2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043630 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه  امروز صبح تا نی نی خواب بود ظرف ها رو شستم و صبحانه خوردم  دور خانه جمع شد& ...

منم پلاستیک ها رو دور نمیندازم ،از کوچیکا برای جمع کردن زباله تر استفاده میکنم از بزرگترا هم برا جمع کردن کاغذ باطله و بطری و نون خشک استفاده میکنم .اینجا یه گلفروشی داریم اینجور چیزا رو با گلدون عوض میکنن

اینجوری خیلی کم و به ندرت کیسه زباله میخرم

حدیث عزیزم، شماره دوزی پروفایل، کار خودتونه؟  هم بسیار قشنگه هم حس بسیار خوبی رو منتقل می کنه. ...

خدا قوت 

ان شاءالله که لباسشوییتون درکش بالا باشه و همچنان با شما همکاری کنه😅😅

من یکی داشتم از اونا که درشون از بالا باز میشد واقعا برا شستن پتو عصای دستم بود الان چند ماه که خراب شده و جاش به شدت خالی بارها به همسرم گفتم تعمیرش کنه ولی میگه چون قدیمی شده قطعه اش به راحتی پیدا نمیشه🥺🥺

اینی که الان دارم مثلا ده کیلوییه ولی گفتن بیشتر ۵کیلو لباس توش نزارید،منم با این وضع کمرم نمیتونم پتو بشورم به پتوشویی بیرون  هم حس خوبی ندارم ،شاید چون تا حالا امتحان نکردم

فرق شاره دوزی با گلدوزی چیه؟من گلدوزی بلدم ولی شماره دوزی نه

شماره دوزی مثل بافتنی نقشه داره و با کوکهای ضربدری ( فقط)و طبق نقشه باید طرحتون رو پیاده کنید.

گلدوزی دوختهای متنوع داره.

این نیز بگذرد...                                                       
منم پلاستیک ها رو دور نمیندازم ،از کوچیکا برای جمع کردن زباله تر استفاده میکنم از بزرگترا هم برا جمع ...

چه کار قشنگی تعویض با گلدون

این نیز بگذرد...                                                       
خدا قوت  ان شاءالله که لباسشوییتون درکش بالا باشه و همچنان با شما همکاری کنه😅😅 من یکی داشتم ...

از نیروی پسران خونه و روز تعطیل برای شستن پتو ها استفاده کنید😉

این نیز بگذرد...                                                       
سلام و من:  دیروز صبح خواب موندم و فایزه طفلی نیم ساعتی پشت در موند،  شب قبلش پسرا با گوش ...

فقط امتحانتون😂

اتفاقا دیروز پسرم داشت از زبون دوستش تعریف میکرد که دانشگاه میره و الان که فصل امتحاناته هیچکس بلد نیست و یه استادشون سر امتحان بهشون گفته که شما فقط حضور بزنید من نمره میدم😑منم به پسرم گفتم این میشه که بعدها(جز تعداد کمی)بقیه وقتی میرن سرکار هیچی رو نمیتونن درست انجام بدن نه مهندسمون مهندس خوبی میشه نه صنعتگرمون و نه بقیه (البته قبول دارم بعضی از درسا ممکنه هیچوقت تو بعضی از شغلها استفاده ایی نداشته باشه و کاملا بی ربط و بیهوده اس خوندنش اما اینکه هیچکدوم از درسا رو نخونن نه دیگه )

لبتاپتون هم مبارک باشه🌹🌹

گزارش ورزش امروز من 🏝️🏝️🏝️ پانزده دقیقه قدرتی + پیاده روی 

عالی ان شاءالله پرقدرت ادامه بدین🤲

منم دوست دارم ورزش کنم اما به خاطر دیسک کمرم حتی پیاده روی اروم هم برام سخته ،منتظر جلسات فیزیوتراپیم هستم شاید بعد از اونا وضعم بهتر بشه

انشالله که بهتر بشی🌹🌹 اون کاغذ یا نت حاصل از تخلیه ذهنیتو اگه دوست داشتی با ما به اشتراک بزار، ای ...

ممنون عزیزم  .  

یادداشت های تخلیه ذهنی ام ساختارمند نیست. هر فکری که به ذهنم می اومد و هر احساسی که داشتم پشت سر هم و سریع یادداشت می کردم مثل چند تا اتفاقی که باعث ناراحتی ام شده بود،صدای همکارم که بلند بلند صحبت می کرد و کلا رفتارهای رومخی داره، کارهایی که باید امروز و حتی روزای دیگه انجام بدم و مرتب تو ذهنم چراغش روشن می شد. هر فکری که به ذهنم می اومد سریع یادداشت می کردم... لینجوری انگار آرامش و تمرکز بیشتری پیدا می کردم.