مرتب بشه ✅

میز نهارخوری مرتب و دستمال بشه ✅

آشپزخومه برقی کشیده شه‌✅

اتاق من و پذیرایی برقی کشیده شه ✅

ابچکون خالی بشه ✅

همه جا طی کشی بشه ✅

اتاق پسرم برقی شه ✅

گلا اب بدم ✅

شام درست کنم ✅

غذای فردای همسرم اماده بشه ✅

ظرفای شام بشورن ✅

گاز تمیز کنم ✅ 

جانبی   

رفتم مهمونی

رفتم بازار برا خودم دور زدم 

لباس شستم و پهن کردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامه ی امروزم  

اتاقم مرتب کنم  

امروز دو تا تعمیر کار دارم برا فریزر پایین و کولر اتاقمون  بهشون سر بزنم ..

باشگاه برم 

حموم برم  

نهار درست کنم 

ظرفای نهار بشورم 

آشپزخونه صفحه تاپسش سیف کشی بشه 

اتاق پسرم مرتب کنم 

لباس خشک ها رو تا بزنم 

لباس بشورم و تا کنم 

برم امروز برا خودم یا النگو تکی( از اون کلفتا نها)  یا دستبند بخرم شهر دیگه 

شام درست کنم‌

ظرفای شام بشورم 

خواهرزادم ببرم پارک کودکان 

همینا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلااااااااام     من بلاخره بارمو زمین گذاشتم   چندروزیه با یه عروسک زنده در حال تع ...

الهی قربون دخترکوچلو عزیزمون برم قدمش برهمه گی ما مبارک باشه  انشاء اله فرزند صالح وسالمی باشه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

سلام خانم های گل منگلی.صبحتون بخیروشادی

مامان فرناز سادات قدیم هستم در حال حاضر مامان سه گل دختر  

وسط بدوبدوهام گزارش های شما رو هم میخونم و انرژی میگیرم‌.واسه منی که زندگیم یه مدت طولانی نظم و قانون ثابتی داشت این بدوبدوهای مادرانه خیلی شیرینه(دوستان قدیمی در جریان هستن واسه دوستان جدید میگم من ۷سال مادر یه گل دختر بودم و بعد در عرض دوسال خدا لطف داشت و دوتا گل دختر دیگه هم بهمون هدیه داد و زندگیمون دچار تغییرات اساسی شد اول گیج شدم از اینکه مث قبل نمیتونستم نظم بدم به برنامه ی روزانم اما کم کم یاد گرفتم چیکار کنم  الانم ناهار و سالادم حاضر.خونه هم مرتبه.منتظرم گل دخترون بیدار شن صبحونه بخورن‌.امروز روز روغن مالی سر و بدن و حمام گل دختراست.شام هم هیئت هستیم.احتمالا عصر یه خرید هم دارم کفش واسه فرناز ساداتم(دختر ارشدم  )فعلا خدانگهدارتون

سلام مهربون میخونمتون هر چند وقت یکبار❤️ مرسی از انرژی مثبتت❤️

سلام آوین خانم من شمارو خیلی قبول دارم یه خانم خودساخته وقوی لطفا بیا وبرامون بازم بنویس .زندگی پستی وبلندی زیاد داره مهم اینه تو ثابت قدم باشی عزیزم که هستی ....بهترین ها برای تو....

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام خانم های گل منگلی.صبحتون بخیروشادی مامان فرناز سادات قدیم هستم در حال حاضر مامان سه گل دختر &n ...

سلام خانمی با ۳تا بچه چطور نظم داری تو زندگی بیشتر برامون بگو .من با دوتا که درمونده شدم بس که شلوغن

سلااااااااام     من بلاخره بارمو زمین گذاشتم   چندروزیه با یه عروسک زنده در حال تع ...

خیلی خیلی مبارکه انشالله که قدمش براتون پراز خیر وبرکت وشادی باشه .مواظب سلامتی خودتون ونی نی باشین

سلام عزیزجان خدا قوت یک چیزی بگم وقتی احساس کردین  وقتش هست که از پوشک بگیرین وبازش کردین دیگه ...

سلام .بله دقیقا چند بار بازش کردم ولی دوباره مجبور به استفاده از پوشک شدم.واین کارمو سخت کرده .وقتی کارش کرد تموم شد صدام میکنه که منو ببر دستشویی ومن عصبانی میشم .ولی از دیشب دیگه نبستم فوقش خونه کثیف میشه ومن میشورم دیگه چاره ای نیست .فقط تو دستشویی خیلی بازیگوشی میکنه ومن شدید زانو درد دارم اذیت میشم واقعا.

عزیزم

قدم نو رسیده مبارکا😍😍

الهی ک زیر سایه پدر و مادر قد بکشه و بزرگ بشه، شاهد موفقیتهاش باشین عزیزدلم

این عروسک خانم اسمشون چیه؟ 

سلام آوین خانم من شمارو خیلی قبول دارم یه خانم خودساخته وقوی لطفا بیا وبرامون بازم بنویس .زندگی پستی ...

سلام عزیزم،شما به من لطف دارین❤️

مرسی از مهربونیتون❤️

بله من همچنان ثابت قدم هستم تو همه چیز😄😅

ولی یکم سبک زندگیم تغییر کرده😅

سلام خانم های گل منگلی.صبحتون بخیروشادی مامان فرناز سادات قدیم هستم در حال حاضر مامان سه گل دختر &n ...

سلام عزیزم

یکم برامون تعریف کن 

با دوتا بچه پشت سر هم چطور به خونتون نظم میدین؟ 

من ی دختر دوسال و نیمه دارم و خدا بخواد چندماه دیگه پسرم هم دنیا میاد، ولی خب از بعدش، از ریخت و پاش هاش، از اینکه نتونم، از اینکه قوانین زیر پا گذاشته شه، از اینکه دخترم دچار شوک نشه از همه اینا میترسم

اگه میشه یکم راهنمایی کن من درمونده رو😁