2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043620 بازدید | 88179 پست
اره عزییزم  پیاز رو رنده ریز میکنی  ابش رو میگیری  گوشت رو اضافه میکنی   ورز م ...

من گوشتو به این روشی که گفتین آماده میکنم(بدون آرد) بعد ته قابلمه روغن میریزم سیب زمینی که‌گرد برش زدم میچینم بعد روش گوجه فرنگی که اونم گرد برش خورده میزارم  (به گوجه و سیب زمینی نمک میزنم)،حالا نوبت گوشته اونم رو گوجه پهن میکنم ضخامتش به اندازه کباب سیخی میشه تقریبا ،در آخرهم برنجی که پختم میریزم رو موادم و میزارم دم بکشه .

خیلی خوب میشه و اهالی خونه میدوستن.

میشه گوجه رو سرخ کرد ولی به نظرم چون چربی گوشت میره به خورد گوجه ها دیگه لازم نیست سرخشون کنم و اینطوری چربیش کمتره.

با گوشت چرخ کرده مرغم هم میشه درستش کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه

پنجشنبه خونه نبودم ظهر جمعه برگشتم فقط کارهای ضروری رو انجام دادم

امروز صبحانه آماده کردم

به پرنده ها رسیدگی کردم

ظرف شستم

میگرن خان تشریف اوردن

در و پنجره رو باز کردم از هوای بهاری و بارونی لذت بردیم(صرفا جهت پز😄✌)

کلی کار صدف انجام دادم

اجاق خریدم ولی پهن تر از اجاق قبلی بود یه عاااالمه تلاش کردم تا موفق شدم جاشو درست کنم و دیگه از شر شستن ظرفهای سیاه خلاص شدم

شام درست کردم

یه کم کار مونده که بهتر بود انجام بدم ولی ناز سردردم رو باید بکشم، چند روز آینده یک عالمه کار دارم باید زودتر خوب شم

برا سلامتی حدیث و نی نی‌ش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شب بر همه خوش

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
سلام به همه پنجشنبه خونه نبودم ظهر جمعه برگشتم فقط کارهای ضروری رو انجام دادم امروز صبحانه آماده ک ...

ان شا ءالله سردردتون هرچه زودتر خوب بشه🤲

گاز هم مبارکتون باشه😍

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

عزیزم شما برای اینکه عصر نخوابید چه راهکارهایی دارید؟  من هم می خوام خواب عصر را حذف کنم ولی ت ...

سلام

خواب عصرگاهی من دوتا علت داره، گاهی از نظر روحی خسته ام که مقاومت نمیکنم و میخوابم چون هیچی مثل خواب من را آروم نمیکنه

از اینکه بگذریم بقیه موارد طبق عادت، میرسه به یه ساعتی ناخودآگاه خوابم میگیره،فقط هم همون چند لحظه تحت فشارم (مثل اعتیاد😅)اگر اون چند لحظه یه جوری مقاومت کنم دیگه میپره،

برای این خواب عادت گونه راه حل زیاده،بلند شی کاری انجام بدی، مقدمات نهار فردا را بذارم، یه دوش بگیرم،یا زمان نت گردیم را منتقل کنم به این ساعت، یا نشسته در حد 5دقیقه چرت کوتاه بزنم، یا سعی کنی هر روز زمانش را کمتر کنی،هیچ عادتی به صورت تهاجمی از بین نمیره، چون مغز به این روال عادت کرده در مقابل تغییر مقاومت میکنه. 

به هییییچ عنوان برای بیدار نگهداشتن خودم چه شب چه روز از کافئین استفاده نمیکنم چون حتی یکبار استفاده ازش برای پراندن خواب چنان ضرری برای مغز داره که بخوابی ضررش خیلی کمتره. 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام

🌱شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن...!

☘️این روزها از شدت سرما و افت فشار گاز، فعالیت ما هم در منزل به حداقل کاهش پیدا کرده😁

❄️نمازها+ذکر روز+زبان +درس

❄️ناشتا آب ولرم

❄️8ساعت سرکار بودم+همزمان کتاب صوتی گوش کردم،غلط زیاد داشت ولی چون صدای گرم و آرومی داشت خوانش بدش را تحمل کردم

❄️رسیدگی به مینا

❄️صبح دمنوش به لیمو بهارنارنج بادرنجبویه، عصر دارچین و لیمو

❄️حمام گربه شوری( طولش بدیم دمای خونه افت میکنه) +رسیدگی بعد از حمام+رسیدگی های ویژه+جوراب و روسری و کلاه پوشیدم😆

❄️نظافت آشپزخانه(گاز+کابینتها+جارو+زباله ها...)

❄️شستن و جمع کردن ظرفها، یکسری+ظرفهای شام را نشستم اونقد سردمه که پاهام درد میکنن فقط رفتم زیر پتو

❄️آماده کردن شام+کرفس پاک شد+نهار فردا(برنج را صبح بلند شم بذارم)

❄️نرمش+65تا شنا

❄️بادام شکستم+کشمش پاک شد

❄️مسواک +دوباره آبرسان و..

💚خدایِ مهربانم

یاریمون کن که در لحظاتِ سخت زندگیمون ناامید نشیم و رحمت ها و بخشش هات رو از یاد نبریم

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام آقا من نمیتونم کربوهیدرات رو حذف کنم بدنم ارزش میگیره خخخظهر با بچه ها خوابیدیم تا نزدیکی ۵ 

سریع بیدار شدم چای دم کردم همسرم اومد حلما رو نگه داشت من رفتم آمپول زدم ی کم شیر و ماست و ...خریدم 

شام فلافل درست کردم برای خودم دمنوش به لیمو درست کردم 

آماده خوابیدن شدم حلما از ۱۱ رو نامه فعلا بیداره

سلام آقا من نمیتونم کربوهیدرات رو حذف کنم بدنم ارزش میگیره خخخظهر با بچه ها خوابیدیم تا نزدیکی ۵&nbs ...

نباید کربوهیدرات رو حذف کنی،فقط باید مصرفش رو مدیریت کنی،مگر اینکه دکترت بهت گفته باشه برای مدت کوتاهی حذفش کنی❤️

سلام 

اقا من بر خلاف زهرا تو این شرایط سخت کم آوردم 🤪

یعنی یجورایی زندگی انگار تعطیل شده 

کارهایی که شده این چند روز :

اول اینکه یسری جابه جایی داشتیم،، 

تو اتاق خودم دراور و پاتختی ها رو جمع کردیم و گذاشتیم تو راهرو، تخت رو چسبوندیم به دیوار و کنارش اندازه ی یک  تشک دونفره جا خالی شد و اونجا تشک پهن کردیم و روز اول 5 نفره اونجا خوابیدیم و بعدش هم همسرم رفتن اتاق ثنا و 4 نفره تو این اتاق خوابیدیم 

در طول روز پکیج سمت اتاق خواب ها کم  میشه و تو هال هستیم و شب باز پکیج اینور کم میشه و تو اون دو تا اتاقیم، در اتاق علی و پارسا هم تا اطلاع تاتوی تخته شده 😁

تو هال هم همه ی مبل هارو جابه جا کردم و فرش رو کشیدم جلو شوفاژ که چسبیده به شوفاژ بشینیم و غذا بخوریم، البته که بازم سرده 

هر چی هم که بگید لباس پوشیدیم 😬

همسرم هم که صبح میرن و شب میان اما شب ها با پارسا مشغول میشن درها رو پتو زدن، پنجره ها و کانال کولر رو نایلون زدن و هر چی درز بوده پوشوندن 

کار خونه هم در حد آشپزی وظرف شستن انجام شده فقط بعد جابه جایی ها جارو زدم، یسری هم لباس تا زدم و باز چیدم تو سبد و هنوز نرفته تو کمد ها 

برای یادآوری بگم آب که جوش میاریم میریزیم تو فلاسک که تایم کمتری گاز روشن باشه، برق هم که میدونید برای تولیدش گاز مصرف میشه و تو مصرف اونم باید حواسمون باشه ❤️

روز مادر برای نهار رفتیم خونه مامان‌بزرگ همسر براشون کیک پختم و بردم، قبلش یه سر سرعتی رفتیم خرید علی و پارسا لباس لازم داشتن و خریدیم و همونجا پوشیدن و رفتیم مهمونی 😁

عصر هم یک سر رفتیم خونه مامانم ( اونا هم لوله های آبشون یخ زده و همچنان آب ندارن) 

بچه ها هم که از سه شنبه تعطیلن و کلی هم تکلیف نوشته نشده دارن، امروز باید دیکتاتور طور مجبورشون کنم به نوشتن 😈

دیگه همین دیگه، از جارو و گردگیری و جمع و جور و شستشو خبری نیست 😁

به خاطر حضور بچه ها کتاب صوتی هم تقریبا متوقف شده، درس هم همینطور 😑

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام من دیشب کتونی ورزشی هام رو شستم 

صبح هم یکی از کوسن های مبل و زیر سففره ای و ی سری لباس شستم

سوپ گذاشتم برای حلما 

فریزر ساید رو تمیز کردم و وسایل پیتزا درآوردم برای خودم و النا 

خیلی حوصله کار ندارم کاش زمستون زودتر تموم بشه 

من گوشتو به این روشی که گفتین آماده میکنم(بدون آرد) بعد ته قابلمه روغن میریزم سیب زمینی که‌گرد برش ز ...

این روش حتما امتحان میکنم  به نظر خوشمزه میاد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }