2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043744 بازدید | 88182 پست
سلامـ. صبح همگی بخیر  پنجشنبه عصر متوجه شدم یکی از دستبندام نیستن 😥اولش فک کردم حتما داخل کشو ...

مثل فیلما منتظر بودم آخرش بگی و* بالاخره پیدا شدددد*

مال حلال برمیگرده.نگران نباش.

لاحول ولاقوه الا بالله

این نیز بگذرد...                                                       
سلامـ. صبح همگی بخیر  پنجشنبه عصر متوجه شدم یکی از دستبندام نیستن 😥اولش فک کردم حتما داخل کشو ...

سلااامم  و درود به همگی 

و همینطور برشما مامان نمونه جانِ گل دخترون 🥰🥰

اول اینکه تبریک منو بپذیرید برای سومین فرشته ی تو راهی تون 

و اینکه میخاستم بگم  انقدر نگران نباشید باردارید 

نی نی گناه داره 

تو همون دَرز و دورزِ   جعبه ی طلاهاتون نیست ؟ چون برای من پیش اومده بود

عزیزم  زیر لب همش این ذکر  رو بگو    رد خور نداره  

"  یا اللهُ النورُ  النّاظِر  "

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنووووونم رومینا جون مهربونم🥰🥰🥰.  انشالله کوچولوهای قشنگت زودی رو به راه بشن.  راستی ...

ممنون عزیزم 

دِ آخه مشکل اصلی من با اونایی که دوساعت دیگه کثیفن نیست  

مشکل اون قاشق های اضافیِ ناخونده ای هستن که اومدن قاطی اینا شدن  

و باید قشنگ سلفون کشی شن و از چرخه خارج شن 🥴

سلام برنامم برا امروز به امید خدا ♥♥♥💜💜💜

تخت و اتاقم مرتب بشه 

پذیرایی مرتب بشه 

لباسا رو از بالکن بیارم تو خونه که خشک بشن 

ظرفای دیشب شسته بشه 

نهار رو به راه کنم 

نمازام بخونم 

داروها رو بخوریم 

نهار درست کنم بخوریم 

برم دنبال پسرم بیایم خونه 

شام درست کنم 

ظرفای شام و نهار رو بشورم 

نهار فردای همسرم رو درست کنم 

ظرفای ابچکان خالی بشه 

سطل زباله خالی بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام برنامم برا امروز به امید خدا ♥♥♥💜💜💜 تخت و اتاقم مرتب بشه  پذیرایی مرتب بشه  لبا ...

الهی شکر گزارش های سوسن مونو میبینیم 🤗🥰😍

جات خالی بوددعشق جان 

ان شاءالله که مادر عزیزتون حالشون خوبِ خوب باشه 

خدا سایه شون رو براتون حفظ کنه عزیزم 

سلام خوبید 

چرا انقدر نیستید؟ 

من میام هی سر میزنم میبینم رو همین صفحه مونده هنوز تاپیک🤔

یادم نیست کی گزارش دادم 

تازه خبر اینکه محمد رو تو یکی از بوستان های شهرداری کلاس ثبت نام کردم و یجورایی مثل پیش 1 هست و دو جلسه بردمش 😍 هنوز ارتباط نگرفته با کسی،. نمیدونم هم میگیره بالاخره یا نه چون خیلی سفت و سخته تو این موضوع 🤷‍♀️ اما راه چاره ای که یه ذهنم می‌رسید همین کلاسهای پاره وقت قبل شروع آموزش های رسمی مدرسه بود

خلاصه که بیرون رفتن هام زیاد شده 😉

اما خب منم کدبانو ☺️ به کارهام میرسم دیگه 🤪🤥

دیگه چی بگم 🤔 آها علی هم آبله مرغون گرفته، خیلی سخت نیست اما شبیه دوم دون شده😅،. عکسش هم بهش نشون دادیم و به همین بهانه عکس شخصیت های تلوزیونی جذاب😒 دوره خودمون رو به بچه ها نشون دادیم از چاق و لاغر و چوبین گرفته تا سمندون 😱

کتابخوانی هم پابرجاست البته بیشتر صوتی 😁 آرام جان تموم شد، هرس رو هم گوش دادم خیییلی خوب بود هم داستان و هم خوانشش که با لهجه آبادانی بود و جذاب‌ترش کرده بود،. الان دارم شوهر آهو خانم میگوشم،، پارسا بسیار اصرار داره مردی به نام اوه بخونم اما نمیدونم چرا در برابر  کتاب‌هایی که معرفی میکنه گارد دارم 😬 حس میکنم سلیقه اش رو تو کتاب ندوست 

امروز هم که یک روز باحال برفی البته از پشت شیشه رو تجربه کردیم 😍😍 بچه ها یه سر رفتن تو حیاط بازی کنن دو دقیقه بعد محمد خورد زمین و با گریه برگشتن 😐

