2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043611 بازدید | 88179 پست

@کارنلین    

کارنلین  عزیییزم امیدوارم به راحتی زایمان کرده باشی 

هر وقت تونستی بیا ما منتظرتیم 😘😘😘

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ان شا ءالله سردردتون هرچه زودتر خوب بشه🤲 گاز هم مبارکتون باشه😍 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل ف ...

ممنونم عزیز مهربون❤❤

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دیشب کتونی ورزشی هام رو شستم  صبح هم یکی از کوسن های مبل و زیر سففره ای و ی سری لباس ش ...

😂😂😂

👌👌👌

یعععنی خیییلی باحالی زی زی 😄  

ماشاءالله همش داری کار میکنی  و میگی حوصله ی کار ندارم 😂😂

پس من چی بگم ¿ 😄

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
منم عصر یه چرت کوچولو رو باید بزنم البته از هول کارا نمیخوابم زیاد میخوای شما هم تایمر گوشیتو بزار ...

اینقدر خوابم عمیقه که گاهی آلارم گوشی رو متوجه نمیشم و گاهی هم قطع می کنم و دوباره می خوابم. 

عزیزم آدما با هم فرق دارن و هر کس توان بدنیش با بقیه متفاوته ، من فکر میکنم شما توقعتون از خودتون زی ...

درسته حرفهاتون ولی می خوام اگر بشه حداقل یکسال شدیدتر کار کنم تا هم کسری ها و کمبودهای شغلی ام جبران بشه و هم پیشرفتش انگیزه ای بشه برای ادامه راه. 

اگر راهکاری برای تقویت و حفظ توان روحی و جسمی ام پیدا می کردم خیلی خوب بود. 

سلام خواب عصرگاهی من دوتا علت داره، گاهی از نظر روحی خسته ام که مقاومت نمیکنم و میخوابم چون هیچی مث ...

دقیقا علت های خواب عصرگاهی من هم همینه. 

از ساعت دو و سه تا پنج و شش عصر کم انرژی هستم متاسفانه.

سلام

امروز تا ساعت سه تقریبا سر کار بودم.

بعد هم سردرد و کمر درد شدید داشتم که خوابیدم. یه ساعت قبل بیدار شدم ولی هنوز در حال استراحتم. مسکن خوردم منتظرم اثر کنه بلند بشم به کارهام برسم. توی این مدت چند صفحه از این تاپیک رو که نخونده بودم خوندم. 

متاسفانه سه تا کار امشب باید انجام بشه که وزغ های زشتی هستن و هیچ علاقه ای به انجام شون ندارم ولی چاره ای هم نیست. 

کارهایی که دوست دارم تا قبل خواب انجام بدم:

دم دادن چای و دمنو‌ش

تهیه شام

تکمیل کردن و ارسال تکلیف درسی ام

فیش برداری های ضروری 1 و 2 و 3

تکمیل لیست(الف) 

تکمیل لیست(ب) 

خواندن ختمی که شروع کردم

صلوات

داروی پوستی

داروهای خوراکی

من گوشتو به این روشی که گفتین آماده میکنم(بدون آرد) بعد ته قابلمه روغن میریزم سیب زمینی که‌گرد برش ز ...

مگراینکه تا قبل از یک بهمن، منو با خوشمزه هاتون وسوسه کنین که بیام پست بذارم 

یه جور عجیب و غریبی دلم خواستش 

فرداشب درستش میکنم

ترکیبی از روش شما و سوسن جونی   چه شوووووووود !!!!!

خداشماها رو  واسم حفظ کنه که خیلی چیزا ازتون یادمیگیرم 

بحث کتابای چندبار مصرف و یه بار مصرف آبان جون (که باعث شد یه سری از کتابای یه بار مصرفو رد کنم و بره و در تلاش باشم برای خرید چندبار مصرفا)

از اذربانو :تفت دادن تخمه کدو _برق انداختن سینگ با جوش شیرین  یادگرفتم _جمله های نابشم که نگم چقد قابل تامله 

این حمام‌ با اعمال شاقه رو اصلا خودت انداختی سرزبونمون و این دفعه هم حمام گربه شوووووور  

از زهرا و اوین دویدن در هرشرایطی رو دارم یادمیگیرم که ساکن نباشم 

چقد از دیدن سینگ و اجاق گاز تمیز تون کیف کردم (حدیث و نگین )

شهرزاد جنبه ی بدآموزی داره چیزی ازش  یادنگیرم بهتره 

میگم توام بیا کنار من در کنارهم به این فعالا حسوووووودی کنیم 

اگه تک تک نام ببرم چندصفحه میشه تشکر کردنم 

فقط بدونید با گزارشاتون زندگی میکنم و یه وقتا غصه میخورم (مث وقتی که عزیز بیماری رو در کنارتون دارین ) و یه وقتا ازته دل ذوق میکنم بابت نی نی جدید ،عروسی ،تولدا،پیشرفت کاری و درسی و خودشناسی و خودآگاهی ..... یه وقتا هم ریسه میرم سر خراب کاریاتون  

امیدوارم تک تک تون سلامت باشین و موفق

و 

بمونید برام   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

سلام بر همگی

دیشب با اینه خیلی دلم میخواست زود بخوابم ولی نشد که نشد که نشد و تا ساعت ۳ بیدار بودم 

ساعت ۶ و نیم بیدار شدم

سرکه انگبین درست کردم

صبحانه آماده کردم

نهار برای همسر پختم

ظرف شستم

به پرنده ها رسیدگی کردم

به مدت سه روز با دوستم یک کارگاه روانشناسی برگزار میکنیم(مدرسش ماها نیستیم) 

ساعت ۸ و نیم آماده شدم که برم، اونققققددددر بارون شدید بود نه اسنپ پیدا میشد نه آژانس، آخرشم دوستم اومد دنبالم با هم رفتیم، ماشینش نقش قایق رو به خوبی ایفا کرد و هر جور شده به مقصد رسیدیم

اونجا هم کلی کار ازم کشید

کادوی عروسی دوستم رو دادم

بدهی یکی از دوستامو پرداخت کردم

بدهی اسنپ رو دادم

کمی زبان خوندم

ساعت ۴ و نیم برگشتم خونه

کار صدف انجام دادم

دوش گرفتم

لباسامو دادم ماشین لباسشویی زحمتشو کشید، لباسا رو تو اتاق پهن کردم و پنکه رو روشن کردم زودتر خشک شن

شام درست کردم

مجددا ظرف شستم، دیدم میلی به تمام شدن ندارن، منم اصرار نکردم، بقیه رو صب میشورم

شب و روزتون بخیر

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
     مگراینکه تا قبل از یک بهمن، منو با خوشمزه هاتون وسوسه کنین که بیام پست بذا ...

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

و سلامی دوباره از فرین دختی که هنووووز خودش و دختر کوچولوش مریضن. سندروم احوالات عجیب جسمی-روحی پریودی هم اضافه کنید
امشب دوباره رفتیم دکتر. دخترم بدجوری سرفه میکنه
از همون ساعتهایی که سر کار بودم تصمیم گرفتم که امروز خواب عصرو حذف کنم و در عوض بیشتر به خونه و زندگی برسم
رسیدم خونه پخت ناهار و تکمیل کردم
ناهار خوردیم و دخترم و همسرم خوابیدن
من کمی نت گردی کردم و بعدش یا علی گفتم و افتادم به جون خونه
دمنوش سیب و هل و دارچین دم کردم
برای دخترم چهار تخم دم کردم
سوپ شلغم گذاشتم
ظرفای شسته شده رو جابجا کردم و ظرفهای ناهار رو شستم
عصاره گوشت (کمپوت گوشت) گذاشتم
روی کابینت ها رو مرتب کردم و دستمال کشیدم
برای شام و ناهار فردا کوکو سیب زمینی درست کردم
دلم میخواست هال و اتاق ها هم مرتب شه که وااااقعا انرژی نداشتم😴

دعا کنید دخترم زودتر خوب شه😘🙏

نیاز به حموم هم دارم هر چند گربه شور طور باشه😂

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام به همه

بعد چند روز غیبت برگشتم 

درسته غیبت داشتم اما چالش خالی بودن سینک و تمیز بودن اپن و روی کابینت رو رعایت کردم😁

امروز صبح پاشدم با دندون درد وحشتناک چند جا زنگ زدم ببینم کجا برم از دندونم عکس بگیرم 

زنگ زدم مامانم اومد خونمون منم دور خونه و جمع کردم و سینک خالی شد و رفتم 

عکس رو گرفتم و اومدم خونه مامانم واسه ناهار نموند و رفت 

منم همیشه یه غذای نیمه آماده تو فریزر واسه این موقع ها دارم مواد ماکارانی و رو از فریزر دراوردم و تا نی نی خواب بود ناهار خوردیم و سینک تمیز شد 

یه چرت نیم ساعته با نی نی زدم 

همسرم عکس رو برد دندون پزشکی نشون داد دندون به عصب رسیده 😔

سه شنبه وقت دارم منم مشکلم با دندون پزشکی اینه که اصلا بی حس نمی شم گاهی حتی ۳ تا امپول مجبور میشن بزنن برای یک پر کردن ساده انقدم جنس دندون هام بده که نصف عمرمو دندون پزشکی بودم😆

همسر اومدو من مواد کتلت رو حاضر کردم ک سرخشون کردم 

یه سر رفتیم خونه مادرشوهرم و ۲ ساعتی موندیم برگشتیم شام خوردیم 

منم سینک و گاز و اپن و روی کابینت رو تمیز کردم 

الانم دارم نی نی رو میخوابونم

شب همگی خوش

سلام

🌱›راه شروع هرکاری این است که حرف زدن را تمام کنید و شروع کنید به انجام دادنش!

❄️نمازها+ذکر روز +زبان

❄️ناشتا آب ولرم

❄️سرکار نمایشنامه یک شب با شیطان را از ایران صدا گوش دادم بسیار لذت بردم(بر اساس خاطرات مستر همفر بود)

❄️نهار استراحت

❄️نظافت آشپزخانه+تمیز کردن گاز+چند بار ظرف شسته شد+جاروی آشپزخانه+زباله ها رفت بیرون+سینک خشک و تمیز شد

❄️کرفس پاک شد +خریدها جابجا شد

❄️شام +نهار فردا + میان وعده(دمنوش+خوراکی+غذا+شربت سکنجبین) برای دخترم

❄️شلغم پختم(قبلا از چند فرسخیش رد نمی‌شدم ولی الان با کمال میل میخورم، این یعنی بلوغ یا کهولت؟)

❄️گوشه کنارا جمع شد(هر چند با بودن دائمی چند پتو وسط هال، مرتب شدن زیاد معنی نداره)

❄️روتین آخر شب+لباس گرمتر+کیسه آب گرم پر کردم موقع خواب بذاریم زیر پاهامون

💚خدایا

قلب هامون رو به سمت امید،روشنایی و پیشرفت هدایت کن...

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