2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043679 بازدید | 88179 پست

سلام امروز دومین امتحان رو دادم دعا کنید خوب بشم اصلا نتونسته بودم خوب بخونم☹️

فردا هم امتحان سوم یک کتاب ۴۰۰ صفحه ای که فقط تاحالا نصفشو خوندم تازه مهمون هم میخواد بیاد خونم اخلاقش خاصه ترسیدم بگم امتحان دارم باز بهش بربخوره😪

صبح صبحانه خوردم رفتم امتحان و سریع برگشتم جاهارو جمع کردم

مادرشوهرم بنده خدا بچه رو نگه داشته بود و ظرف ها رو شسته بود 😍

باید قبل اومدن مهمون خونه رو جمع کنم 

درس بخونم 

ناهار قارچ بخاپز با سیب زمینی سرخ کرده بزارم 

بازم درس بخونم 

بعد از ظهر مامانم میاد نی نی رو نگه داره من درس بخونم 

سلام امروز دومین امتحان رو دادم دعا کنید خوب بشم اصلا نتونسته بودم خوب بخونم☹️ فردا هم امتحان سوم ی ...

ان شالله که خپب میشی 

رشتت چیه؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه ی امروزم 

لباس خشک ها تا زده بشه بره سرجاش 

صبحانه و نهار رو با هم بخورم 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

با پسرم درساش کار کنم 

نهار درست کنم برا اهل خونه 

ظرفای نهار بشورم 

نمازام بخونم 

داروها خورده شه 

بعد از ظهر برم بیرون.  نمی دونم کجا ولی یه جا میرم 

شام درست کنم 

نهار فردا ی همسرم رو درست کنم

ظرفای شام بشورم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
برنامه ی امروزم  لباس خشک ها تا زده بشه بره سرجاش  صبحانه و نهار رو با هم بخورم  ت ...

راستی سوسن جون در مورد ذکر ، میتونی یک کار دیگه هم بکنی چله برداری اینطوری چون دین گردنت میوفته مجبور هر روز ذکر هاتو بگی 😉

راستی سوسن جون در مورد ذکر ، میتونی یک کار دیگه هم بکنی چله برداری اینطوری چون دین گردنت میوفته مجبو ...

حتما انجام میدم با یه ذکر راحت 👌🏻👍🏻

ممنونم از راهنماییت 

سلام دوستان عزیزم 

@پاییزرنگارنگ      @تپلو۹۲   @کارنلین     @zahra009     @آذربانو۶۰

خیییلی ممنونم ک تبریک گفتید خیلی خوشحال شدم❤⚘

پاییز رنگارنگ از ایران ب المان مهاجرت کردن 

کارنلین بله معلومه عروس خوشگل تره😁

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
سلاممم دوووستممم🥰  ای جانم خوشبخت و عاقبت بخیر بشید انشالله🥺🤲🏻 🤍🤍🤍

ممنونم عزیزم 😘😘

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
 مبارکه عروس خانوم. به سلامتی. شما همونی هستین که نامزدتون خارج از کشور بود؟ عروسی رو ایران بر ...

بله عروسی ایران بود 

مبارک باشه عزیزم ،خوشبخت و عاقبت بخیر بشی الهی 

خیییلی ممنون از دعای خوبتون 😍🥰

سلام دوستان عزیزم  @پاییزرنگارنگ      @تپلو۹۲   @کارنلین   & ...

سلام عزیزم انشاالله خوشبخت شی 

به سلامتی رفتی راحت شدی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم