2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام خدا قوت  بعله خیلی ها از این تاپیک حاجت گرفتن 😉😁

این قشنگترین و کاملترین توصیف بود😂😂😂👌👏

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شامتون ساعت ۶.۳۰ هست با آنه یا تکرار۹.۳۰؟ میخواستم بگم همراه با دیدن آنه کشمش پاک کنین که شما اغلب ...

ساعت 9ونیم میبینم

اکثر اوقات فراغت را درس میخونم حیفم میاد همون چند دقیقه را هم بشینم کشمش پاک کنم میگم غنیمته چند صفحه درس بخونم😅😅

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
چه خوب که یه نفر از من بزرگتر پیدا شد 😍😍😍😃

شما چند سالتونه خانومی ؟ 😊🥰

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

شب بخیر دوستان

گزارش امروز من

طبق روال قبل پختن ناهار و آماده گردن صبحانه و رفتن سرکار

امروز تو مدرسه کارم خیلی زیاد بود

دیگه برگشتن ناهار رو کامل کردم سریع بخوریم که یه کاری پیش اومد تا ساعت ۳ درگیر بودیم

دیگه ۳ من زیر کرسی غش کردم از خستگی

بیشتر از یه ساعت خوابیدم

وقتی ماشدم خیلی سرم سنگین بود و احساس بدی داشتم

سریع وضو گرفتم بهتر بشم

نماز خوندم و ذکرامو گفتم

چای دارچین دم دادم خوردم بلکه انرژی بگیرم

رفتم سراغ کارای خونه

جاروی کاملی کشیدم

اذان شد نماز خوندم

و شام رو آماده کردم

بعدم سرویس داخلی رو با پودر صابون حسابی شستم

شستن ظروف و پاک کردن گاز کار بعدیم بود که انجام شد

بابا اومد بهم یه سر زد کمی پذیرایی کردم و رفتن

با ماهور کلی کار کردم و املا گرفتم

کوثر رو این ترم هم کلاس زبان مجازی نوشته بودم 

عصر یه سر به سایتش زدم که چک کنم کلاسا کی شروع میشن متوجه شدم ثبت کلاسش انجام نشده من یادمه انجام دادم نمیدونم چرا ثبت نشده بود

کلی دخترم ناراحت شد و گریه کرد😔

دیگه زنگ زدم آموزشگاه و قرار بر حضوری اومدنش شد

طفلی دخترم روی مجازی بودن زبان برنامه ریخته بود

هر چند دردسر منم زیادتر شد چون باید هفته ایی دوبار ببرم و بیارمش

دیگه هر جور بود باهاش حرف زدم و از دلش درآوردم😄

سوره ی واقعه رو خوندم

بعدم شام خوردیم

میوه خوردیم و فیلم دیدیم

قرآن گروهی شرکت کردم سوره هامو خوندم

مواد ناهار فردا رو گذاشتم کنار فردا صبح آماده کنم

و بعد هم مسواک و روتین 

شما چند سالتونه خانومی ؟ 😊🥰

41اما کودک درون بسیار فعال☺️😁

41اما کودک درون بسیار فعال☺️😁

چه خوب خدا حفظتون کنه 😁😍

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
من هر چی گیرم میاد میخونم.  یه نکته ای که راجب کتابهای روانشناسی بهش رسیدم،  سلیقه ادمها ...

عزیزززممم 🥰

کاملا حق باشماست 👌

خوب شد یادم انداختی  منم انننقد کتاب چه کسی پنیرمرا جابجا کرد  رو دوست داشتم که  یادمه گذاشته بودم تو لیست دوباره بخونمش به کل فراموشیده بودم 😑

اما زهراجون  😄😄  ینی فقط  کلللللل  کامنتت یه طرف  ، جمله ی آخریت هم یه طرف  !! 👌🤣🤣

دمِ شخصیتِت  گرم  که چه عرض کنم ¿ بسیاااررر دااااغ  خواهرجووونممم ❤😂

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

دقییییقاااااا 😂😂😂👌

بییییگ لایک بهت شهرزادی ❤

خببببب دوستانِ جااااان   

بنده نمی دونم چرا باز انرژیِ روحیم ته کشیده بووود  به زووور ساعت ۲ونیم خودمو کشوندم  حاضر کردم  خودمو 🥴

وبعد بچها رو  

و ۳ رفدیم  

برای پسرمم سیب زمینی سرخ کرده بودم  با بطری آب برداشتم 

(راستی اگه بچه تون مث پسرمن لاغره و نیازمند کالری بیشتر  گاهی  موقع سرخوندن سیب زمینی ، کنجد بزنید بهش  بدک نیست ! )  

بعععععععد  

رفتیم اونجا خانم روانشناس فرمودن نیازی به حضورِ بنده نیست 😅!! 

و کلا هم یک ساعت بعدش باید نیرفتیم دوباره دنبالش 

دِ خب اعلام میکردین  من انقد به زووررر خودمو نمیرسوندم اونجا 😄😄

بنابراین ما چون تایم داشتیم گفتیم بریم نون خریدن  ( یه نونوایی خاص و عالی ولی بسیاااارر دوووور  هست که فقط گاهی میتونیم بریم اونجا   چون دوره ) بله آبجی های گلممم  😄😄😄خلاصه ما  رفتیم و رفتییییم تا بالاخره  رسیدیم نونواییه و  نون خریدیم و برگشتیم !!!!  

رفتیم دنبال پسرجان  که فرمودن درسته که کلاس تموم شده  ولی من میخوام هنوز اینجا بمونم و بازی کنم   منم  بهش سخت نگرفتم و گفتم یه ساعت دیگه بازی کنه 

ما هم رفتیم به مادر همسر  زود یه سر بزنیم و برگردیم   

اممممممااااا  اونجا  هی مهمون اومد و  مهمون اومد 😑

و منم هی ظرررف شستم و ظررف شستم 

البته خب منم از دیدن مهمونا  روحیه گرفتم 👌💖

همونجا هم شام صرف شد 

اومدیم خونه و جا دادن نون ها  ، و رسیدگی و  سعی بر خوابانیدن بچها   که بالاخره ۱۲ خوابیدن

روتین پوستی 

و کلا هم ثاااانیه شماری میکردم  که هرچی زودتر  بیام اینجا پیش شما  💖

دقییییقاااااا 😂😂😂👌 بییییگ لایک بهت شهرزادی ❤ خببببب دوستانِ جااااان    بنده ن ...

راستی نگفتم اون کارگاه روانشناسی خیلی خوب و موثر بوده  

راجع به  مغز خمیری و مغز سنگی بوده  که فکر میکنم کتابش هم هست تو بازار ! 

بهتون می تُوصیَم که با یه روانشناس در ارتباط باشین  برای فرزندانتون 💞

قری که هست از نظر سط و اینا  ولی امروز می گفت ژل بزن  وگرنه روزای دیگه موهاش شونه هم نمی ...

خدا حفظش کنه 

بچه های این دوره ماهارو رو دستشون راه میبرن 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

اما دیروزم 

پررراز ذکر  و  نماز اول وقت بود خداروشکر 

دائم الوضو که اکثر اوقات سعی میکنم باشم  ولی دیروز بیشترترتر  پایبند بودم   

در راستای فرزند پروری هم موقع راهی نمودن پسرم از قوی و شجاع بودن حرف زدیم 

از حضرت مهدی عج حرف زدیم 

و یه جور بیسکوییت خاص هم که کسی بهمون داده 

یکم بیشتر براش گذاشتم  بهش گفتم به دوستات هم بده  ، چون که ما با خوشحال شدن بقیه خوشحال میشیم 

(آخه می دونین خیییییلی سخت با بقیه دوست میشه ، ارتباط میگیره ها ! امما  دوووست نمیشه با هیچکی ، دوست داره  تو خودش باشه  ، وقتی هم که برگشت گفت دادم به معلمم اون به بقیه هم داده !!😢    و تیرم به سنگ خورد !! )  

نمی دونم دعای کدوم مسلمونی هم بود  که خودم پر انرژی بودم  و دخترم  برای اولین بار تو عمرش خوابید  وقتی که من میخاستم کار کنم 

و من  تندتند  حیاط و دستشوییش رو شستم   با کوهی از لباس دستی  اما اینبار  لک دار کم بود   بیشتر شامل شالها ی خودم و پیرهن و جوراب شلواری های دخترم  و کلا لباسهایی که حالا حالاها باید نو بمونن  بودن 😄

ولی خب شستن و پهنیدنشون خودش یه ماجرای مفصل داشت که تعریفش از حوصله تون  خارجه !!😄😄

جارو و ناهارو  شام پزی 

کللللللللی قرآن خوندن 💚

یه کوچولو  خیلی کمممم هم بازی با پسر 

دیگه فعلا یادم نمیاد اما بیشتر از اینا بود که !😅

فعلا شبتون آرووووم عشششقاااا  

ارادتمندیم 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

اومدم گزارش بنویسم اما دیگه واقعا حسش نیست

خونه رو هم در همین وضعیت میخوام ول کنم و بخوابم 😁

وقتی یک آدم نابلد کار فرهنگی میکند، نتیجه میشه این 🙄

قرار بوده 23 دونه کتاب رو بسته بندی کنم، زدم خونه رو پکوندم🤦‍♀️،تازه  فعلا 8 تاش فقط کاور شده 🤪 و بقیه راه تا بشن اینطوری مونده 👇

ولی خودمونیم درسته هنرمند نیستم اما خوش سلیقه ام ها، چه قشنگ شدن 😎