2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043613 بازدید | 88179 پست

سلام  برنامه ی دیروزم 

برم روان پزشک   هم خودم   هم پسرم✅

ظرفای شام بشورم‌❌

ابچکون خلوت بشه✅

نهار درست کنم✅

اتاقم و تختم مرتب بشه✅

کلاس پسرم و درساش✅

گاز تمیز بشه❌

ظرفای نهار بشورم❌

لباسا شسته و پهن بشه✅

نمازا خونده بشه✅

داروها خورده بشه✅

عصر دکتر پوست برم✅

به بابام سر بزنم✅

پذیرایی مرتب بشه✅

شام درست کنم✅

ظرفای شام بشورم❌

سطل زباله خالی بشه❌

جانبی   دو بار رفتم داروخونه  

رفتم نون وایی 

این قدر خونه سرده که از کنار بخاری نمی تونستی تون ورتر بری برا همین ظرفا موند چون تو آسپزخونمون سرد بود و ما در اتاق خواب به سر میبردیم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خواهش میکنم دوست مهربون🌹 بله من وقتی این تاپیکو دیدم مدت زیادی از تشکیلش نگذشته بود و از اول خوندم ...

انقدددددد حست شیرین و ناب بود که احساساتی شدم و دلم خواست بغلت کنم ...

پست تونو فرستادم برای چند نفر از اعضایی که میشناختم

اتنا گفت: بوسشو بهتون برسونم   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باسلام، (حس حسادت نیمه شبی) قربونت یه چیزی هم ازمن یادبگیرمثلاتنبلی، مدل لاک پشتی انجام کارها، شکموب ...

شکموبودنتو اتفاقا دوس دارم 

به امیدروزی که بیام اونورا بریم پاتوق همیشگیت فلافل با سس انبه بزنیم   از وقتی گفتی رفته جز رویاهام 

رویایی که یه روزی

قراره واقعی واقعی بشه 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
میدونی که خیلی عزیزی💚 من بگم چی از اینجا یاد گرفتم؛  1.ریختن آب جوش و پودر لباسشویی داخل سین ...

بله بله و یاداوری عزیز بودن هردفعه برام دلپذیرتر از دفعه قبله

چه خوب که دوباره مرور میکنیم .مورد یک رو حتما امتحان میکنم 

دختر باهوش باش جوري رفتار كن که انگار هيچ كاري نميكني ا، اما مخفيانه براي آرزوهات بجنگ!!! 🌱نمازه ...

دقیقا دارم اینجوری رفتار میکنم و برای آرزوهام مخفیانه میجنگم   

😘😘😘😘 حرفشون جنبه شوخی داشت و گرنه من خودم دوست داشتم مثل شما مثلا بتونم با بچه هام مشاعره کنم ، ...

@sh_saadat   بیا حالا قهر نکن یکم از خوبیات میگم حرف قبلیمو بشوره و ببره 

من از شهرزاد

سخن ور بودن 

قدرت تحلیل کردن مسایل (هرچیزی که فکرشو بکنید حتی سیاست)

اعتمادبه نفس 

ذوق و شوق هنریش که عاشقشم سلیقه شو تو کارای هنری دوس دارم

یه وسواس فکری تو نظم و چیدمان براساس تقارن داره که خیلی مخم سوت میکشه از دستش 

از بس که حوصله به خرج میده

ولی نتیجه رضایت بخشه

رو یادگرفتم 

خوووش اومدی دیانای عششق  😘 یکی شَم  من بِاضافم :  منم کباب تابه مدل سوسن جون میپزم ...

چه کردی با منننننننننننن  

حتما امتحانش میکنم 

توضیحاتت با جزییات ،عالی و وسوسه کننده بود

@sh_saadat   بیا حالا قهر نکن یکم از خوبیات میگم حرف قبلیمو بشوره و ببره  من از شهرزاد ...

آره واقعاشهرزادهمه ایناروهست شوخ طبعی وپیداکردن حل هرمشکلی یاوسط مشکلات زدن به بیخیالی عالیه  خلاصه پکیج کامل قربونش برم

عزیزم شرمنده ام میکنید با این همه لطفی که نسبت به من دارید😊😘😘 بله این افتخارو داشتم که باهاتون ا ...

از وقتی اون پست رو خوندم دلم میخواد برم از اول تاپیک دوباره کم کم بخونم 😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام همگییییی  و  آذربانوی دوستداشتنی 💖 بله در این خصوص که احادیث هم زیاد هست که تصمیم ه ...

فکر کنم مصداق اون جمله اذربانو تو این جمع فقط من باشم،، هنوز هیییچ اقدامی تو موردی نکردم اینجا میام میگم بعدشم ولش میکنم 😬

اما خب بقیه دارن مسیرش ن رو میرن و گزارشش رو هم میدن دیگه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
دقیقا دارم اینجوری رفتار میکنم و برای آرزوهام مخفیانه میجنگم    

حالا به من بگو قول میدم به کسی نگم 🤪

@sh_saadat   بیا حالا قهر نکن یکم از خوبیات میگم حرف قبلیمو بشوره و ببره  من از شهرزاد ...

آورین 🧐

ایندفعه رو میبخشم 

راستی اون حتی در سیاست رو بکن مخصوصا تو سیاست 🤪

آره واقعاشهرزادهمه ایناروهست شوخ طبعی وپیداکردن حل هرمشکلی یاوسط مشکلات زدن به بیخیالی عالیه   ...

من قربونتون برم 😘

اون زدن به بیخیالی رو قبول دارم شدید 😬