2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043536 بازدید | 88177 پست
چقدر خوبه که از هم خبر دارید😍😍 وخدا رو شکر که خوبن🤗🤲 پس اینم بپرسم شاید خبر داشته باشید ازش کا ...

آره ایشونم رفیقمونه 😍

الانم گل دخترش کلاس اول میره 

من چند ماهه  بهش دسترسی ندارم به خاطر فیلترینگ 

دیانا باهاش در ارتباطه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
چقدر خوبه که از هم خبر دارید😍😍 وخدا رو شکر که خوبن🤗🤲 پس اینم بپرسم شاید خبر داشته باشید ازش کا ...

فکر کنم این وسط خاموش خوندن، یک بخش رو با دقت نخوندین ها 😉

یدفعه سال 98 یک گروه واتساپ  تشکیل شد و کم کم یسری از بچه ها که رفته بودن گروه دیگه اینجا نیومدن 

اینایی که گفتید از اون دوره تاریخی هستند 🤪

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو بارداری دوقلوهام تا بعد زایمان بدم میومد ویار و بدحالیم هم به جای سه ماه هفت ماه طول کشید 😅 ا ...

حالا من به  بنده خدا امید دادم گفتم 4 ماه 

شما و رومینا زدین از اساس نا امیدش کردین که 🤦‍♀️

7 ماه و 9 ماه 😅

گزارش دیروزم:

خودم روزه بودم(طلب دارم🥺)،طبق معمول صبحانه و راهی کردن پسر به مدرسه و دختر به مهد ،خودمم بالاخره رفتم باشگاه ثبت نام کردم😃این موفقیت رو صمیمانه به خودم تبریک عرض میکنم 🥰😅

برگشتم خونه جمع و جور هال و اتاقا و لباس خشکا،ظرف شستن ،تخلیه ابچکون،ناهار بچه ها ماکارونی داشتن برای همسر پلو ماهی درست کردم(دستورش این شکلیه که :ماهی رو سرخ میکنم ولی نه در حد اینکه کامل پخته و برشته بشه،فقط در حد اینکه بوش یکم گرفته بشه،بعد پیاز و سیر تفت میدم ،بهشون کشمش اضافه میکنم با کمی رب گوجه و رب انار،ادویه هم زردچوبه و فلفل،ادویه ماهی هم باشه خوبه،بعد برنجی که پختم رو اول قسمت کمترشو میریزم ته قابلمه ماهی رو میچینم رو برنج و مواد سس رو میریزم رو ماهی  که تا برنجم دم بیاد  طعم و مزه سس به خورد ماهیا بره و ماهیا هم کامل پخته بشه،بعد بقیه برنجمو میریزم و میزارم دم بکشه.این غذا بین مردم اینجا طرفدارای زیادی داره)

لباسشویی دو دور شسته شد،نماز و خوندن سه جزء قرآن،هالو جارو دستی کشیدم،ظرفای  نهار،بعد از ظهرم چون میخواستم برم خونه پدر شوهر قبلش براش با بلغور جو دمی درست کردم(مثل دمی گوجه فقط یکم شُلتر درست کردم حالت شله مانند)،برا خودمون و برادر شوهر هم جدا شام درست کردم،اونجام ظرفا روشستم و برگشتم خونه،باز لباسشویی روشن کردم😥😥،میوه برا همسر،داروی دختر و خواباندش ،حمام رفتم ،لباسا پهن شد،داروی خودم و تمام☺️

حالا من به  بنده خدا امید دادم گفتم 4 ماه  شما و رومینا زدین از اساس نا امیدش کردین که 🤦 ...

نه من چون دوقلو بود برام دوبله حساب کرده بودن😂

ان شاءالله برا ایشون اینجور نباشه و در حد همون سه ماه معمول  اول فقط🤲

فکر کنم این وسط خاموش خوندن، یک بخش رو با دقت نخوندین ها 😉 یدفعه سال 98 یک گروه واتساپ  تشکیل ...

چرا خوندم و یادمه حدیث خانم اون موقع گفتن براشون مقدور نیست بره وات ساپ ولی دیگه کسی از تشکیل شدن گروه حرفی نزد برای همین فکر نمیکردم تشکیل شده باشه

گزارش دیروزم: خودم روزه بودم(طلب دارم🥺)،طبق معمول صبحانه و راهی کردن پسر به مدرسه و دختر به مهد ،خ ...

باشگاه خیلییی خوبه  😍😍😍 هر شب خواب میبینم تو باشگام 😁

من که دو ماه نمیرم  میخوام ار هفته ی بعد برم  

ولش نکن اصلا بعد یک سال خودت تغیییییر رو متوجه میشی 

واسه غذا هم باید یه سر بیام اهواز شماها چقدر غذای جدییید دارید که من دوست دارم امتحان کنم 

من جاریم مال جنوبه  ۱۲ ساله جاریمه  ولی دریغ از یه دعوت 😐☺😁 اصلا نمیگه چه غذاهایی دارن  😂😂😂

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام خانوم گلا خیلی تاپیک رو دوست دارم فوق‌العاده انرژی میده به منم کمک میکنید راهنماییم کنید؟ م ...

سلام عزیزم 

بعله بنده تا ۲۰ هفته اینجوری بودم😅

از همه چی حالک بهم میخورد تا سر خیابون هم میرفتم یک نایلون همرام بود چون ممکن بود گلاب به روت بالا بیارم

۲۰ هفته خوب شدم خداروشکر

امروز این اهنگ گذاشتم تو خونمون پخش شد عجب چسبید  به خونه حال و هوای خوبی داد  گفتم لینکش برا شما بزارم 

https://musico.ir/download/افشین-مقدم-زمستون/

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
به به خدا قوت  عکس بعد رو هم دیدم،اما چون نوشته نداشت رو این ریپلای کردم  چه آشپزخونه خل ...

قربونت برم شهرزاد جون لطف داری البته میدونی که همیشه هم انقدر مرتب و خلوت نیست🙈🙈

چه جالب... همسر منم کارشناس بهداشته و خیلیم حساس ولی من کار خودمو میکنم😜😜

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
مدیر داخلی👌✅ میشه بی زحمت بگید خوراک کدو رو چطور درست میکنید،ممنون🌹

شما که خودتون استادین، من از شما یاد میگیرم

والا من کدو رو با روغن کم سرخ میکنم، پیاز داغ درست میکنم، ادویه، رب گوجه، رب انار یا آلو میریزم و روش گوجه حلقه شده رو میزارم یه مقدار تفت بخوره کدوهای سرخ شده هم میچینم روش. یه حبه سیر هم 3-4 تیکه میکنم و میریزم. بعد یه مقدار کم آب جوش میریزم و میزارم آروم آروم جابیفته.

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
قربونت برم شهرزاد جون لطف داری البته میدونی که همیشه هم انقدر مرتب و خلوت نیست🙈🙈 چه جالب... همسر ...

همون کار خودمون بهتره 😉