2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043591 بازدید | 88178 پست

سلام بچه ها چه خبر؟

من چند وقتی بود که نیومدم چون سرم فوق العاده شلوغ بود

همسرم از ماموریت بالاخره برگشت و من کلی خرید و کارهای خونه داشتم عروسی یکی از آشناهای شوهرمم بود 

خلاصه درگیر بودم بنده

راستی چجوری میشه به بقیه گفت منو سوپرایز کنین؟😐🤣 

جمعه تولدمه و خیلی سوپرایز دوس ندارم ولی همه کادو میگیرن😑

خلاصه که اگه همتا خانم امون بده میام گزارشم مینویسم🩵

سلام  من امروز به برنامه هام نرسیدم   پسرم اذیت شدیییید داشت طوری که بدنم سر شده بوذ برا خ ...

الهی 

خدا قوت بانو 

بازار نمیدونم چه سری داره که برا منم تاثیرش از ده ساعت مدیتیشن هم بیشتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها چه خبر؟ من چند وقتی بود که نیومدم چون سرم فوق العاده شلوغ بود همسرم از ماموریت بالاخره ...

تولدت پیشاپیش مبارک 🌷💗💗

من که مستقیم میگم سوپرایزم کن 😁

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام

دوشنبه

از آخرین باری که بی دغدغه روزمرگی کردم نمیدونم چند سال گذشته ولی امروز دلم میخواست به سبک خودم بگذرونم،اول صبح نت گردی کردم، فیلم دیدم، خونه تنها بودم زدم رادیو آوا،همزمان به کارهام رسیدم

🔹بالای کمد دیواری(انبارلباس) ریختم پایین، لباسها تفکیک شد، اونهایی که خوب و تمیز بودن جدا گذاشتم بدم جایی،

🔹یه تعدادی قیچی کردم و سردوز زدم رفتن تبدیل به دستمال نظافت بشن.

🔹یکسری هم برای همیشه بایگانی شدن مثل فرم‌های مدرسه، چون دخترم خودش دوخته میخواد نگهداره.

🔹داخل لباسها یه دامن کوتاه پیدا کردم و بعد از دوسال دامن پوشیدم(دامن لطافت و زنانگی بیشتری به خانمها میده)

🔹کوله های مدرسه رو شستم تعدادی رو بدیم جایی، خیلی تمیز نگهداشته.

🔹تکرار قسمت آخر گاندو رو دیدم، چقدر حس خوبی داشتم و چقدر لذت بردم، یک موسیقی خوب یک فیلم خوب، یک کتاب خوب و.. .... چقدر میتونه روی احساست نسبت به خودت به ریشه هات تاثیر بذاره، چقدر میتونه ایجاد غرور کنه و یا برعکس...آخرین باری که فیلم جدی دیدم یادم نمیاد، چون اصلا سریال نگاه نمی‌کنیم، نه از تی وی، نه شبکه خانگی شاید واسه همین اینقد بهم چسبید. 

🔹پیاده روی+مطالعه درسی+مطالعه آزاد

🔹گردگیری و روتین

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام شبتون بخیر

دیروز عصر پسرا رو بیدار کردم و حاضر شدیم رفتیم پایین. 

همسرم نیم ساعتی تاخیر داشت

بخاطر بارونی که باریده بود،  اب چم شده بود اطراف درختها،  با پسرا رفتیم یکم بازی کردن.  یکم اطراف خونه قدم زدیم،  رفتیم مهد قدیم علی جون رو دیدیم،  کلا جم شده بود ولی علی دوس داشت دوباره از بیرون ببینتش. 

بالخره همسرم اومد.

همسرم و پسرا رفتن ارایشگاه

بعدش رفتیم خرید

برای علی جون دوتا ست تابستونی خریدم، بعد دیگه نمیشد برای مهدی نخرم ولی ازونجایی که لازم نداشت،  براش بزرگتر خریدم بزارم واسه تابستون سال اینده انشالله. 

برگشتیم خونه و شام و خواب

امروز: 

صبح زود بیدار شدم،  علی جون و باباش حاضر شدن، وسایل علی رو اماده کردم رفت مدرسه. 

دو ساعتی پای لپتاپ نشستم و تقریبا ده تا اپیزود از اموزشم رو دیدم. 

مهدی جون بیدار شد،  براش صبحانه اوردم

شروع کردم تمیزکردن خونه، گردگیری و جارو کامل خونه انجام شد. 

لباس خشکها تا شدن رفتن کمد

و بعد رفتم سراغ یه قورباغه

تمام کمد پسرا و لباسهایی که تو چمدون بودن رو بررسی کردم و جمع بندی و دسته بندی شدن،  یسری خروجی داشت

یسری ذخیره بودن😁😎. 

تحلیل و نیازسنجی انجام شد برای فصل سرد بعدی و همچنین عید و فصل گرم بعدی

یه لیست بلند بالا برای خرید تهیه شد🙄،  خدا بخیر بگذرونه😁. 

انشالله کم کم بخرمشون. 

نهار اوردم با مهدی جون خوردیم

بعدشم خوابیدیم دو ساعتی(خوابم این روزها کم شده بود و بدنم واقعا نیاز داشت، اخراش هنوزم دلم میخواست بخوابم ولی مورچه کوچولو نذاشت). 

با پسر کوچولو میوه خوردیم

بعدش رفتم سراغ کمد خودم و همسرم

اونجا هم دسته بندی انجام شد،  خروجی نداشتیم

نیازسنجی انجام شد و یه لیست بلند دیگه ازونجا دراومد😁. 

دو تا پارچه چادر مشکی دارم،  باید بدم برام بدوزن

برای خودم اکثر نیازمندی های لیستم دوختنی بودن،  در واقع کمد لباسهام رو تحلیل کردم و چند ست تابستونی و چند تا زمستونی تو ذهنم شکل دادم و بر اساس موجودی که داشتم،  یسری ایتم ها کم بود.  باید برم پارچه بخرم براشون. 

بعدش تعداد زیادی لباس باید اتو میشدن که انجام شد. 

این وسط چون علی جون محل کار باباش بود تا شب،  مهدی هی حوصله ش سر میرفت و نیازش به رسیدگی بیشتر شده بود. 

نیم ساعتی هم وقت شد پای لپتاپ بشیتم

همسرم تماس گرفت گفت با خواهرش کار داره و شب میریم اونجا

یه دوش گرفتم و حاضر شدم، همسرم اومد رفتیم خونه خواخرش و تا پاسی از شب اونجا موندیم. 

و الانم بالخره خاموشی زدیم و پایان امروز رو رسما اعلام کردیم

فردا باید برم اداره،  امیدوارم خوب پیش بره

فایزه میاد پیش پسرا بمونه

سلام صبحتون به خیر و شادی

امروز احیانا یه نیم ساعتی وب گردی کنم

بعدش زبان و کتابهام رو تموم کنم. عصر کلاس دارم اول و بعدش هم جلسه شعر خوانی باید برم . اگه وقت کنم برم پدرشوهرم هم ببرم. از الان باید برا شام یه تدارکی ببینم وگرنه وقتی بیام دیر میشه . احیانا مواد ماکارونی آماده کنم ناهار خودم با نون بخورم بقیه ش بزارم یخچال شب آماده داشته باشم

راسی دیشب رفتم خرید خونه کردم و خیارشور فوری  درست کردم بهتون توصیه میکنم چون خیلی نسبت به کنسروش خوشمزه تر و سالم تره . ارزش وقت گذاشتن داره و اینکه این روش رو حرارت خیارشور جا میفته و مثلا صبحی میتونین درست کنین برا مصرف شب 

سلام دوستهای خوب و نازنیم

چقدر دلم برای دوستهای عزیز و تاپیک تنگ شده بود اما متاسفانه وقت نمیکردم و اهمال کاری میکردم امیدوارم همگی خوب باشین. زهرا جون خیلی دوستت دارم و باید خیلی از تو یاد بگیرم     

ببخشید خیلی از دوستان جدید هستن افتخار آشنایی با شما رو نداشتم ولی خوشحالم اینجا بودین و تاپیک و فعال نگهداشتین    

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
بله عزیزم چه جالب من فکر میکردم شما سنت بیشتره😂

از کاربریم میگی 😀

تازه یه کاربری دیگه قبل تر از اینم داشتم 😁

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }