2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043627 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منو از نصفه شب بپذیرید

همه خوابن و من مثل جغد بیدار البته که گوشی هم بی تاثیر نیست( صد درصد هست😁)

امروز رو با حمام و به قول دوستان اعمال شاقه و حمام ماهور

و شستن ۳ سری لباس شروع کردم

بعدم از حموم که بیرون اومدم با حوله سوپرایز روز مادری رو برام انجام دادن😆

فک کن با حوله تن پوش نشستم روی مبل و میز جلوم

الحمدالله که عکسی نگرفتیم🤣

بعدم ناهار آماده کردم

و لوبیای خیسونده از دیروز رو ریختم تو زودپز

لباسای ماشین رو خالی کردم و پهن کردم

بعد ناهارم ماهور رو بردم دکتر چکاپ بنویسه

و برگشتیم که متوجه شدم شام مهمون دارم

البته که قرار بود شام بریم پیش مامان 

اما دیگه روم نشد به مهمونا بگم نیایید و چون به مامان نگفته بودم میخوام بیام خونشون

واسه همین زنگ زدم که مامان ما فردا میاییم پیشتون

دیگه سریع برنج خیسوندم و مرغ و گوشت رو از فریزرگذاشتم بیرون

کمی استراحت کردم

لوبیا های پخته رو بسته بندی کردم

و بعدم سالاد و 

پختن شام و آماده کردن وسایل پذیرایی و...

مهمونا اومدن و رفتن و الحمدالله همه چیز خوب انجام شد

بعدم بقیه ظرفا رو شستم

و یه تعداد از ظرفای خشک رو هم جمع کردم

و قرص و مکملا رو خوردم 

و نخ دندون و مسواک و دهانشویه و کرم آبرسان

سوسن یه جا دیدم دوس داری آشپزخونه هامونو ببینی 

این از منه البته کابینتام فلزیه و طرح آشپزخونم قدیمیه اما دوسش دادم و سعی میکنم همیشه تمیز باشه

راستی عکسم برای دیروزه یادم رفت بزارم

امشب بازم ریخته به هم😅

ای جانمممم چه اسم زیبایی عزیزممم 🤗🤗🥰 حدیث ما هم از همین حالا ذوق اومدنشو داریممم  ان شاءال ...

الهی آمین

ممنون از محبتت🥰

این نیز بگذرد...                                                       
ان شاء الله به سلامتی. چه اسم قشنگی.  کلا اسمهایی که مربوط به طبیعتن خیلی قشنگن. و جدا از اون ...

خدا مادرتو حفظ کنه برات دوستم.

ان شالله هرکس دوست داره خدا خودش بهش هدیه بده.

من واقعا دوست داشتم.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام 

تولد حضرت فاطمه، روز زن و مادر، را خدمت شما دوستان عزیز که علاوه بر مادری و همسری، به فکر رشد و پیشرفت خودتون هم هستین، تبریک میگم و در این روز پربرکت بهترینها را براتون آرزو میکنم🌺💚💐

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
منفی ۱۸😍🤩😍🤩😍🤩 تهران الان منفی ۳ هست من انقدر کیف میکنم.

وقتی تا منفی 23درجه برسه در حدی که آب‌جوش، میریختیم روی شیر آب ، روی زمین یخ می‌زد فکر نکنم دیگه کیف کنی😂از سال 86چنین سرمایی نداشتیم. من که دو روز واقعا دارم اذیت میشم از شدت سرما، مخصوصا که خودم سرمایی هستم و خونه هامون هم کمی سردن🤕🤒

راستی اسم دخترت خیییلی قشنگه😍ان شاءالله به سلامتی به دنیا بیاری و ببینی دختر چه رنگ و بویی به زندگی میده🤗😃

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام و صبح به خیر. 

تولد حضرت زهرا(س) و روز زن بر بانوان قدرتمند و هدفمند تاپیک مبارک باد. 

روز عالی ای داشته باشید. 

دوست داشتید برای آرامش دل من هم دعا کنید.

حدود نیم ساعتی هست که روز من هم استارت خورده. 

فعلا چای دم دادم. 

200 تا صلوات فرستادم. 

لیست کارهای امروز رو نوشتم و هنوز در حال تکمیل شدنه🥴

امیدوارم بتونم به همه کارهام برسم....

سوسن یه جا دیدم دوس داری آشپزخونه هامونو ببینی  این از منه البته کابینتام فلزیه و طرح آشپزخونم ...

به به، خدااااقوت عزیزم... هزارماشاالله چقدر تمیزه😍😍

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام به همگی. ولادت خانم فاطمه زهرا (س)، بزرگداشت مقام زن و روز مادر رو به همه شما عزیزان پرتلاش تبریک میگم. خداوند بهتون عمر با عزت بده و ان شاالله سالیان سال سایتون رو سر اهل منزل مستدام باشه💐🌸🌷🌹🌻🌺😘😘😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...