2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043663 بازدید | 88179 پست
وااااای شهرزاد  فقططط درس خوندن ۱۰ تا دوازدت  خیلی باحال بوود 😆

دیگه کاریه که از دستم برمیاد 😬

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
دقیقا👌👌👌کاش میشد چندین بار این پستتون رو لایک کنم😍 من عاشق خوندنشونم خصوصا با جزئیات😄

منم همینطور 

دلم میخواد همه طومار بزارن 😁

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امروز مثل همشه کارای روتین خونه اماااااا غول کارای امروز پاک کردن کله پاچه بود😥😥مثلا تمیز کرده ...

خیلی هم خوشمزست 😋

چه ذوق کردم از این همه شور و علاقه شما به یادگیری😍😍😍😍 من چندتا دوره اقتصاد میخواستم از مکتبخونه ...

ممنونم😍😍😍

انشالله موفق باشی عزیزم. 

دوره های مکتب خونه خوبن. من اولین بار ۷ سال پیش مباحث اولیه برنانه نویسی رو با استاد بازرگان اونجا دیدم، انقد شیرین مطرح میکرد که هنوز هم مزه ش زیر زبونمه🥰. 

انشالله که بتونی نهایت استفاده رو ازش ببری

سلااااممم دختراااا  دلم براتون یذره شدددد خوبین ؟  گوشی ام در دست تعمیر بود و خودمم پ ...

سلام رومینای مهربونم

چی شده چرا انقد بهم ریخته بودی عزیز دلم. 

خداروشکر که الان بهتری

انشالله که به زودی رفع بشه و دوباره سرزندگی همیشه رو داشته باشی. 

🥰🥰🥰🥰🥰

سلام صبح بخیر  یکشنبه حوالی 7 بیدار شدم همسر و علی و پارسا رفته بودن  نشستم صبحانه بخ ...

آخه زن هم انقدر فوتبالی؟!!!😉😉😉😉

این نیز بگذرد...                                                       
خیلی هم خوشمزست 😋

چند بار سعی کردم امتحان کنم ولی نشد از همون بچگی نتونستم با اینکه همه خونواده ام کله پاچه میخورن😅

از غذاهایی که تا الان نتونستم بخورم یکی کله پاچه اس یکی هم یه خورشت محلیه که با ماهی خشک و بامیه درست میشه و اینجا خیلی طرفدار داره 

سلام بر همگی  🌸 ذغالهای خاموش راکنار ذغالهای روشن میگذارند تا روشن شود.چون همنشین اثرداردپس د ...

چقدر از جمله اول گزارشتون  خوشم اومد.

کاش بتونیم دور خودمونو با ذغالهای گل انداخته ی انرژی مثبت پر کنیم.و منبع انرژی باشیم برای بقیه دوستامون.

این نیز بگذرد...