تی وی هم معمولا عصرها پاورقی میبینم و بعضی فوتبال های مهم 

الانم دارم فرانسه لهستان میبینم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام دخترا😍

گزارش امروز من

پیاده روی طولانییییییی در باران😍

صبح حبوبات برای آش خیس کردم💖

عصری از سرکار رفتم سبزی اش و رشته ارگانیک خریدم،همیشه خودم میدرستم اما این روزا بسیار سختن😅

رفتم لوازم قنادی فروشی و ارد و چیزایی که میخواستم گرفتم💖

ارده و شیره ارگانیک هم خریدم و اینا رو هم همیشه خودم میدرستیدم😅

رفتم دنبال خیار رسمی،پیدا نکردم،بله تعجب نکنید در هر فصلی از سال حضرات باید خیارشور خودم پز بخورن و ذخیره مون رو به اتمامه😁

کلی ظرف دستی شستم💖

زرشک پلو با مرغ از نوع پختنی درست کردم(مرغ زیر پلو دم میکشه)

انار دون کنم💖

گاز رو تمیز کنم💖

ماشین ظرفشویی رو زدم،الان باید خالی اش کنم💖

شاید یه سالاد درستیدم💖

صبحونه خوردم،مکمل و قرصامم خوردم💖

رفتم شلوار همسرجان رو تحویل بگیرم،حاضر نبود😜

میخواستم کیک بدرستم،نرسیدم احتمالا در ادامه درست کنم شایدم فردا😅

فردا دو شیفت ام😁🫠

بخشی از بدهی مونو یادم باشه واریز کنم💖

و به شدت رژیم هستم و ورزش میکنم💖🫠

از سرکار که برگشتم آش رو بار کردم و الان حاضره😍

سلاااام

مامان فرناز جون، انشالله پیام بعدی که تو تاپیک میذاری، خبر پیدا شدن دستبندت هم همراهش باشه🥰. 

سوسن جون خداروشکر که مامانت بهترن، 🥰🌻. 

و من امروز:  

فائزه صبح زود اومد خونه و منم نشستم پای لپتاپ

تا بچه ها بیدار شن در سکوت بودیم ،  وقتی بیدار شدم بساط صبحانه و چایی مهیا شد،  سر سفره یکم با فایزه گپ زدیم،  دختری بسیار دوست داشتنی هست🥰🥰. 

بازم نشستم پای لپتاپ

اون وسطا یه دوش گرفتم

ماشین لباسشویی روشن کردم و پهن کردم

یکم با بچه ها برف دیدیم به قول شهرزاد از پشت پنجره🙄. 

نهار رو فایزه زحمتشو کشید

با هم خوردیم

بعدش علی خیلی ذوق داشت ادم برفی درست کنه

تا جایی که میشد پسرا رو پوشوندیم و با فایزه رفتیم تو حیاط

دستکش نداشتیم نشد ادم برفی درست کنیم. 

در حیاط رو باز کردیم و یکم درختا رو از نزدیک دیدیم، فووووق العاده حس قشنگی داشت. 

یکم موندیم و روی برفها راه رفتیم بعدش فایزه رفت و ما برگشتیم خونه. 

یکم دیگه پسرا شیطونی کردن و  بعدش همگی خوابیدیم. 

بیدار که شدیم ،  یکم خونه رو مرتب کردم،  هلی جون یه تمرین داشت همراهیش کردم تا انجام بده

فردا یه کار اداری دارم مدارکمو جمع بندی کردم و اماده کردم

شام داشتیم 

برای فردا قیمه گذاشتم

ظرفها رو شستم

یکم دیگه اموزش دیدم(امروز خداروشکر خیلی خوب پیش رفتم۱٠ تا اپیزود دیدم و تمرین کردم.) 

همسرم اومدن(کفشهاشو از جلو در مسجد دزدیده بودن😐😐😐🙄) کمتر از دوماه بود خریده بود،  حالش گرفته بود، 

شام رو همسرم گرم کردن و سفره انداختیم

شام صرف شد و جم شد و ظرفاش شسته شد

علی جون فردا تعطیل شد بخاطر برف(امشب تصمیم داره دیر بخوابه چون فردا لارم نیست زود بیدار شه😐😁). 

سلام برهمگی

پيامبر(ص) شام را ترك نكنيد، هر چند به خوردن دانه خرماى خشكيده‏ اى باشد.من بر امّتم از اين بيم دارم كه با تركِ خوردن شام، پيرى و شكستگى به سراغشان آيد؛ چرا كه خوردنِ شام، مايه نيرومندى پير و جوان است.

☘️یکشنبه

7تا1ونیم سرکار

قرآن

زبان

نماز+نهار+استراحت و خواب عصرگاهی(در این هوای سرد بارانی چسبید)

از برنامه مشکواة حدیث موضوعی خوندم

درس

فعلا کتاب تعطیل

کشمش و سبزی شسته شد+آبش را نگهداشتم برای آبیاری گلها

صبح دمنوش دارچین و لیمو_عصر دمنوش اسطقدوس، دارچین هم برای همسرم

مرتب کردن گوشه کنارا

آنه شرلی دیدم(خداکنه ماریلا نگهش داره،مثلا نمیدونم چی میشه) همزمان نرمش+20تا شنا

نهار فردا

رسیدگی به مینا

گل رز از باغچه چیدم داخل آب گذاشتم

روی گل یخ باغچه برگ ریختم خداکنه سرما نزنه

خوراکی خونگی برای مدرسه دخترم آماده کردم

نظافت آشپزخانه

دستمال و زباله بیرون

پریزهای اتاق دخترم را دستمال جاکردم سرما نیاد

اعمال قبل از خواب

☘️خدایا ایام زندگانی مرا به چیزی اختصاص بده که مرا برای آن آفریده ای (امام صادق) ☘️

شاد باشید

☘️من وقتی چیزی گم میکنم گوشه روسریم را گره میزنم و همزمان قل هوالله میخونم سریع پیدا میشه، بعدش سوره حمد میخونم و گره را  بازش میکنم  

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام دوستان.

خدا رو شکر برای برف و باران، بی نهایت شکر.

سوسن جان خیلی خوشحالم برای بهبودی مادرتون.  

از دیروز صبح، بالاخره اهل خونه، سویشرت های پاییزه رو گذاشتن کنار و با کاپشن کلفت راهی شدن. ولی من که خیلی سرمایی تر از اون دوتام، از چند وقت پیش این تغییر رو داشتم: امروز باید سویشرت هاشون شسته بشه و بعد بره تو باکسش.

دیشب، شوید خریده بودم ولی نرسیدم بهشون. امروز باید شسته بشن تا بذارم خشک بشن.

چند تا فلفل دلمه دارم که باید خرد بشن و برن تو فریزر.

لباس های خشک شده تا بشه.

سرویس نظافت بشه.

چند وقته که مجال آشپزی کمه برام. برای همین دفعات غذای حاضری یا غذای بیرون، خیلی زیاد شده: امروز هم.

کتاب به روال معمول من، برقراره.

یه بافتنی روی یه میز کوچیک توی هالمونه که خیلی دلم می خواست تا پایان این فصل تموم شده باشه ولی با این وقت کمی که می رسم براش بذارم، غیر ممکنه.

امروز اگه به همین مختصر کارها برسم، خیلی خوشحال میشم چون هر چند کمه ولی تو چارچوب برنامه ریزی هامه.

سلام. من دیروز به هیچ کاریم نرسیدم 

خونمون از دست پسرم غوغایی بود که نگم تا پاهاش زد تبلتش شکوند در و دیوار لگد میزد عصبی شده بود البته الان مدتیه این طوری شده،  الان دوزش داروش بردم بالا ببینم چه طور میشه خلاصه من دیروز دیگه نای هیچ کاری نداشتم فقط دراز کش بودم 

ظرفا از پری روز هست هنو 

خونه داغون 

امروز بتونم تمیز کنم شب میام گزارش میدم 

اول  ظرفا رو بشورم  کوهه یه 

حموم برم 

گاز تمیز کنه 

پذیرایی مرتب کنم

تخت و اتاقم تمیز بشه 

به سرم دارو بزنم 

شام درست کنم.  ماکارونی 

ظرفای شام بشورم 

سطل زباله خالی بشه 

خونه برقی کشیده بشه مخصوصا اشپزخونه 

خونه طی کشی بشه 

سرویس بهداشتی رو بشورم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام. من دیروز به هیچ کاریم نرسیدم  خونمون از دست پسرم غوغایی بود که نگم تا پاهاش زد تبلتش شکو ...

خدا بهت قوت بده سوسن جون 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام رانا جون از کامنتای روستان متوجه شدم اینجا روازه کار های خونه رو انجام میدن و گزارش میدن،خیلی جالب شد چون دقیقا خیلی این مسئله برام روی مخ بود،من همیشه برنامه ریزی خوبی دارم منتها عمل نمیکنم،ولی وقتی برنامه شمارو خوندم برام جالب بود،چون تابحال اینطوری برنامه ریزی نکرده بودم که مثلا امروز اشپزخونه،فردا اتاق و ... من برنامه اینجوریه که مثلا شنبه ها جارو کردن کل خونه،یکشنبه گردگیری کل خونه و... ولی بنظرم برنامه شما برام جدید تره و بیشتر انگیزه دارم برای انجامش،انشاءالله منم همراه میشم باهاتون و گزارش میدم😉😘🤞