2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043586 بازدید | 88178 پست
سلام دوستهای خوب و نازنیم چقدر دلم برای دوستهای عزیز و تاپیک تنگ شده بود اما متاسفانه وقت نمیکردم و ...

سلام 💗🌷

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دوستهای خوب و نازنیم چقدر دلم برای دوستهای عزیز و تاپیک تنگ شده بود اما متاسفانه وقت نمیکردم و ...

سلاااااااام😍😍

به به صاحب تاپیک اومده. چه خوش اومده. ما باید از شما تشکر کنیم که این تاپیکو ساختی و منظم بودن و انگیزه پویایی و برنامه ریزی و نظم رو به من لااقل هدیه دادی😘😘😘

من فرین دخت هستم، 34 ساله، مامان نورا🌷🌷

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

به به رانا جون غافلگیرمون کردین 🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام من از ۸ بیدار شدم با مامان صبحانه خوردیم 

کلی لباس جمع کردم اتو کردم 

صبحانه بچه ها رو دادم 

النا کلاس نقاشی داشت ک توی آسانسور گیر کردیم وقتی رسیدیم کلاس تشکیل نشد 

زنگ زدم قاطی کردم براشون خیلی بی نظم هستن قرار شد النا رو جابجا کنند

ی سری لباس بردیم خیاطی برای مامان 

منم ی پیراهن سفارش داده بودم اومد آستین لباس دو سایزه باید دانتل بگیرم ببرم درست کنم 

رفتم قرص آهن خریدم خیلی موهام می‌ریزه 

ناهار خوردیم ظرفا رو شستم

مامان خونه رو جارو کرد چون میگه من تمیز جارو نمی‌کشم 

منم گردگیری کردم 

ایشالا بخوابم تا عصر

سلاااااااام😍😍 به به صاحب تاپیک اومده. چه خوش اومده. ما باید از شما تشکر کنیم که این تاپیکو ساختی ...

فرین دخت  اسمت همینه ؟ یا مستعاره ؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام،روز همگی به خیروخوشی

صبح ساعت ۸ بیدار شدم،سریع ماش گذاشتم پخته شد با پیاز داغ و ادویه،گذاشتم کنار،کاهو کلم شستم و سالاد آماده کردم.برنج کته کردم و ماش قاطیش زدم و زیرش رو خاموش کردم.گردگیری و لکه گیری انجام شد.دو تا لباس لازم داشتم چروک شده بود اتو زدم.گل دخترون بیدار شدن.فرماه سادات شیر دادم و شستمش.فرناز سادات چای نبات واسه خودش و خواهر جونش آماده کرد خوردن.صورت گل دخترون گلاب زدم.صبحونه خوردیم و زدیم بیرون.بالاخره قسمت شد و کفش مورد نظر فرناز ساداتم و پیدا کردیم،واسه فرماه سادات و فرگل ساداتم هم جوراب خریدم و یه روسری مشکی مجلسی واسه خودم که البته اومدم خونه تصمیم گرفتم ببرم عوض کنم با شال مجلسی.روغن موهای گل دخترون تموم شده بود رفتم تهیه کردمو برگشتیم خونه.زیر غذا روشن کردم به فرماه ساداتم رسیدگی کردم.سس سالاد آماده کردم.موهای گل دخترون روغن زدم.زانو ها و آرنج های فرناز سادات روغن زدم.ناهار خوردیم و میز سپردم به فرناز ساداتم.فرگل سادات خوابوندم همزمان به فرماه سادات شیر دادم ولی نخوابید.سپردمش به فرناز سادات و مقدمات شامو آماده کردم و شستن ظرفارو خودم به عهده گرفتم و گازوهود و کابینت و کانترو تمیز کردم.زیر میز نهارخوری جارو و طی کشیدم.فرناز ساداتم نسکافه درست کرد خوردیم.همزمان لیست کارهامو کامل کردم و انجام شده هارو تیک زدم.فرماه ساداتمو خوابوندم و فرگل ساداتم بیدار شد  قشنگ شیفتی کار میکنن.فرناز سادات و فرگل ساداتم راهی حمام شدن.همین الان فرگل ساداتم صدام زد مامان بیا من تمومم بیا منو بشول  منظورش اینه بازیم تموم شد.برم فرگل ساداتمو بشورم.عصرونه آماده کنم واسشون.فرناز ساداتمو راهی کلاس ورزش کنم.شام آماده کنم.همسرم بیان فرماه سادات ببرم حمام.برم روسری عوض کنم و شامو کارهای بعد از اون انشاالله. و بعد خواب بچه ها مرتب کردن خونه و گلدوزی 

ان شاالله خیلی زود کمر دردتون برطرف شه. و زودی بیاین گزارشای پر و پیمون بدین🙏❤

ممنون عزیزم 😘

چند روز پیش رفتم واسه معاینه گفتن که خوبه ولی همچنان تا یک ماه دیگه باید به استراحت ادامه بدم

عزیزییییزم... اشکالی نداره.. تو خونه زیارت عاشورا بخونید و عزاداری رو از تلویزیون دنبال کنید. برای م ...

ممنونم به لطف دعاهای شما و بقیه دوستان خدا رو شکر خواهرم حالش خوب شد و فعلا تحت درمانه ولی تونست از روز هفتم محرم برگرده به مجالس روضه 

بازم ممنونم از شما و همه عزیزانی که دعاش کردن ،ان شاءالله خدا بهترینها رو نصیب تک تک شما خوبان بکنه🤲🤲🤲🤲

سلام مهربون میخونمتون هر چند وقت یکبار❤️ مرسی از انرژی مثبتت❤️

قبلا گفتم بازم میگم،ندیده خیلی واسم عزیزی و دوست دارم 

وقتی نیستی جات به شدت خالیه،اللهی که زودتر به چیزی که میخوای برسی و پیشمون برگردی🤲😘

(یاد تیتراژ کارتون افسانه سه برادر افتادم اونجا که خواهرشون میگفت:برگردید با پیروزی برگردید)😅😅

سلااااااااام     من بلاخره بارمو زمین گذاشتم   چندروزیه با یه عروسک زنده در حال تع ...

مبارکه بسلامتی ان شاءالله😍😍😍😍😘😘😘😘

چقدررررر خوشحالم براتون،خدا روشکر که هردو سلامتید🤲🌹🌹🌹

کوچولوی دوست داشتنی،خدا نگهدارش باشه 

ان شاءالله در پناه خدا واهل بیت و زیر سایه شما و پدرش،بزرگ‌ بشه 🤲🤲🤲🤲🤲