من چند روزی هست گزارش ندادم دیگه کلی میگم
در جریان که هستید بچه های ما همچنان تعطیل و خونه هستند، با کلاس مجازی 🤕 و تکلیف هایی که کامل نوشته نمیشه و پیام معلم و....
به خاطر حضور بچه ها کارهای روتین پر تکرار تر بوده(ظرف و جارو و گاز و سینک و یخچال و لباسشویی و جمع و جور و گردگیری، جابه جایی و شستن میوه و خرید و خالی کردن زباله ) به توان n
به علاوه اینا، 👇
سبد سیب زمینی پیاز رو تمیز کردم 🥔
شلف شوینده ها تو لاندری خالی شد و تمیز شد و دوباره چیده شد
اما خود لاندری رو هم ریختم بیرون و حسابی کار داره و کلی هم خروجی احتمالا
کمد دیواری اتاق خودم رو ریختم بیرون و دو طبقه کمد لباس و کمد کیف و چمدون ها مرتب شد، یدونه چمدون بزرگ که هیچوقت استفاده نمیشه گذاشتم بفروشم و جا زیادی خالی شد برای چیدن کیف ها 👜👛👝🎒(اما بازم چیدمان رو مخمه، دلم میخواد این کمد ها جمع بشه و کمد جدید نصب کنیم)
این بین آلبوم ها هم بیرون اومد و کلی با بچه ها ذوق کردیم از دیدن عکس های قدیمی
حجم زیادی هم لباس مونده و باید جمع بشه 👕👗🧥👔(از همه بیشتر همین آخری رو مخه، 👔 پیراهن های قدیمی همسر که نه پوشیده میشه و نه میزاره رد بشه)
کاور پارچه ها رو بررسی کردم و یسری خروجی گذاشتم برای فروش و رد کردن ، یسری هم گذاشتم ببرم خونه مامانم بدوزن اما هنوز جمع نشده و همینجوری فقط جدا شدن و باید چیده بشن تو کاور و موندنی ها جمع بشن، میخوام یک بازبینی دیگه هم داشته باشم شاید بازم تونستم کمشون کنم
یسری قلمه دارم برگهای خشکشون رو جدا کردم 🌱🌿
از دیروز هم تو خونه وضعیت عادی پس از یخبندان اعلام شده و داریم تمیز کاری و میکنیم
ثنا و پارسا اتاقشون رو تمیز کردن
راه پله که این روزا فقط سریع کفش هارو و میآوردیم و میپریدیم تو خونه به وضع اسف باری دراومده بود پارسا مرتبش کرد 👟👞👢و باید امروز جارو بشه
علی هم که دیدین اتاقش رو مرتب کرده 😐
الانم فرش تو هال رو جارو دستی زدم و جمع کردم، میخوام کف رو جارو کنم و طی یا دستمال بکشم بعد مبل ها و فرش رو برگردونم سر جاشون 🛋️
اتاق خودم هم وقتی لباس ها جمع شد برگرده به چیدمان قبل، احتمالا اونجا رو هم اول کف دستمال کشیده بشه، چون جا تنگه و طی جا نمیشه 🛏️
کتابهایی که خریده بودم بعد دو هفته بالاخره رسید و کلی ذوق کردم 😍📚📚 یسری دیگه هم کتاب سفارش دادم 😬
از خونه هم فقط یبار بیرون رفتم که مدرسه علی سه شنبه برای مادر ها مراسم تقدیر گرفته بود، بهمون جایزه هم دادن 😄
کتاب صوتی جدید هم خون خورده رو شروع کردم و به نظرم نگارش خوبی داره و فکر کنم داستانش هم جذاب باشه