2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043611 بازدید | 88179 پست
سوسن یه جا دیدم دوس داری آشپزخونه هامونو ببینی  این از منه البته کابینتام فلزیه و طرح آشپزخونم ...

وَ َ َ َ َ  چچچچه ه ه ه ه ه مییییکُنه  اااییین کااااربرررر  😃😃😃👏👏👏👏👏👏

شیرمادر نان پدر حلالت نگین ژااان 😍👌

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام   امروز به خودم سخت نمیگیرم   چون گازها هر ان ممکنه قطع بشه  و باید بریییم زیر پ ...

ببخش گلم کباب دیگی رو امکانش هست بگی چطور درست میکنی؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
سلام خانم ها ببخشید یه کمک میخواستم پسرم ۵ سالشه یک ماهه سرفه خلطی میکنه ۳ تا دکتر بردمش.کواموکسی کل ...

عزیزم این همه دارو به بچه ندین خدایی نکرده برای معدش مشکلی پیش میاد ، اگه عسل طبیعی دارین شب قبل از خواب یه قاشق مرباخوری بهش بدین تا صبح راحت میخوابه تا چند شب ادامه بدین انشاالله بهتر میشه.

اصلا از سر کار که میام خیلی بی انرژی هستم و تا دوباره کار مفیدی توی خونه انجام بدم حداقل سه الی چهار ...

عزیزم آدما با هم فرق دارن و هر کس توان بدنیش با بقیه متفاوته ، من فکر میکنم شما توقعتون از خودتون زیاده ، خانمی که کار بیرون انجام میده همین که بتونه در حد معمولی به کارای خونه رسیدگی کنه عالیه ، بدن شما به دلیل کار بیرون به استراحت بیشتری نیاز داره تا دوباره اون انرژی از دست رفته رو جبران کنه سعی کنین خودتون با بقیه مقایسه نکنین.

عزیزم آدما با هم فرق دارن و هر کس توان بدنیش با بقیه متفاوته ، من فکر میکنم شما توقعتون از خودتون زی ...

به به دختر خراسان 😘💕💕💕💕

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ببخش گلم کباب دیگی رو امکانش هست بگی چطور درست میکنی؟

اره عزییزم 

پیاز رو رنده ریز میکنی  ابش رو میگیری 

گوشت رو اضافه میکنی   ورز میدی 

اگر دیدی شله  یکم بهش ارد بزن 

نمک و فلفل که میزنی 

حالا تو ماهیتابه نچسب میچینی مثل کتلت  بعد از گوشه ماهیتابه در حد نیم لیوان اب میریزی با شعله ی متوسط میزاری بپزه  بعد دیدی ابش داره خشک میشه دوباره اب میریزی چندین چند بار اب میریزی تا خوب بپزه 

نکته

موقعی بر میگردونی که کف ماهیتابه اب نباشه 

ابش نباید بالای کباب بگیره باعث ریز شدنش میشه 

همین مواد رو تو توستر میتونی بچینی با درجه ۱۵۰ در حد ۳۰ دقیقه  تا ۳۵ دقیقه  میزاری بپزه   تو توستر طعم بهتری میده 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلاااام

اگه فک کردین من تو شرایط سخت کممیارم سخت در اشتباهین😎😎😁. 

امروز صبح، کل خونه رو مرتب کردم، در راستای استفاده حداقلی از انرژی  جارو برقی نکشیدم،  ظرفها رو شستم، لباس خشکها تا شدن

نهار کباب تابه ای درست کردم کنارشم سیب زمینی و برنج،  زرشک و زعفرون هم واسه روش. 

پسرا کلی شیطونی کردن

همسرم اومد نهار خوردیم،  

ان مرد امد،  ان مرد با چند دبه ۲٠ لیتری اب امد😁😁😎. 

خونه مرتب و تمیز شد. 

نشستم پای لپتاپ و چند ساعتی کار کردم،  خداروشکر خوب پیش میره. 

همسرم و علی جون رفتن شرکت دوستشون، قبل رفتنشون هنه اشغالها رو جم کردم باهاشون فرستادم پایین. 

برای شام اش رشته گذاشتم

برای همسر لیست خرید فرستادم

پریشب خواهرم تماس گرفت گفت بریم این چند روز خونشون بمونیم تا اب بساد،  حقیقتش فکر نمیکردم شرایط انقد سخت بشه تشکر کردم و گفتم بعدا میام دیدنتون ولی فعلا سرذه بیرون نمیایم. 

امشب اون یکی خواهرم زنگ زد گفت فردا بیا خونمون،(من هر روز دوش میگیرم الان ۷۲ ساعته حمام نرفتم احساس بدی دارم) این شد که پیشنهادش رو پذیرفتم و انشالله فردا صبح پسرا که خوابشون کامل بشه میریم خونشون یه حمام هم بریم(خدایا کارمون به کجا کشیده😁😁). 

مهمونی امشب هم خداروشکر کنسل شد افتاد دوشنبه،  حس چرکولکی داشتم دوست نداشتم برم مهمونی با این وضع. 

تا اخر شب

اش رو تکمیل کنم

شام سرو بشه صرف بشه،  جم بشه

ظرفا شسته بشه

خریدهای همسر رو جابجا کنم

و یکم رو سایتم کار کنم

اره عزییزم  پیاز رو رنده ریز میکنی  ابش رو میگیری  گوشت رو اضافه میکنی   ورز م ...

خیلی هم عالی، با این حساب روغن اضافه نمیکنی ، چه غذای سالمی 😍 مثه کبابه طعمش؟ 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
خیلی هم عالی، با این حساب روغن اضافه نمیکنی ، چه غذای سالمی 😍 مثه کبابه طعمش؟ 

اره روغن اضافه نمیکنم تو توستربیشتر به کباب میزنه  اره خیلی طعمش خیییلی خوبه 

سلام دوستای قشنگم بعد ی غیبت طولانی

صبح بیدارشدم نماز شب و نماز صبح رو خوندم دخترم بیدارشد و گریه ک  بیاپیش  من

منم رفتم پیشش خوابیدم و شوهرمم رفت سرکار 

متاسفانه متاسفانه خوابم میبره تراخدا چالش صبحاتون چطوریه که بیدار میمونید

9باصدای بچه ها بیدار شدم گوشیو دادم دستشون که بذارن بخوابم 

اخرش مجبور شدم بیام تو هال 

صبحانه خوردیم 

زیارت عاشورا و ال یاسین گوش دادم  

اتاقارو ریختم بهم و تمیز کردم

شلف ارایشی هامو تمیز کردم نماز ظهر و عصر و قضا 

ظرفارو شستم و سینک رو شستم و ابچکونو خالیکردم همه جارو جارو کردم 

قورمه سبزی گذاشتم