2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043678 بازدید | 88179 پست

سلام دوستای گلم امیدوارم حال همتون خوب باشه 

مراسم عروسیم هم تموم شد با تمام کارهایی ک عجله ایی انجام دادیم همه چی عالی بود و خیلی خوش گذشت مشکلات زیادی هم بود ک نمیخوام بهشون فکر کنم

با این ک امروز رسیدم ولی دلتنگ خانواده ب خصوص مامانم هستم کاش بشه خانوادم هم بیان 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

خب اینم عکس عروسی 

راستی یادم نمیره نیومدین🤨

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم امیدوارم حال همتون خوب باشه  مراسم عروسیم هم تموم شد با تمام کارهایی ک عجله ای ...

خوشبخت شی عروس خانوم 

از کجا رفتی کجا ؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
خب اینم عکس عروسی  راستی یادم نمیره نیومدین🤨

مبارکه عروس خانوم. به سلامتی. شما همونی هستین که نامزدتون خارج از کشور بود؟

عروسی رو ایران برگزار کردین؟ 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک
سلام دوستای گلم امیدوارم حال همتون خوب باشه  مراسم عروسیم هم تموم شد با تمام کارهایی ک عجله ای ...

مبارک باشه عروس خانم😘😘😘😘

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام رفقای قدیم و جدید 

@پاییز75   پاییز قشنگم میدونم مراعات بچه هارو کردی و خواسته ی قبلیتو اینجا بیان نکردی 

ولی رسم رفاقت رو من به جا میارم و بجای تو از همه ی کسایی که تو رو میشناسن و نمیشناسن 

خواننده های خاموش و فعال 

خواهش میکنم که برای ارامش دلت دعا کنن 

پاییز قشنگم به جز اینجا ،بهت دسترسی نداریم ولی بدون، قلبممون باهاته و ذهنمون درگیرته 

اینجا صدات کردم تا حرف بزنی تا باهات همدلی کنیم 

بدونی کنارتیم و تنها نیستی 

شماره مو‌‌ داری تو هر ساعتی از شبانه روز که احتیاج به حرف زدن داشتی من هستم  بقیه رفقا هستن 

فقط سکوت نکن 

تو خودت نریز 

باشه؟

امیدوارم هرچی به خیر و صلاح همسرته براتون رقم بخوره

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام🙈 میشه من دوباره برگردم اینجا دلم چقد تنگ شده‌بود🥲 آیا کسی منو یادشه کاربری قبلیم خود به خ ...

سلاآااآااام عزیزم بله که یادمونه ، خوش برگشتی خیلی خوشحال شدم پستتو دیدم 😍

سلام برنامه ی دیروزم 

تخت و اتاقم مرتب بشه ✅

نهار درست کنم ✅

ظرفای ابچکون جمع بشه ✅

یه تیکه زیر مبل از جاروبرقی دیروز جا موند جارو بشه ✅

پذیرایی مرتب بشه ✅

سرویس بهداشتی شسته بشه ✅

با پسرم درس کار کنم ✅

یک ساعت کتاب بخونم ✅  بیشتر شد 

میز نهارخوری مرتب بشه ✅

شام درست کنم ✅

ظرفای شامو نهار بشورم ✅

نهار فردای همسرم رو درست کنم ✅

جانبی 

همه جا رو دوباره برقی کشیدم

صیفی جات رو شستم و جا به جا کردم ـ

سینک رو با وایتکس شستم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }