2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043594 بازدید | 88179 پست
از وقتی از شیر گرفتمش یه جاسگزین برا خودش پیدا کرد اونم گرفتن گوش من وقتی که میخواد بخوابه ،در طول ر ...

ای جانمم  چه بامزه 😄😄

مرسی عزیزم  امیدوارم  چسبش از کارربیفته 😄😄

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
چه کردی با منننننننننننن     حتما امتحانش میکنم  توضیحاتت با جزییات ،عالی و وسوسه ک ...

نییووش ژاان عشق جان 

امیدوارم دوس داشته باشید 

دختراااا شما هم  آشپزیاتونو  بریزید وسط  هرچی بلدید  لطفا   

من خیلی دلم میخواد  آشپزیمو بِاِرتِقائَم  !!😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@sh_saadat   بیا حالا قهر نکن یکم از خوبیات میگم حرف قبلیمو بشوره و ببره  من از شهرزاد ...

قبول نیست  ،شما  خونه های همدیگه  رو دیدید مثل اینکه 🤨🤔

منم میخوام ببینم خب !

قبول نیست  ،شما  خونه های همدیگه  رو دیدید مثل اینکه 🤨🤔 منم میخوام ببینم خب !

راستش رو بخوای یه بخشی از خونه تو رو هم دیدیم 🤭

و هنوز شیفته و سرگشته منتظرم به اون نظم برسم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام بچه ها روز برفیتون بخیر 

صبح نماز شبم قضا شد نماز صبح خوندم و خوابیدم 😩😭😩😩 نمیخوام بخوابم نمییییییییخوام 

نه و نیم بیدارشدیم 

اونم بسکه بچه ها دستکردن تو چشمم 

دارم پسرمو از پوشک میگیرم وای که چقد وحشتناکه اصلا اصلا همکاری نمیکنه 

تراخدا هرکی راهکار داره بده 

قبول نیست  ،شما  خونه های همدیگه  رو دیدید مثل اینکه 🤨🤔 منم میخوام ببینم خب !

میگم من که اینجا هم عکس زیاد گذاشتم 

یک تاپیک هم دارم عکس های نشیمن خونه رو گذاشتم 

اما خب اون رفقا رو دیگه زخمی کرده بودم مونده بود فقط عکس سرویس های خونه رو بزارم 🤪

ولی این رفیق شفیقمون دیانا خانم حریم خصوصی خیلی محکمی دارن و من بعد دو سه سال رفاقت مجازی تازگی ها موفق شدم یک گوشه از فرش خونش با یک پایه مبلش رو ببینم 🤓

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
نییووش ژاان عشق جان  امیدوارم دوس داشته باشید  دختراااا شما هم  آشپزیاتونو   ...

هر سوالی از اشپزی داشتی بپرس😍تا جایی که بلد باشم جواب میدم❤️به شدت بهش علاقه دارم❤️

بیاین خونه ی شلخته ی من ببینین  

همین طور که در جریانید از پری روز ظرف نشستم😬😅   عاقا از وقتی مجازی شده کلاسا من اصلا اعصاب برام نمی مونه تمیز کنم 

دیگه تا ظهر مغزم هنگ میکنه از دست پسرم 

خودمم که میدونید دو قطبی خفیف دارم رفتم تو مود افسردگی اصلا دل به کار نمیدم   دیدم خونم رو گند برداشته آنچه خودم ریختم  انچه پسرم ریخت و نتیجش شد این که در پایین مشاهده میکنید   حالا به عشق قبل و بعد که براتون بزارم تمیز کردم  

من این طوری نیستما ولی وقتی میرم تو مود افسردگی این جوری میشم دیگه یه هفتس پسرمم بود پیشم نور علی نور 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }